Temida Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Kochani byłam dzisiaj u właścicielki. Nie było jej w domu, ale sąsiad, bardzo fajny człowiek poszedł razem ze mną do kamienicy obok. Wyszła w ciemnych okularach. Wykrzyczała mi tylko, że zabierajcie sobie tą suke, bo ją ku... zabiję. Później zatrzasnęła drzwi. Szukamy, więc domu. Proszę o ogłoszenia. Quote
__Lara Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Co to za dom był? :o :o :o Temido, był sprawdzany?? Quote
kameralna Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jak sunia mogła trafić pod taką "opiekę"? Quote
Temida Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Ta kobieta kupiła psa na rynku, ja tam byłam raz, jak jej psa oddawałam. Powiedziała mi, że dzieci są na koloniach, męża nie było, w domu ubogo, ale to nic nie znaczy. Z sąsiadami wtedy nie rozmawiałam. Ta kobieta zapewniała, że pierwszy raz jej Diana uciekła, zgłosiła się sama. Wszystko aż tak nie wyglądało, a pies miał dom. Ta kobieta sama ma problemy. Nic, Diana jest młoda, ładna. Myślę że znajdziemy jej dobry dom. Quote
kameralna Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Trzeba będzie znaleźć naprawdę dobrego i odpowiedzialnego opiekuna. Nie wyłączajmy czujności. Diana jest rzeczywiście piękna, więc szybko zwróci na siebie uwagę. Quote
__Lara Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Rozumiem. To trzeba szukać. Deklaruje się w robieniu ogłoszeń. Quote
Temida Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Jak szybko znalazłaby dom, to uchronilibyśmy ją w pewnym stopniu. Teraz jest na izolatce. Ja już zrobiłam Gumetree, Allegratka, zwykłe Allegro, ojej i OLX i NK. Będzie też w tym tygodniu ogłoszenie w prasie lokalnej. Tyle w tej chwili. Quote
Temida Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Wczoraj wyszło ogłoszenie i miałam dwa telefony. Całkiem sensowne. Panowie mają jechać obejrzeć Dianę, ale za parę dni, bo została wczoraj wysterylizowana i zaczipowana w schronie. Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Temida napisał(a):Wczoraj wyszło ogłoszenie i miałam dwa telefony. Całkiem sensowne. Panowie mają jechać obejrzeć Dianę, ale za parę dni, bo została wczoraj wysterylizowana i zaczipowana w schronie. ...trzymam kciuki... Quote
Temida Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Tak, Diana jeszcze jest na izolatce i czekamy, aby rana się całkiem zagoiła, ze względu na to, że ona lubi skakać przez płotki. Ale jest chętna Pani, już ją widziała, teraz tylko czy jeszcze przyjdzie. Quote
andegawenka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A to gazela, no nie:shake:. Poważna ta rana i co trzymać kciuki czy jeszcze poczekać żeby nie zapeszyć. Quote
Temida Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Ponad metr skacze. Jeszcze z tydzień Nino :) Quote
Temida Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Wojtuś kochany, wiesz co z tego co się orientuję Wera będzie miała domek, za parę dni powinna być zabrana. Quote
wojtuś Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Amando kochana a nie wiemy co z tym domkiem? Quote
Temida Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Wojtusiu kochany dowiem się jutro rano, bo jadę ze schronem na interwencje. Quote
Temida Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dianka pojechała dzisiaj do DS. Byłam ze wspaniałym Panem, zamieszka w domku z ogrodem. Quote
obraczus87 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Temida']Dianka pojechała dzisiaj do DS. Byłam ze wspaniałym Panem, zamieszka w domku z ogrodem.[/QUOTE] Bardzo się ciesze, iz Dianka w swoim prawdziwym domeczku! Quote
Recommended Posts