Tymonka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jakiś tydzień temu dostałam info , że na działkach pod Tomaszowem jest dzika suka z małymi , dzisiaj okazało się ,że sukę i małe zabrał schron , niestety jeden z maluchów został . Czemu ??Pojęcia nie mam ... Sam jeden na rozpalonej słońcem łące ... Co miałam robić pojechałam i zabrałam .Najpierw z zamiarem odwiezienia go do schronu do matki i rodzeństwa , ale jak ta kulka się przytuliła i popatrzyła na mnie swoimi granatowymi ślepkami to zmiękłam . Klusek junior jest u mnie , ale nie może tu zbyt długo zostać . Szukamy pilnie DS !!!! Quote
marysia55 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ślicznota z tego malucha :lol:. Mam nadzieję, że znajdzie szybko swoje miejsce na ziemi. Tylko wątek trzeba rozprowadzić. Ściągnąć kogoś od banerków???? czy już jest ktoś chętny ??? Quote
ZUZANNA11 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Cudeńko! Jak tylko bedzie tekst do ogloszen, biorę sie za ogłoszenia! Quote
marysia55 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ZUZANNA11 napisał(a):Cudeńko! Jak tylko będzie tekst do ogłoszeń, biorę sie za ogłoszenia! Klusek baaardzo dziękuje i my też:lol: Quote
ocelot Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Oj Ania:):):) Klusek piękny, ale u Ani zostać nie możę, z nim ma 7 psów! Quote
Tymonka Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 No nie może , ale myślę ,że taka kluska domek znajdzie raz dwa . Narazie śpi w klatce u Bojuska bo w domu TZ się nie zgodził , ale myślę ,że to dobrze bo To będzie pies ogromny , ojciec prawdopodobnie jest kaukazem ,matka w typie Onka i jak ktoś go weźmie to pewnie do domku z ogrodem więc niech się nie przyzwyczaja do siedzenia w domu . Quote
marysia55 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Kapitalne zdjęcia. Wiecie że on już ma w oczkach wypisane że to będzie typ wojownika :-) ... ale mina, strach sie bać ;-) Quote
Tymonka Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Już jest typem wojownika , jak tylko mu coś nie pasuje to drze mordkę okropnie . Teraz śpi wymęczony zabawą z moją szóstką :) Quote
Tymonka Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 A może ktoś jakiś banerek zrobi?? Ja nie potrafię :( Quote
asik007 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Anik ten mały cudny, przeuroczy. Koniecznie fajny tekst do ogłoszeń by się przydał. I do Ani- nie wychodź już z domu bo niedługo schronisko powstanie:evil_lol: Quote
Atomowka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Śliczny maluch. Jak nie będzie tekstu do ogłoszeń jeszcze to może coś wieczorem wymyślę. Quote
anetek100 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 witajcie zuzanna wysłała mi link z tym wątkiem, gdyz moja koleżanka szuka pieska do domu z ogrodem..piesek biegałby cały czas luzem, absolutnie nie na łańcuch..kojec także jest gdyby ewentualnie byli goście, gorsza pogoda itp...zimą miałby dostęp do ciepłego pomieszczenia, bardzo prosze o nuemr telefonu na pw w sprawie jego adopcji...;):):) Quote
Cajus JB Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Anja napisz mi pw z prośbą o banerek bo zapomnę. Nad ranem lub jutro w nocy mogę zrobić. Quote
Atomowka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Napisałam coś takiego, nie wiem czy się przyda i czy ktoś skorzysta ale weny na razie brak. Chyba za późno [FONT="]Urodziłem się na opuszczonych działkach. Mimo iż nie byliśmy tam bezpieczni, byłem szczęśliwy bo miałem przy boku mamusie i rodzeństwo. Pewnego dnia przyjechał wielkie samochód, wysiadł z niego jakiś duży człowiek i zabrał gdzieś moją mamę i moich braci. A ja?? Ja zostałem sam. Płakałem , piszczałem, tęskniłem, wołałem ich ale oni już nie wrócili. Tak bardzo mi brakuje ciepła i miłości mojej rodziny. A może Ty mi ich zastąpisz?? Proszę bądź moim wybawcom, sam nie dam sobie rady. Jestem jeszcze mały i bez Ciebie nie przeżyję w tym obcym dla mnie świecie. [/FONT] Quote
Tymonka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Dzięki , tekst super , ale zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze z tydzień z ogłoszeniami , maluch jest jeszcze bardzo nieporadny . Quote
ocelot Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 a ja Kluska poznałam:) Jest.... cudowny:)najfajniej mi się podoba jak ze schodów schodzi:) Quote
Tymonka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Aniu chciałaś powiedzieć " jak ze schodów spada :D " ?? Quote
patija Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Skoro nadal nie ma banerków dla słodkiego miśka, to może te się nadadzą : Jeśli zmienić tekst czy coś to piszcie :) Quote
ocelot Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Anja2201 napisał(a):Aniu chciałaś powiedzieć " jak ze schodów spada :D " ?? Oj nie:)On dzielnie schodził:):):) Quote
Recommended Posts