Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dory napisał(a):
Ja też jestem za:lol: . Tosiuniu nie daj się:loveu: .

W takim razie poprzednie PW już nieważne Moniko;) .

Dory, ale ja jestem cały czas otwarta na wszelkie propozycje :razz: . Do szczepienia jeszcze trochę czasu i może jednak znajdzie się dla Tosi jakiś super-domek...

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joaaa napisał(a):
Hmmmmmmmmmmmmmmm....................
no i co? :p :p :p

No przecież mówiłam, że szczepienie dopiero za tydzień albo dwa :eviltong: :p

Posted

Bodziulka napisał(a):
ciekawe jak by zareagowała, gdyby ktoś podłączył wodę :evil_lol:

Brzydka, brzydka ciotka Bodziulka, tylko by biednej Tośce wodę podłączała :razz: .

Posted

MonikaP napisał(a):
Brzydka, brzydka ciotka Bodziulka, tylko by biednej Tośce wodę podłączała :razz: .

No wiesz - są tacy, którzy sami podchodzą do odkręconej fontanny i próbują ja zwalczyć - ale ja ich osobiście nie znam :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
No wiesz - są tacy, którzy sami podchodzą do odkręconej fontanny i próbują ja zwalczyć - ale ja ich osobiście nie znam :evil_lol:

Ach, no wiesz, Tosia walczyć z fontanną jeszcze nie próbowała, ale gdy ja postanowiłam przestawić zraszacz trochę dalej nie zakręcając wody, to Tośka dzielnie szła za mną, tylko potem nie wiedziała, jak wrócić :evil_lol: (bo ja biegłam, gdy woda leciała w drugą stronę). Jednak miłość do Pani zwyciężała, bo ja jeszcze kilka razy tak przesuwałam zraszacz i ona za każdym razem mi towarzyszyła, chociaż już wiedziała, że potem będzie prysznic :lol: .

Posted

MonikaP napisał(a):
.......Jednak miłość do Pani zwyciężała, ..... .

To sie nazywa psia wierność :evil_lol: :evil_lol: (i jak tu takiej szukać domku ?;) )

Posted

janiemoge jakie ona miny robi... :roll:
to to specjalne ołużenie ciemnych obwódek wokół oczu i białęj strzałeczki na nosku robi z niej takiego... diabełka małego :evil_lol:

Posted

Kiwi, ona nie ma wyłupiastych oczek, tylko zdjęcie było robione z b.bliska - siedziała mi pod nogami i wyciągała się w moją stronę :-). Tzn. wyłupiaste ma w normie ;-).

Zapadłam na upał, bo ledwie żyję, Tosia też ledwie żyje i pochrapuje sobie albo na kafelkach w łazience, albo na drewnianej podłodze pod łóżkiem. Mam też czwórkę kocich smarkaczy, które ciągle chcą jeść i to niestety wciąż przez smoczek :roll: , za to nie potrafią korzystać jeszcze z kuwety. I dzieci, które skończyły rok szkolny. I boli mnie gardło oraz mam chrypkę.

Czy ktoś ma pomysł na nauczenie Tosi, jak schodzić po schodach? Ona waży już 7 kilo....nosi się ją coraz trudniej...

Aha, i jeszcze jedno pytanie...:oops: ... Czy pobyt w górach (niezbyt wysokich, od 600 do 900m.n.p.m.) nie zaszkodzi Tosi? To tak tylko na wszelki wypadek pytam...

Posted

MonikaP napisał(a):
To tak tylko na wszelki wypadek pytam...

na wszelki wypadek :razz: no my z Boxem normalnie po Bieszczadach łaziliśmy (tak do 1300m npm), i nie było żadnych sensacji, tzn. on wzbudzał sensacje :evil_lol:

7 kg!! :crazyeye: czym ją karmicie, sterydami?? :lol:

Posted

Po Bieszczadach i w Karkonoszach mozna z psem spokojnie łazić. Co do Tatr - to nie!!!! Jak byłam z moją Torą to zbagatelizowałam ten zakaz i jak juz schodziłysmy to nas straznik namierzył i spisał:angryy:
Ale poza tym to miałam super wyciag w górę w postaci psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Myślę,że łażenie jej nie zaszkodzi - w koncu to nie kaleka :eviltong:

Posted

No....sterydy to ona dostawała, ale ta kuracja została zakończona 2 tygodnie temu... Tosia rośnie, nie wiecie? :razz: I ma apetyt :razz: . Ot co :loveu: .

Góry to okolice Piwnicznej, a ściślej Sucha Dolina.