Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdy Negrusia była dwu miesięcznym szczeniaczkiem została porzucona w lesie z 8 rodzeństwa i mamusią. Na szczęście psia rodzinka została znaleziona przez dobrych ludzi i teraz wszystkie szczeniaczki i ich mamusia mają kochające domki.
Obecnie Negra ma 9 miesięcy, jest ślicznym rozbrykanym szczeniaczkiem, przyprawiającym mnóstwo kłopotów. Mimo to jest dla mnie wszystkim i strasznie ją kocham.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsze zdjecie zrobione zaraz po przyjeździe maleńkiej do mojego domu.

Pamiętam, że tego dnia prawie cały czas spała, była zmęczona podróżą, jechała aż z Warszawy.

Drugiego dnia juz miała więcej ochoty na zabawę

Posted

W Łojdach z kolegą Odim.

Odi jest do adopcji, szuka nowego ODPOWIEDZIALNEGO domu. Psiak ma około 7 miesięcy, jest śliczny i nie wychowany. Potrzebuje mądrych właścicieli, którzy znają się na rasie. Jeśli ktos chciałby dać Odiemu normalny dom, w którym nie będzie traktowany jak rzecz to prosze pisać. Jego obecnych właścicieli nie chce mi się nawet komentować.

Posted

Negruś znalazła sobie nowe, wygodne miejsce do spania.
Gdy mama ścieliła łóżko Negrusia postanowiła tam wskoczyć i minęło dużo czasu zanim dała się przekonać do wyjścia.