Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co ja wiem Jozio czeka wciaz na wiesci od holendrow.. Nie wiem czy go biora czy nie.. Cos dlugo to trwa. Mam nadzieje ze jednak w koncu sie maluch doczeka.
Tak za nim bardzo tesknie. To taki wspanialy pies i taki wielki pieszczoch. Gdybym mogla sama bym go wziela , lecz niestety,, to nie realne.. Na szczescie wiem ze podczas mojej nie obecnosci opieke nad nim przejela Iza , i dzeki niej chodzi na dlugie vspacery... Oby w koncu poszedl do domciu i mial wielki teren i kochanych ludzi ktorzy beda go codziennie glaskac, bo inaczej on nie odpusci

Posted

Z tego co ja wiem Jozio czeka wciaz na wiesci od holendrow.. Nie wiem czy go biora czy nie.. Cos dlugo to trwa. Mam nadzieje ze jednak w koncu sie maluch doczeka.
Tak za nim bardzo tesknie. To taki wspanialy pies i taki wielki pieszczoch. Gdybym mogla sama bym go wziela , lecz niestety,, to nie realne.. Na szczescie wiem ze podczas mojej nie obecnosci opieke nad nim przejela Iza , i dzeki niej chodzi na dlugie vspacery... Oby w koncu poszedl do domciu i mial wielki teren i kochanych ludzi ktorzy beda go codziennie glaskac, bo inaczej on nie odpusci

Posted

Bylam z Juziem na spacerku ostatnio:):):) Fajnie się chodzi z takim dużym psiakiem,zawsze myślałam ze moja niunka jest duża ale przy nim to liliputka:eviltong:

Posted

Jozio odrasta w powolnym tempie:eviltong::eviltong::eviltong:Fakt łysy już nie jest ale ten "meszek" to jeszcze nie to samo co kiedyś.Aparat w schronie bedzie w niedziele to poprosze o kilka jego foci;););)

Posted

Józio to naprawde kochany psiak,którego wprost nie da się nie lubić, Holendrzy też to zauwazyli i ja wierzę, że go zabiorą,tylko czemu to tak długo trwa...Mam nadzieje, że wkońcu coś się ruszy,bo żal psiny.Niby nie ma źle w schronie.Spacerki,jedzonko ale to i tak nie jest nawet namiastka nowego domu.;)

Posted

Dzisiaj kolezanka powinna dostarczyć mi zdjęcia troche już odrośnietego Józia:loveu:Śliczny psiulek.Byłyśmy z nim wczoraj na spacerku i z jego nową współlokatorką:cool3:

Posted

Wielki problem!!Najpierw siadł aparat,no to tydzień czekaliśmy na następny.Minął tydzień przyszedł aparat działający są zdjęcia ale na kompa wrzucić się nie da bo kabel kumpeli się popsuł:shake::shake::shake:Masz Ci los czlowiek chce dobrze to wszystko idzie na opak.Jak kabel nie zadziała to następny aparat działający i z działającym kablem bedzie w sobote dopiero...

Posted

Ta koleżanka chyba w na około probuje się wywinąć bo pewnie fotek nie zrobiła,no cóż teraz czekam na bardziej zaufaną koleżanke której aparat działa kabelek nie siędzie i nie zwali na neta że zdjęcia się nie wysyłają ale to dopiero w sobotę a Ci holenrzy się chowają czy jak??