Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam (na szczęście) doświadczeń związanych z nosówka, ale tak sobie niesmiało myśle, że jak nie ma wycieku ropnego to chyba nie jest gorzej niz było ?? A co lekarz mówi na temat tej nosówki ???

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faro napisał(a):
Nie mam (na szczęście) doświadczeń związanych z nosówka, ale tak sobie niesmiało myśle, że jak nie ma wycieku ropnego to chyba nie jest gorzej niz było ?? A co lekarz mówi na temat tej nosówki ???

Faro, lekarz nie daje na razie większych szans, niż na początku, bo nosówka to bardzo podstępna i długo się ciągnąca choroba - może mieć różne fazy przedzielone okresami pozornego wyzdrowienia. Dlatego mój optymizm jest bardzo ostrożny. Najbardziej się boję nerwowej postaci nosówki, bo ona właściwie oznacza koniec... Oby udało się nam jej uniknąć...

Posted

Tosia cała jest pokłuta :-(. Kupki bez większych zmian. Humor dobry, za wyjątkiem chwil, gdy jest nawadniana wielką strzykawą z grubą igłą :placz: , ale i tak jest niezwykle dzielna.

Posted

Ale ma minę na tym ostatnim zdjeciu..... :evil_lol:
Dzielne i jesteście - obie!!! I Tosia bo walczy i Ty Moniko bo walczysz tak bardzo o nią.
Już bardzo ładnie sobie utytła, żeberek tak bardzo nie widać tylko ta pupinka maleńka...

Trzymam kciuki za spokojną noc!!!!

Posted

Według mojej domowej wagi Tosia waży już 2,5 kilo! W zeszły piątek, gdy ją brałam, ważyła 2.
Kupki wczoraj wieczorem i dziś w nocy były ładne, ale dziś znów brzydkie, nosówkowe (szara galareta).
Natomiast sama Tosia rozrabia, biega z kapciami, walczy ze skarpetką, nogawkami, rękawami i co jej się nawinie pod pyszczek :lol: .

Posted

Dzisiaj Tosia była u lekarza i na gabinetowej wadze ważyła AŻ 2,55kg! :multi: Kupki trochę lepsze, cała Tosia też jakby silniejsza, ale na razie nie zapeszajmy, bo niestety mogą nas jeszcze czekać różne przykre niespodzianki.

Posted

W imieniu Tosi bardzo dziękuję Funduszowi :-).

Tosia psoci i rozrabia na zmianę z robieniem słodkich minek :loveu: . I nawet udka ma już jakby grubsze i większe :cool: . A gdy ją biorę na ręce, to już nie czuję kosteczek, tylko fajne, "bysiowe" - boksiowe ciałko.