Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakiś tydzień temu dostałam info , że na działkach pod Tomaszowem jest dzika suka z małymi , dzisiaj okazało się ,że sukę i małe zabrał schron , niestety jeden z maluchów został . Czemu ??Pojęcia nie mam ... Sam jeden na rozpalonej słońcem łące ... Co miałam robić pojechałam i zabrałam .Najpierw z zamiarem odwiezienia go do schronu do matki i rodzeństwa , ale jak ta kulka się przytuliła i popatrzyła na mnie swoimi granatowymi ślepkami to zmiękłam . Klusek junior jest u mnie , ale nie może tu zbyt długo zostać .

Szukamy pilnie DS !!!!

Posted

Ślicznota z tego malucha :lol:. Mam nadzieję, że znajdzie szybko swoje miejsce na ziemi. Tylko wątek trzeba rozprowadzić. Ściągnąć kogoś od banerków???? czy już jest ktoś chętny ???

Posted

No nie może , ale myślę ,że taka kluska domek znajdzie raz dwa . Narazie śpi w klatce u Bojuska bo w domu TZ się nie zgodził , ale myślę ,że to dobrze bo To będzie pies ogromny , ojciec prawdopodobnie jest kaukazem ,matka w typie Onka i jak ktoś go weźmie to pewnie do domku z ogrodem więc niech się nie przyzwyczaja do siedzenia w domu .

Posted

Anik ten mały cudny, przeuroczy.
Koniecznie fajny tekst do ogłoszeń by się przydał.
I do Ani- nie wychodź już z domu bo niedługo schronisko powstanie:evil_lol:

Posted

witajcie zuzanna wysłała mi link z tym wątkiem, gdyz moja koleżanka szuka pieska do domu z ogrodem..piesek biegałby cały czas luzem, absolutnie nie na łańcuch..kojec także jest gdyby ewentualnie byli goście, gorsza pogoda itp...zimą miałby dostęp do ciepłego pomieszczenia, bardzo prosze o nuemr telefonu na pw w sprawie jego adopcji...;):):)

Posted

Napisałam coś takiego, nie wiem czy się przyda i czy ktoś skorzysta ale weny na razie brak. Chyba za późno

[FONT=&quot]Urodziłem się na opuszczonych działkach. Mimo iż nie byliśmy tam bezpieczni, byłem szczęśliwy bo miałem przy boku mamusie i rodzeństwo. Pewnego dnia przyjechał wielkie samochód, wysiadł z niego jakiś duży człowiek i zabrał gdzieś moją mamę i moich braci. A ja?? Ja zostałem sam. Płakałem , piszczałem, tęskniłem, wołałem ich ale oni już nie wrócili. Tak bardzo mi brakuje ciepła i miłości mojej rodziny. A może Ty mi ich zastąpisz?? Proszę bądź moim wybawcom, sam nie dam sobie rady. Jestem jeszcze mały i bez Ciebie nie przeżyję w tym obcym dla mnie świecie. [/FONT]