Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chwała Wam dziewczyny,że obdzwoniłyscie Kraków.Moja Pan doktor podzwoniła do wszystkich hurt.wet., w których się zaopatruje i surowicy nie ma i podobno nie będzie. Strach myśleć o tym, co dalej jeśli znowu jakiejś biduni będzie potrzebna:shake:

Faktycznie termos to świetny pomysł!!!

Akcja - może niekoniecznie zbrojna:lol: - trzeba malenstwu i jej obecnej Pani pomóc!!!

Posted

[quote name='Tweety']nie zauważyłam czy koleżanki napisały, że Fundusz Nadziei na Życie wpłacił dla maluszka 150 zł. Zdrowiej maleńka!!!

To dla mnie miła niespodzianka :-) - widziałam w wątku, że dla Tosi jest zarezerwowana ta suma - to bardzo wiele dla nas znaczy.

Surowica z Krakowa już do mnie jedzie i jutro wczesnym popołudniem Tosia powinna ją dostać - oby tylko pomogła!
I za to ogromne, wielkie podziękowania dla FARO!!!!

Posted

surowica jedzie pociągiem - 2.55 będzie w Poznaniu (a ja sie suszę, bo złapał mnie solidny deszcz :evil_lol: )

Widać działamy telepatycznie - tez pomyslałam o termosie ikupiłam po drodze do lecznicy tak , ze juz od p. doktora surowica "podrózowała' w termosie. Mam nadzieje, ze dojedzie w porządku .
Kiwi - dzieki za namiary na surowicę

Posted

[LEFT]Super, tak mnie tknęło w pewnym momencie,żeby na ten transport pociągiem zwrócic Waszą uwagę. Okazuje się on czasem szybszy niż firmą kurierską.

To że dostałyscie tę surowicę to prawie cud.
[/LEFT]

Posted

O Boże, taka jestem zakręcona...:oops: ...Kiwi, i Tobie bardzo, bardzo dziękuję!

A teraz mówię "dobranoc", a raczej nie całkiem, bo zaraz podłączam Tosię do kroplówki i spędzę przy niej najbliższych parę godzin.

Posted

Monika, mi nie tzreba dziekowac ;)
niech mala zdrowieje
ja tylko wdarlam sie do gabinetu pana doktora, ktory jak zawsze byl pomocny:)
reszte to juz mosii napisala i faro

Posted

[quote name='MonikaP']O Boże, taka jestem zakręcona...:oops: ...Kiwi, i Tobie bardzo, bardzo dziękuję!

A teraz mówię "dobranoc", a raczej nie całkiem, bo zaraz podłączam Tosię do kroplówki i spędzę przy niej najbliższych parę godzin.

Moniko życzymy Ci siły zatem, bo Ci bardzo potrzebna!!A malutką pomiziaj od kropkowych koleżanek.

Posted

Zieew!!! Jestem, żyję, surowica dotarła - jeszcze raz stokrotne dzięki!!!
Kroplówka kapała wolniutko całą noc, więc jestem dziś jakby....troszkę śpiąca, ale to nic, ważne, że Tosia się nawodniła :-).

Posted

Widziałam dziś "na żywo" to psie dzieciątko, i ach, ach... Tymczasowi Państwo zarzekają się, że Tosia jest do adopcji :evil_lol: Ale te błyski w oczach, te serduszka :loveu: mówią same za siebie .... Nawet Pan Mąż wyrywa do siebie małą:crazyeye: a to najlepszy znak, bo Pan Mąż zwykle jest hamulcem. A przy Tosi się POPSUŁ :evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Widziałam dziś "na żywo" to psie dzieciątko, i ach, ach... Tymczasowi Państwo zarzekają się, że Tosia jest do adopcji :evil_lol: Ale te błyski w oczach, te serduszka :loveu: mówią same za siebie .... Nawet Pan Mąż wyrywa do siebie małą:crazyeye: a to najlepszy znak, bo Pan Mąż zwykle jest hamulcem. A przy Tosi się POPSUŁ :evil_lol:

Ty czekaj, czekaj, aż Twój Pan Mąż ją zobaczy, to dopiero się popsuje :diabloti:

Posted

Tosi niestety nadal dokucza biegunka, ale humor ma dobry. Biega, poszczekuje, obgryza dywany i kocie ogony, czyli krótko mówiąc zachowuje się jak typowy szczeniaczek :-). Za pół godziny jedziemy do lekarza.

Posted

Tosieńka dostała surowicę, drugą dawkę Baypanum i resztę leków. Po powrocie do domu zjadła i zasnęła. Jak tylko uporam się ze sprawami domowymi, podłączę ją na jakąś godzinę do kroplówki, a potem powtórka w nocy.

Wszystkim osobom, które wpłaciły dla Tosi pieniądze, bardzo, bardzo dziękuję. Postaram się jeszcze dziś lub jutro zamieścić zestawienie wpływów na jej rzecz i dotychczasowych wydatków.