MonikaP Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Bodziulka napisał(a):ale piłkowe podchody :cool3: Ten kudłacz też niczego sobie :razz: kiedyś u rodziny był taki - super zabawowy Kudłacz to baaardzo poważna 6-letnia pani foksterierka, która uważa, że smarkatą trzeba ustawić, chociaż chwilami zapomina i sama zaczyna ją prowokować do zabawy :lol: . Proszę zwrócić uwagę na pyskującą młodzież! Co za dzieci teraz nam wyrastają, co za dzieci, panie...:roll: Quote
szmaja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='MonikaP']Isn't she lovely? :loveu: pilkoooooooo, przyyyyjdz do mniiieeee, zeebyyym nie muuussiaaaalaaa podchoooodziiiic i sieeee skraaadaaac do tegoo wielkiegoo psaaaaa!!! Quote
Folen Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ależ ona się zmieniła, cudowny maluszek :loveu: :loveu: Quote
gdgt Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Nie mogę na to patrzeć. Wypisuję się z subskrypcji tego wątku. Jeszcze kilka takich zdjęć i przyjadę do Poznania, żeby siłą zabrać tego maluszka!!!! Quote
MonikaP Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Nie, no, chwileczkę, dlaczego od razu siłą? Jeśli przejdziesz pomyślnie przesłuchanie przedadopcyjne, podpiszesz umowę, wpłacisz kaucję, zrobisz dobre wrażenie, zostaniesz zaakceptowana przez Tosię, to ...:loveu: gdgt napisał(a):Nie mogę na to patrzeć. Wypisuję się z subskrypcji tego wątku. Jeszcze kilka takich zdjęć i przyjadę do Poznania, żeby siłą zabrać tego maluszka!!!! Quote
Bodziulka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ja tylko dodam, że gdgt miała kiedyś boksera (stąd te zaciągi do Tosi ;)), a że jej Zula toleruje inne psy w domu, to ja bym się baaaardzo nad tym zastanowiła :evil_lol: Quote
gdgt Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Przestańcie! bo naprawdę przestanę czytać ten wątek! Quote
MonikaP Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Bodziulka napisał(a):Buszująca w trawie :loveu: Buszująca i podsypiająca :loveu: Quote
basiaap Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 MonikaP napisał(a): Oczywiście wybiorę najlepszy dom - tylko taki, w którym Tosia będzie miała lepiej, niż u mnie. He, he.... To będziesz miała problem:diabloti: :p a serio to życzę powodzenia w szukaniu. Quote
boksiedwa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 qurcze żebym tylko miała warunki.... ech moja małpa juz wyrosła a ja tęsknie za takim maluszkiem :( Tosia jest przecudna :) Quote
MonikaP Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Mali ogrodnicy :loveu: I kopacze...:loveu: Quote
Kika Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Moniko BOMBA!!!!!!! Tosia jest przecudnym szczeniorkiem!!! Quote
MonikaP Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Kika napisał(a):Moniko BOMBA!!!!!!! Tosia jest przecudnym szczeniorkiem!!! Jest przecudownym małym "pijanym zającem" i w dodatku...kurcze blade, w dodatku chodzi za mną krok w krok, kładzie się przy moich nogach, obejmuje mnie łapkami, gdy ją noszę...:cry: Quote
AgaiTheta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Moniko napisz mi czy rozmawiałaś z Karliną, czy Tosia może zostaje u Ciebie :cool3: We Wrocławiu jest też maleńka sunia, więc jeżeli sprawdzisz domek, to jak nie Tosia to może ona znajdzie dom? Quote
AgaiTheta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Oczywiście tylko jeżeli okaże się, że domek dobry a Tosia zostaje u Ciebie :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jeżeli chodzi o gwiazdę to jest to chłopak :loveu: Quote
Cimi Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 To ja napiszę, że namawiam rodziców na Tosię :loveu:. Quote
MonikaP Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 A ja "hurtem" napiszę, że skontaktowałam się z Karoliną i zobaczymy, co z tego wyniknie :-). O Cimi też pamiętam - chcę wybrać dla Tosi jak najlepszy dom i muszę wszystko bardzo dokładnie przemyśleć. Chyba, że ... mąż mi każe Tosię zostawić :p . Quote
Recommended Posts