Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś rozmawialiśmy razem z Walą z Pracownikami Schroniska, powiedzieliśmy, że znalazł się do niej dom, niby fundacja i że mają ją zostawić i jej nie usypiać do czasu kiedy po nią przyjadą. Zgodzili się, można ją zabrać nawet przed ukończeniem kwarantanny...najlepiej jak szybko się da.
Jak o niej rozmawialiśmy to jeden z pracowników powiedział, że ten pies się nigdzie nie nadaje, że jest wrednym i złym psem!;/
Wiec przy odbiorze Nefry ze schroniska, pewnie będą mówili, jaka to ona jest niedobra...
Najważniejsze, że poczekają i jej nie uśpią. To już kolejny krok w dobrą stronę. Dziś spróbuje wstawić zdjęcia Suni.

Posted

Ja się cieszę, że sunia dostanie szansę aby ją sprawdzić jaka jest naprawdę, w domowych warunkach, w spokoju.
Na wszelki wypadek mamy plastikowy kontener w aucie jeszcze po przewozie Vegi do Kany, więc jakoś damy radę.

Posted

Dobrze, że teraz pójdzie z górki...Nefra dostanie drugą szansę i będzie jeszcze przez dłuższy czas cieszyć się życiem.
Ile jest potrzebne na transport?

Posted

Świetnie. trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Zaraz wstawię zdjęcia małej.

TYLKO TRZEBA PODLINKOWAĆ BO MI NIE CHCE DZIAŁAĆ.

Posted

Tak się ciesze że Nefra będzie uratowana :)
Niestety dogo mi za bardzo nie chodzi i nie mogę pozmieniać tega na pierwszej :(
Ja też mam nadzieję że Nefrusia ożyje w DT...

Posted

Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem...jak tylko ktoś przechodzi koło jej boksu wychodzi z budy i wyciąga pyszczek za krat, aby ją podrapać lub pogłaskać.
Ale bardzo smutna jest...super, że dostanie szansę:)

Posted

U nas dzisiaj wszystko na wariackich papierach, stąd piszę tutaj (schronisko już nieczynne). Prośba do dziewczyn z Oborników.
Jutro jesteśmy w stanie wracając z Torunia przez Szczecinek pojechać jeszcze przez Oborniki i odebrać Nefrę. Plusem byłby wtedy bezpłatny transport. Minusem, to że pewnie ktoś musiałby ją dla nas przetrzymać do popołudnia. Nie wiemy ile nam się zejdzie w Toruniu i Szczecinku bo tam musimy coś znaleźć.

Na piątek zarezerwowaliśmy Kozienice. W weekend i poniedziałek nie ma szans, aby pojechać po lalkę, więc w razie co byśmy pojechali we wtorek jeśli się nie uda z jutrem (weźmiemy urlop i wtedy niestety transport będzie już płatny).

Może ktoś z Was da radę nam pomóc z jutrem?