PaulinaT Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='MonikaP']Tosia nadal się trzyma, je i...waży już ponad 4 kilogramy!!!! Jutro dostanie drugą dawkę sterydu. Dzikuje jak mały dzik. To tak w skrócie :loveu: . :cunao::cunao: :bigcool::bigcool: :sweetCyb::sweetCyb: no po prostu brak mi słów żeby wyrazic JAK JA SIę CIESZE!!!!! Quote
sunrise Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 wspaniale! :multi: super!:multi: fantastycznie!:multi: Quote
Dory Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Masz jakieś aktualne fotki małej? Czy ona nadal szuka domu? Quote
Bodziulka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No ładnie - ładnie - jak tak dalej pójdzie, to trzeba ją będzie na dietę przerzucić ;) :evil_lol: Quote
Aganiok Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ona może między innymi po tych sterydach tak nabiera ciałka. Wiem, że ludzie często od tego tyją. Ale i tak się cieszymy :-) A będą jakieś nowe fotki? :cool3: Quote
Dory Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Moniko, czy mogłabyś mi wysłać najsłodsze fotki Tosi na maila Ekvador@op.pl (nie otwierają mi się:-( ). Czy ona będzie do adopcji, czy jednak zostaje z Wami:razz: ? Quote
AgaiTheta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Moniko opisz mi karmę, mamy na forum dobrego duszka śledzącego losy Tosi (Marku to o Tobie :roll: ) [SIZE=2]Zaproponował, że kupi troszkę tej karmy i podwiezie do Ciebie :calus: Quote
MonikaP Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Odpowiadam szybko, bo zaraz jadę po dziecko do szkoły, a potem z Tosią do weta. Bardzo chciałabym zostawić Tosię dla siebie, ale pewnie rozum weźmie górę - pisałam o tym w jednym z poprzednich postów. Karma, którą je Tosia to RC Starter dla szczeniąt - suche granulki. Dostaje także saszetki do rozpuszczania w wodzie Waltham Convalescence Support. Hm, a co to za dobry duszek śledzi losy Tosi? ;-) Quote
AgaiTheta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Marek chce pomóc w ratowaniu Tosi i chętnie kupi karmę dla maleńkiej. Moniko podeślij jakieś namiry na siebie na pw do mm.templum Quote
MonikaP Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 A więc Tosia waży 4,6 kg i raczej nie jest to spowodowane sterydami :-). Od dziś odstawiamy antybiotyk. Tosia dostała drugą dawkę sterydu, a w piątek dostanie też zastrzyk witaminowy. Brzuszek zmalał, nie jest już tak wzdęty - ot, normalny, szczeniaczkowy, okrągły brzusio. Jestem już spokojniejsza, ale cały czas czujna. Oby to choróbsko nie powróciło już do nas w żadnej postaci :razz: . Quote
Faro Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Moniko - będzie dobrze :happy1: A co do zwycięstwa rozumu nad sercem:razz: hmmm - czas pokaże;) Quote
Aganiok Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ale fajnie! Czekamy na zdjęcia kluseczki! :multi: Quote
PaulinaT Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ach Monika - ona wygląda jakby nigdy nic jej nie było :crazyeye: Cudna cudna cu-dow-na!!!!! :loveu::loveu: Quote
MonikaP Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 PaulinaT napisał(a):Ach Monika - ona wygląda jakby nigdy nic jej nie było :crazyeye: Cudna cudna cu-dow-na!!!!! :loveu::loveu: :cool: :loveu: :jumpie: :B-fly: :bigcool: Quote
sunrise Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jak ona się zmieniła :-o jest po prostu nie do poznania :multi: co nie zmienia faktu, że nadal jest śliczna :loveu: Quote
ewatr Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 cudna jest :iloveyou: wspaniała robota oby tak dalej :multi: :multi: Quote
Dory Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Moniko, jesteś niesamowita! Czy nosówka już całkiem zażegnana? Koniec kłopotów:loveu: ? O bosh... gdybym ja mogła ją przygarnąć... Jest taka piękna i kochana! Ale mieszkamy w 2 pokojach i rodzice się nie zgodzą:-(. Quote
MonikaP Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Dory napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Moniko, jesteś niesamowita! Czy nosówka już całkiem zażegnana? Koniec kłopotów:loveu: ? O bosh... gdybym ja mogła ją przygarnąć... Jest taka piękna i kochana! Ale mieszkamy w 2 pokojach i rodzice się nie zgodzą:-(. Nie, nie można jeszcze powiedzieć, że nosówka jest zażegnana. Ona lubi powracać i to w bardzo paskudnych formach, więc jeszcze za wcześnie na radość. Quote
lena_zet Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 piękna jest :) Rozmawiałam z kolegą, tak jak obiecałam, ale oczekują dzidziusia, który narodzi się w wakacje i wiedzą, że z czasem kiepsko będzie. Quote
Bodziulka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='MonikaP']A oto Tosia dziś pod wieczór :loveu: : To na pewno NIE JEST TOSIA!! Moniko, przyznaj się - podmieniłaś ją :evil_lol: :multi: Quote
MonikaP Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Jaasne, że ją podmieniłam :diabloti: . O, na taką ją podmieniłam: Quote
Recommended Posts