Aga_Mazury Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Klusiu przecudna....Ty nadal bez domu? :shake: Quote
supergoga Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Pomysł fajny, tylko ja mam zawsze mieszane uczucia. Bo jak będzie się czuł pies oddawany jednak po zimie do schronu - kolejny raz porzucony. Bo nie wierzę, aby wszyscy którzy nawet pójda na taka akcję zostawiali sobie psiaki na zawsze - co wtedy, jak im będzie. Totalna depresja. Quote
jnk Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Uważam, że taka akcja ma więcej minusów, niż plusów. Quote
tania Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witamy Klusię na pierwszej stronie... Quote
kaerjot Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kluseczko, siadaj w pierwszym rzędzie i nie daj się zepchnąć Quote
supergoga Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kluseczko, ten domek gdzieś musi być, tylko nie może cię poszukać, ale szuka i znajdzie. Poczekaj. Quote
kaerjot Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 E tam, zaraz nie ma wzięcia, poprostu wybredna jest mądrala. Quote
lethesse Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 no pewnie, ze do byle kogo nie pojdzie, juz se pewnie 'upatrzyla' jakis wypasiony domek Quote
Kar0la Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Akucha nie rozpaczaj.:glaszcze: Kluska jest niewidoma, ale żyje, jest zdrowa, ładna i ma się dobrze.:lol: oczywiście stosownie do okoliczności. Cały czas jest nadzieja na nowy dom. Cuda się zdarzają. Popatrz na Sendi. Quote
jnk Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Szkoda nawet gadać o ludzkiej "odpowiedzialności inaczej" :mad: Quote
supergoga Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ja miałam sunię w necie cały czas. Dziś dostałam dziś emaila od p. Renaty w sprawie Klusi Przperaszam, ale wynikly pewne komplikacje i nie moge na razie wziasc Klusi do siebie, ale chcialabym wysylac pieniadze na jej utrzymanie , na jedzenie , pielegnacje. Przepraszma bardzo serdecznie. Prosze mi podac kwote i nr konta. Co mam odpowiedzieć, sama nie wiem a cisna mi sie róże słowa - poradźcie. Quote
kaerjot Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 O ja głupia baba, wczoraj robiłam zdjęcia w Sopocie a o Klusi zapomniałam. Chyba pójdę do lustra, żeby sobie nagadać. Quote
supergoga Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dziewczyny, to co mam odpisac, żeby nie nakląć i nie nawytkać. Proszę!!! A Klusię nadal mam w necie w portalach. Jak będa nowe foty to powymieniam. Quote
Recommended Posts