Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z pania z Gdyni,juzak musi czekac na holenderska rodzine.:angryy:

jej tez sie to nie podoba.

A Holendrzy chyba o nim zapomnieli,bo ani widu ani slychu.:angryy: :angryy: :angryy:

Dobrze,ze chociaz dziewczyny-wolontariuszki zabiora go czasem na spacer...tyle jego.

Posted

No niestety jakby nie było Holendrzy nam bardzo pomogli.Wiele im zawdzęczamy i nie mozemy tak oddać Józka a potem okaże się np.że musieli pilnie wracać do Holandii i nie mogli sie przez ten czas odezwać.Trzeba niestety czekac chociaz na głupi telefon "nie bierzemy go"...Niestety...

Posted

Mam nadzieje ze w koncu sie doczekamy na adopcje Jozia,,,
Wiem ze holendrzy duzo zrobili dla naszego schronu , ale ze wzgledu na psa powinni dac oznaki zycia . Chodzi w koncu o jego dobrobyt.. To wspanialy pies , jednak jak tak dluzej bedzie to doczeka sie jeszcze wiekszej starosci ...
Wiem pojechalam i mozna by sadzic , ze poszlam na latwizne , zostawilam wszystko na glowie innych i nie obch odzi mnie los moich psow, ale to nie prawda mysle o nich codziennie, i chcialabym pojsc z nimi na dlugi , dlugi spacer , ale ,,,,,,,,,,,

Posted

Ok trzeba cos zrobic, zeby nasz maluch nie siedzial nadal w schronisku. Holendrzy to dobrzy ludzie ale najwyrazniej cos im wyszlo innego , ze sie nie odzywaja.. W obec tego mysle ze nie ma co czekac tylko dalej walczyc o znalezienie dla niego domu.
Z tego co sie dowiedzialam ostatnimi czasy ma problemy z oczami , ropieja mu . Nie pozwala wszystkim dotykaci pielegnowac ich . Na szczescie jest Iza , ktora choc jest na kotach to najwyrazniej ma wieksze podejscie i reke do psow niz niektorzy, ktorym nie pozwolil na pielegnacje.. Az nie moge uwierzyc , ze Jozek nie pozwolil sobie na wiekszy kontakt nowej opiekunce.. To taki lagodny pies, ze bez obawy mozna dokonywac przy nim cudow ...
Na szczescie Kochana Iza dba o niego jak tylko moze oprocz spacerow , ma zapewniona z jej strony opieke medyczna......
Teraz czas zeby ktos przygarnal tego malca.. On jest kochany ,, to taki lagodny pies, mily i cierpliwy...
Holendrzy najpierw mieli go wziasc we wrzesniu potem w pazdziernikowym jego poczatku,, a jak widac nie ma zadnego odezwu..
Wiem ze nie latwo znalezc dom dla starszego psa, ktory po pierwsze nie moze byc z innymi samcami . , ale wierze ze w koncu sie uda,, Ja na prawde uwielbiam Jozka,
W gdyni zostal mi tylko on i Zaba, za ktora tez trzymam kciiuki

Dlatego prosze wszystkich o pomoc