iwka100 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
iwka100 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Około trzymiesięczny szczeniak ,którego moje psy zapędziły do oczka wodnego,gdzie omal nie utonoł szuka dobrego domu z ogrodem.Szczeniaczek będzie dużym psem w tej chwili waży 12 kg.Jest zdrowy, łagodny i pojętny w dwa dni nauzcył się załatwiania potrzeb fizjologicznych na dworze, oczywiście trzeba go troche przypilnować i często wyprowadzać.Ładnie sie bawi swoimi zabawkami i nic nie niszczy .Jest podobny do szczeniąt dobermana ,ale raczej nie jest to pies rasowy.Ze względu na krótką sierśc nie bedzie sie nadawał do kojca i zimę powinien spędzac w pomieszczeniu Quote
iwka100 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Na razie OzzY ma u mnie domek tymczasowy,ale rośnie bardzo szybko,a ja nie mam warunków na dużego psa :(( finansowo też u mnie nieciekawie :( Psiak nie został jeszcze nawet zaszczepiony na "szczeniackie" choroby. Dlatego prosimy o pomoc.Najbardziej potrzebny dobry dom i dobry pan albo pani:) Ozzy na pewno się odwdzięczy za opiekę. Quote
iwka100 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Muszę wstawić jego nowe zdjęcia, bo jest juz o połowę większy:) Fajny psiak i już się do niego przyzwyczaiłam,ale szans na jego dalszy pobyt u mnie dalej nie bardzo widzę :( Quote
Beatkaa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 To trzeba jak najszybciej znaleźć mu domek,może zmień tytuł,że "szczeniak" - wtedy będą większe szanse na adopcje.co o tym sądzisz? :) Quote
RuletkaK Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Beatkaa napisał(a):W górę Ozzy :) i hop hop !! Quote
iwka100 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Hej. Robię szybki wskok :) ,bo zaraz muszę spadać do beznadziejnej pracy:(( Co dzień sobie obiecuję coś tu popisać i guzik wychodzi. Nie wiem dokładnie jak rozliczyc się z pieniążków ale potwierdzam,że otrzymałam od Ruletki kasę na Ozzyego.Jeszcze nie wydana, bo nie mam kiedy iść ze szczeniorkiem do weta na szczepienia :((.Bardzo dziękuję!!!! :))) i Ozzy też dziękuje i jeszcze dziękujemy Dineh za mnóstwo ogłoszeń ,niestety zero zainteresowania :((.Mam nowe zdjęcia ,muszę sie zmobilizować i je tu wstawić. A dzisiaj psiorki cały dzień w domu same :(( nie wiem co zastanę po powrocie :((.Beatkaa masz racje -trzeba coś zmienić,opis byle jaki bo jeszcze komp mi szwankuje pisze po 1 literce. Pozdrawiam Quote
RuletkaK Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Syszalam, ze jest szansa na domek dla psiaka.:multi: Wiadomo juz cos wiecej ? Quote
Beatkaa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 iwka100 napisał(a):Hej. Robię szybki wskok :) ,bo zaraz muszę spadać do beznadziejnej pracy:(( Co dzień sobie obiecuję coś tu popisać i guzik wychodzi. Nie wiem dokładnie jak rozliczyc się z pieniążków ale potwierdzam,że otrzymałam od Ruletki kasę na Ozzyego.Jeszcze nie wydana, bo nie mam kiedy iść ze szczeniorkiem do weta na szczepienia :((.Bardzo dziękuję!!!! :))) i Ozzy też dziękuje i jeszcze dziękujemy Dineh za mnóstwo ogłoszeń ,niestety zero zainteresowania :((.Mam nowe zdjęcia ,muszę sie zmobilizować i je tu wstawić. A dzisiaj psiorki cały dzień w domu same :(( nie wiem co zastanę po powrocie :((.Beatkaa masz racje -trzeba coś zmienić,opis byle jaki bo jeszcze komp mi szwankuje pisze po 1 literce. Pozdrawiam Super,że jakieś pieniążki wpłynęły... zawsze będzie już na wizytę u weta na szczepienia. :) Trzymam kciuki żeby znalazł domek.... Quote
iwka100 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Zdjęcia nie bardzo wyszły :( muszę zrobić nowe. Ozzy waży juz prawie 17 kg. Nikt o niego nie pytał :( I nie wiem co z nim będzie:( Quote
iwka100 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Nie mam już pomysłu co znim zrobić :(( Nie mam warunków na trzymanie tak dużego szczeniaka w domu.Nikt sę nim nie interesuje,będę zmuszona z cięzkim sercem oddać go do schroniska Quote
iwka100 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Wczoraj Ozzy został zaszczepiony na "szczeniackie" choroby zakaźne z otrzymanych 90 zł wydałam 50 zł.Dalej nikt sie nim nie interesuje :( Quote
Beatkaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Oj cięzko cięzko,na pewno jeśli bedziesz zmuszona go oddać do schroniska to z bólem serca... :( Wstaw tu może jakieś foteczki,wtedy można pokombinować cos z ogłoszeniami i w ogóle zawsze inaczej jak zdjęcie jest....Co Ty na to ? Quote
iwka100 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Witam! Mam dobra wiadomość :) Ozzy jest w nowym domku, na razie na próbę chociaz to głupio brzmi bo zwierzak to nie samochód i uczucia ma.Sytuacja jest dośc wyjatkowa ,bo jest u sąsiada z naprzeciwka, i on jest przekonany do Ozzyego tylko ,teraz ma sie przekonać żona;> To trwa juz tydzien i na razie jest wersja że pies zostaje u nich :) więc mam nadzieję ,że tak juz będzie. Gdy psiak był u mnie z sąsiedzką wizytą ,to pomimo uplywu dwóch dni,nie traktował mnie już jak swoja pania tylko z uwielbieniem wpatrywał się w nowego pana . Myslę ,że to dobrze wróży na przyszłość Quote
Beatkaa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Oooo no to super :) Mam nadzieję,że został tam już na stałe,z niecierpliwością czekam na nowe wieści :) Quote
iwka100 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Oj zapuściłam się z forum:(( ale juz nadrabiam :) Ozzy juz na dobre u nich zostanie :)) Przychodzi do mnie co jakis czas z wizyta rośnie jak na drożdżach, i jest radosny ,tłuściutki i mam nadzieję szczęśliwy. Często widzę jak synowie sąsiada z nim spacerują.Postaram sie zrobić mu następnym razem zdjęcie i tu wlkeić .Pozdrawiam Quote
Recommended Posts