bellatriks Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Bell...spokojnie, niedługo przestaniesz liczyc...ważne będzie tylko to co Was łaczyło. Miałam tak z Kejką- już nie ważne ile jej nie ma, ważne co jej zawdzieczam... byćmoże kiedyś przestanę, ale na pewno jeszcze nie teraz. Z upływem LAT pewnie tak... Bo jutro mija miesiąc Quote
bellatriks Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 No i minął miesiąc. Miesiąc jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny. Dokładnie miesiąc temu odeszłaś. Mam tylko nadzieję, że jesteś szczęśliwa za TM Quote
MyCh@ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 współczuje:placz::placz:ja bym umarła razem z moją Foxuilką:placz::placz: Quote
Koma Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Haleczko, pamiętamy o Tobie i nigdy nie zapomnimy ['] ... Quote
cuciola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 trzymaj sie jakos..Haleczka jest teraz z moim lewciem Quote
Olynda Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 boze tak mi przykro... niewiem co czujesz... Dla Halki <*> Quote
bellatriks Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Haluś, wczoraj minęło 5 tygodni, a ja byłam u Harnasia. On teraz jest taki smutny... Quote
Agga Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Haleczko pewnie dzisiaj dzień spedziłaś z Sara i innymi naszymi piechami. Quote
bellatriks Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Haluś jutro kolejny piątek - zakończenie roku szkolnego. I szósty tydzień odkąd Cię nie ma. Tak bardzo chcialabym otrzymać od ciebie jakiś znak.... kocham Cię, wiesz o tym, prawda? Słoneczko Ty moje.... świecisz dla mnie codziennie. Quote
bellatriks Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Halciuś, dziś znów piątek, 6 tygodni mija, dzień ojca i zakończenie roku szkolnego. Tyle się dzisiaj działo. Jejku, jak ten czas leci. Quote
bellatriks Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Takie piękne niebo widzę teraz przez okno.... Mam nadzieję, że masz tam za TM ładną pogodę Quote
Klaudia:-) Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Bell pozdrów Harnasia,a dla Haleczki buziaki. Quote
bellatriks Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Ach, Haluś, za tydzień miną dwa miesiące odkąd Cię nie ma. A mnie wtedy nie będzie. Kocham Cię, jesteś moją najukochańszą sunią:loveu: Quote
bellatriks Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Ja jutro wyjeżdżam, ale myslę o Tobie, Serduszko Quote
bellatriks Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Ech........ Halus.. ja sobie niedawno przypominałam jak to było jak miałaś niecały rok.... taka byłaś mała.... albo jak bylaś szczeniaczkiem.. to już taka tyci tyci:loveu: Quote
LAZY Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pobiegaj sobie po strumyczkach z moją łagodniutką Lazy! (') Quote
bellatriks Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Dziś 12 sierpnia. Dziś mijają 3 miesiące od Twojej śmierci. Trzy miesiące, które uzmysłowiły mi czym jest prawdziwa pustka wewnętrzna. Kocham Cię, mój Aniołku Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Cześć, Skarbie. Dzisiaj było rozpoczęcie roku szkolnego, bell znów się będzie pilnie (!) uczyć:evil_lol: w sobotę jadę do Harnaśka. Jak Ci tam za TM, Skarbeńku? Quote
bellatriks Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 "Jedne wspomnienia jednych przywołują inne wspomnienia innych" [SIZE=2]W myśl tej zasady myslę dziś o Tobie najpiękniej jak potrafię. Zawsze tak o Tobie myslę. Zalewanie się łzami nic nie da. I podziękowania dla greendayjunkie z GeekStinkBreath.net bo dzięki niej piszę dziś do Ciebie, Skarbie=* Quote
bellatriks Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Dziś kolejny 12. 12 października. Ile to już...? 5 miesięcy minęło? Prawie pół roku. Biegaj sobie zdrowa po łąkach i lasach Tęczowego Mostu, taplaj się w tamtejszych rzekach i stawach. Razem z innymi Dogomaniackimi Psimi Aniołkami. Szczęśliwa. Quote
Recommended Posts