Gosia Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 dzurga" napisała: Noż kurde, to czemu tu zadnych ostrzeżen nie ma na stronie głównej ja sie pytam? ********************************************************** Właśnie!!! Moderator- dlaczego nie ma ostrzeżenia? :angel: Coś w stylu: Zanim napiszesz pierwszy post uważaj - nie minie kilka tygodni a rozstaniesz sie z dlugoletnim narzeczonym!!! :evil: ************************************************************ Dzurga- a żałujesz? Może dogomania wyłapuje fałszywki i otwiera oczy? :wink: Chociaz z drugiej strony Gosia, Ty akurat wzielas slub... Jak to zrobilas? To jest wysoce podejrzane. :wink: *********************************************************** Jest kilka możliwości: :wink: 1. Paweł to nie fałszywka; 2. na dogomanię wchodzę tylko w pracy i nie zaniedbuję domu; 3. wyjątek potwierdza regułę; Gosia PS. Wybierasz się na klubówkę do Gdańska? Quote
Katerinas Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 (...)Coś się dziwnego dzieje z tą dogomanią: każda, która zaczyna tu pisać rozchodzi się z facetem. :o Patrz: Monika, Aga 2, teraz Dzurga...kogoś pominęłam? :roll: Gosia :o ... Zasiałaś ziarno niepokoju w mym sercu ... :wink: Jestem na dogomanii od sierpnia 2003... jest jakiś limit czasowy kiedy od momentu wstąpienia w szeregi tegoż forum następuje rozejście? :lol: Quote
Klara Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 e tam dziewczyny !! Ja jestem dluzej , a w tzw. międzyczasie też mi się wyszło za maż , wiec nie jest tak źle z tą dogomania :wink: :lol: Quote
dzurga Posted January 26, 2004 Author Posted January 26, 2004 A ja jestem od listopada. Facet zas wyniosl sie miedzy swietami na sylwestrem. Czyli jak do tej pory u ciebie jest ok, to chyba jestes bezpieczna, I hope! Quote
Melka Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 No nie załamujcie mnie :o Czy mnie też to czeka? No fakt, ostatnio nie jest najlepiej, ale myślicie, że to już koniec? Hmm... I to wszystko przez Dogomanię? :-? Quote
tunio Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 to ja juz wiem czemu bez skutecznie poluje na druga polowe :wink: :lol: Quote
aga 2 Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 No nie załamujcie mnie :o Czy mnie też to czeka? No fakt, ostatnio nie jest najlepiej, ale myślicie, że to już koniec? Hmm... I to wszystko przez Dogomanię? :-? Głowa do gory, samodzielność też jest niezła :D Quote
tunio Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Agus jaka tam Twoja samodzielnosc toc Ty juz w komunie siedzisz :grab: :grab: :wink: Quote
aga 2 Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Samodzielność "od-męska" :wink: Toć w komunie jak na wakcjach przecież, nie? Quote
tunio Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 mniej wiecej tyle ze na wakacjach nie zawsze mozna miec maszkarona a w komunie jest :wink: 8) Quote
Recommended Posts