Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosia wczoraj została wypisana ze schroniska i zaszczepiona.
Rośnie, waży prawie 8 kilo. Dzikuje jak mały dzik :evil_lol: . Między nią a foksią-Gruszką zaczyna się nawiązywać nić porozumienia, oczywiście Tosia co jakiś czas "ma przypomniane", że jest smarkata, ale poza tym bawią się świetnie, o na przykład tak:

A po skończonej zabawie grzeczna Tosia wie, że trzeba poczekać na swoją kolej do garnuszka z wodą :cool:

Posted

Dabrowka napisał(a):
Słusznie - niech ciocia Foksia wychowuje młodą. Zrobi to na pewno lepiej od Was :cool3:

A ciocię Foksię to kto wychował, hę? :cool3: Mam szczerą nadzieję, że się w nią Tośka zapatrzy :roll: :lol:

A z Tosi się niezła klopsia zrobiła :loveu:

W sam raz, w sam raz, a nawet mogłaby jeszcze troszkę "zmężnieć", ale myślę,że przy takich psich "sportach", jak na zdjęciach, przyjdzie jej to bez trudu :loveu: .

Posted

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłło rety :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, słodka panna z niej rośnie:lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kicia niezbyt zadowolona :razz:

Nieee, kicia ma minę maksymalnie zblazowaną :evil_lol: . Nic jej nie rusza - Tośka ją obgryza, kładzie się na niej, a ona nic - zupełnie. No, czasem gdy Tosia ją za mocno chwyci za ogon, to są łapoczyny, ale poza tym Myszak (imię męskie, ale płeć żeńska) nawet przed nią nie ucieka, tylko przyjmuje ze stoickim spokojem te "wycierki" :lol: .

Posted

MonikaP napisał(a):
A oto zdjęcie specjalnie dla Andzi69 :loveu:

" nie nie ja mam inny plan. Jak ta pańcia pójdzie spać to ja zaatakuję boczkiem poduszkę, a Ty zobacz czy w nogach jest miejsce! Bo wiesz ja byłam chora :razz: "

Posted

AgaiTheta napisał(a):
" nie nie ja mam inny plan. Jak ta pańcia pójdzie spać to ja zaatakuję boczkiem poduszkę, a Ty zobacz czy w nogach jest miejsce! Bo wiesz ja byłam chora :razz: "

Onienienienie, Tośka od paru tygodni śpi grzecznie na legowisku, albo na podłodze, jeśli jest jej za gorąco. A na zdjęciu obgryzała Myszowi uszy :evil_lol: .

Posted

MonikaP napisał(a):
Onienienienie, Tośka od paru tygodni śpi grzecznie na legowisku, albo na podłodze, jeśli jest jej za gorąco. A na zdjęciu obgryzała Myszowi uszy :evil_lol: .

No Moniko ale kto wie co planują! Ja mam tajne przecieki :cool3:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
No Moniko ale kto wie co planują! Ja mam tajne przecieki :cool3:

Znając je obydwie mogę się tylko domyślić, że planują, jak by tu ściągnąć z szafki kuchennej coś smacznego. Mogę przewidzieć też podział zadań - Myszak wskakuje na blat, bierze co jego, resztę zrzuca na podłogę, a Tosia szybko ucieka ze swoją dolą :diabloti: . Przerabiam to co jakiś czas z Gruszką i trzema pozostałymi kotami :roll: .

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Kochana jesteś !!!! Pozdrawiam po stokroć i od Marka ponownie przekazuję życzenia dalszej szczęśliwości!!!

Co tam jest we mnie takiego kochanego to ja nie wiem, ale za życzenia i pozdrowienia bardzo dziękuję :B-fly::lol: .

Posted

PaulinaT napisał(a):
Rewelacja - i fotki z Foksią i z Myszem... super!
A tak na marginesie pragnę spytań - Monika - ile ty masz swoich stwór na stanie? :razz:

Hmm....:hmmmm: ...No więc.... Gruszka i Tosia to psy.... A Myszak, Groszek, Mysia i Pysia to koty... I trzy papugi nimfy, ale to szczegół... I jedna malutka kicia Rodzynka, która została z czwórki maluszków podrzuconych do schroniska, a której będę niedługo szukała domu...
No, to wszystko :loveu: .

Posted

Hihii nieźle :evil_lol:
Fajne stadko. Na nudę na pewno nie narzekasz co?

Ps. Idziemy prawie ze łeb w łeb, o kota mnie wyprzedzasz...hm... musze cos z tym fantem zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Hihii nieźle :evil_lol:
Fajne stadko. Na nudę na pewno nie narzekasz co?

Ps. Idziemy prawie ze łeb w łeb, o kota mnie wyprzedzasz...hm... musze cos z tym fantem zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A, to bardzo proste - wystarczy, że zaadoptujesz Rodzynkę :loveu: .
Czy wspomniałam, że mam jeszcze męża i dwójkę dzieci? To tak, żeby uzupełnić stan mojej domowej menażerii :p .

Posted

Ej paskudy... :mad:
Tak naprawdę - czuje sie całkiem "wysycona" :roll: a w sobotę przyjeżdżają do mnie 2 kociaki z czego tylko dla jednego mam domek zaklepany...

W celu uzupełnienia składu osobowego to ja musze jeszcze dodać moja młodszą siostrę, jej narzeczonego i... siostrzenicę w drodze :loveu:

Posted

Dopiero dziś dotarłam tu na nowo i Cieszę sie bardzo ze Tosia zostala z WAMI :multi::multi::multi::multi::multi:
Moniu to dla Ciebie

a Bokserowiroza to piękna choroba:loveu: