Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani byłam dzisiaj u właścicielki. Nie było jej w domu, ale sąsiad, bardzo fajny człowiek poszedł razem ze mną do kamienicy obok. Wyszła w ciemnych okularach. Wykrzyczała mi tylko, że zabierajcie sobie tą suke, bo ją ku... zabiję. Później zatrzasnęła drzwi.
Szukamy, więc domu. Proszę o ogłoszenia.

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta kobieta kupiła psa na rynku, ja tam byłam raz, jak jej psa oddawałam. Powiedziała mi, że dzieci są na koloniach, męża nie było, w domu ubogo, ale to nic nie znaczy.
Z sąsiadami wtedy nie rozmawiałam. Ta kobieta zapewniała, że pierwszy raz jej Diana uciekła, zgłosiła się sama. Wszystko aż tak nie wyglądało, a pies miał dom.
Ta kobieta sama ma problemy. Nic, Diana jest młoda, ładna. Myślę że znajdziemy jej dobry dom.

Posted

Jak szybko znalazłaby dom, to uchronilibyśmy ją w pewnym stopniu. Teraz jest na izolatce. Ja już zrobiłam Gumetree, Allegratka, zwykłe Allegro, ojej i OLX i NK.
Będzie też w tym tygodniu ogłoszenie w prasie lokalnej. Tyle w tej chwili.

Posted

Wczoraj wyszło ogłoszenie i miałam dwa telefony. Całkiem sensowne. Panowie mają jechać obejrzeć Dianę, ale za parę dni, bo została wczoraj wysterylizowana i zaczipowana w schronie.

Posted

Temida napisał(a):
Wczoraj wyszło ogłoszenie i miałam dwa telefony. Całkiem sensowne. Panowie mają jechać obejrzeć Dianę, ale za parę dni, bo została wczoraj wysterylizowana i zaczipowana w schronie.

...trzymam kciuki...

Posted

Tak, Diana jeszcze jest na izolatce i czekamy, aby rana się całkiem zagoiła, ze względu na to, że ona lubi skakać przez płotki. Ale jest chętna Pani, już ją widziała, teraz tylko czy jeszcze przyjdzie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...