Himena007 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Gdy Negrusia była dwu miesięcznym szczeniaczkiem została porzucona w lesie z 8 rodzeństwa i mamusią. Na szczęście psia rodzinka została znaleziona przez dobrych ludzi i teraz wszystkie szczeniaczki i ich mamusia mają kochające domki. Obecnie Negra ma 9 miesięcy, jest ślicznym rozbrykanym szczeniaczkiem, przyprawiającym mnóstwo kłopotów. Mimo to jest dla mnie wszystkim i strasznie ją kocham. Quote
Himena007 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Pierwsze zdjecie zrobione zaraz po przyjeździe maleńkiej do mojego domu. Pamiętam, że tego dnia prawie cały czas spała, była zmęczona podróżą, jechała aż z Warszawy. Drugiego dnia juz miała więcej ochoty na zabawę Quote
Himena007 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Uwielbiała sie wciskać na Kory materacyk i przytulać się do niej. Teraz niestety już się nie mieści. Quote
Cavy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Śliczna Sunia, bardzo dobrze, że do Was trafiła. ;-) będę zaglądać. :cool3: Quote
Himena007 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Na jaziorku Bartbetowskim w Bartoszycach Quote
Himena007 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 W Sędławkach Negrusia jest bardzo inteligentna i szybko się uczy. Więc nauczyłam ją kilku sztuczek. Obejrzyjcie filmik i sami zobaczcie View My Video Quote
Himena007 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 W Łojdach z kolegą Odim. Odi jest do adopcji, szuka nowego ODPOWIEDZIALNEGO domu. Psiak ma około 7 miesięcy, jest śliczny i nie wychowany. Potrzebuje mądrych właścicieli, którzy znają się na rasie. Jeśli ktos chciałby dać Odiemu normalny dom, w którym nie będzie traktowany jak rzecz to prosze pisać. Jego obecnych właścicieli nie chce mi się nawet komentować. Quote
Himena007 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 To miałabyc galeria Negrusi i miałam wstawiac tutaj tylko jej zdjęcia ale nie moge się powstrzymac przed wstawieniem zdjęcia i linku do wątku dobermana Championa, kolejnej ,,zużytej zabawki" z Bartoszyc. http://www.dogomania.pl/threads/1871...omu-Bartoszyce Quote
Himena007 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Negruś znalazła sobie nowe, wygodne miejsce do spania. Gdy mama ścieliła łóżko Negrusia postanowiła tam wskoczyć i minęło dużo czasu zanim dała się przekonać do wyjścia. Quote
judita Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 śliczny psiaczek :loveu: wstaw troszkę zdjęć jamnisi bo też jest cudna :) Quote
Himena007 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Proszę bardzo, wedle życzenia, kilka zdjęć Koruni Quote
Recommended Posts