Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PaulinaT napisał(a):
Wiesz - jeśli pyskowanie nie zrobiło wrażenia na tym-kimś to może ciche gęganie zrobi... :roll:

Obawiam się, że wrażenie w tym przypadku mogłyby zrobić tylko nisko latające panny lekkich obyczajów....:roll:

• 2 years later...
  • Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie umiem edytować tytułu wątku :-(.

26 lipca 2010 moja Tosia umarła, wycieńczona długotrwałą, nie dającą się wyleczyć i kontrolować chorobą jelit. Byłam w tamtej chwili daleko od Niej i nigdy sobie tego nie wybaczę. Wierzę, że nic Jej już nie boli, że szczęśliwa i zdrowa biega po niebiańskich łączkach,wygrzewa się w słońcu i czeka na mnie.
Nie umiem nawet powiedzieć, jak bardzo za Nią tęsknię. Gdybym mogła jeszcze choć raz Ją przytulić...

Dziękuję wszystkim, którzy 4 lata temu pomogli uratować Tosię i którzy zawsze nas wspierali.

Posted

Moniko - tak mi przykro ......
Własnie w minionym tygodniu oglądałam "stary" kalendarz , w którym byla Tosieńka. Pamietasz jak powiedziałam Ci , ze ona skradnie Wasze serca i juz jej nie oddasz ??
Tosia przeżyła tylko dzięki Twojej walce o nią , dałaś jej cudowny dom i piękne życie - dziękuję . Marta (fundacja SOS-bokserom)

Posted

Bardzo mi przykro... zrobiłaś dla niej tak wiele, dałaś jej życie które jej odebrano jeszcze zanim się zaczęło. Zawalczyłaś i wygrałaś 4 lata. Czy to mało? - niby tak, ale jednocześnie jak dużo.
Ściskam Cię mocno.

;(

Posted

Ja wiedziałam, że dla Tosi właściwie nie ma już ratunku, terapia, którą przechodziła, była ostatnią deską ratunku, pewnie bardziej dla uspokojenia sumienia... Wiedziałam, że będę musiała niedługo pomóc Jej odejść, ale odsuwałam tę myśl od siebie, nie umiałam jej znieść... Jednak stało się inaczej...