Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może to dość dziwne pytanie, ale nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi. Mam psiaka, który jest bardzo chętny do trenowania Agility i chciałabym zacząć trenowanie na poważnie. Niestety nie wiem czy bez rodowodu jest to możliwe. :oops:

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Hobbystka']Może to dość dziwne pytanie, ale nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi. Mam psiaka, który jest bardzo chętny do trenowania Agility i chciałabym zacząć trenowanie na poważnie. Niestety nie wiem czy bez rodowodu jest to możliwe. :oops:[/QUOTE]

Każdy pies może cwiczyc agility. Bez znaczenia czy ma rodowód czy nie.

• 3 weeks later...
Posted

W schronie w Swarzędzu jest pies w typie terriera - Kris - który wg mnie idealnie nadawał się by na tego rodzaju sport. To mądry, młody, silny i o bardzo dużym temperamencie. Czy ktoś może mi podpowiedzieć w jaki sposób szukać dla niego domku, który preferuje tego rodzaju zainteresowania. Szkoda mi tego psiaka, on po prostu się męczy w ciasnej klatce.

• 9 months later...
Posted

Rudzia napisał(a):
W schronie w Swarzędzu jest pies w typie terriera - Kris - który wg mnie idealnie nadawał się by na tego rodzaju sport. To mądry, młody, silny i o bardzo dużym temperamencie. Czy ktoś może mi podpowiedzieć w jaki sposób szukać dla niego domku, który preferuje tego rodzaju zainteresowania. Szkoda mi tego psiaka, on po prostu się męczy w ciasnej klatce.

W niektórych schroniskach udało się zorganizować nawet 'mini agility' dla psów ;)
W ogłoszeniach można zaznaczać, że psiak ma dużo energii i chętnie spożytkowałby je w psich sportach lub zwyczajnie iż się do nich nadaje.

• 2 weeks later...
Posted

Moze brac w zawodach miedzynarodowych tylko nie moze startowac na miestrzostwach swiata, a w mistrzostwach PL tez moze startowac tylko bedzie osobno klasyfikowany jako MP mieszancow czy cos takiego