sabusia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 witam mam pytanie czy na dogo jest jakiś wolontariusz ze schroniska w krakowie? ponieważ chcialam zapytać o psa nie wiem czy ta suczka została adoptowana czy umarła jażeli jest tu ktoś to proszę dać znać podaję numer telefonu 516877769 proszę o kontakt Quote
agamika Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jest wielu wolontariuszy, ale zeby cokowliek sie dowiedzieć potrzebny jest nr identyfikacyjny psa . Quote
sabusia Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 w schronisku w krakowie była suczka imieniem bieda ogłaszana była w dziale dom pilnie potrzebny razem z suczką moną nie wiecie czy bieda została adoptowana czy umarła? Quote
abero Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Jeśli nikt Ci tu wcześniej nie udzieli odpowiedzi, zapytam w poniedziałek. Quote
sabusia Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 napisalam wątek o psie którego maja uśpić mogę przeslać numer tel do osob która odda psa nie wiem nie dzwonilam do niej ale ogloszenie dziś się ukazalo może wiesz o jakimś domu tymczasowymm?? Quote
Recommended Posts