Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zosia nie moze go wziasc i to jest juz pewne!!!ma duzo spraw na glowie i musi znalesc czas na swoje zwierzaaki,,,,my wiec musimy dalej szukac,,,,,czas pokaze a moze jest juz ktos tuz tuz ,,oby to bylo to!!!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wola ty sama wiesz ile obietnic nam skaldano i my n kazda sie cieszylismy,,,a teraz to az bedzie nam chyba w cokolwiek uwierzyc!!!!
chyba jesli padnie zdanie ,,,Jozek ma dom , ,to nie bedziemy sie cieszyc!!! dla czego ???odpowiedz jest prosta!!!! bo dopuki nie bedzie juz w tym domku i nie dowiemy sie ze jest wszystko ok to chyba nie bedziemy swietowac!!!!kazdy rujnuje nadzieje!!!

Posted

To prawda... Teraz chyba dopiero jak na własne oczy lub choćby na zdjęciu nie zobaczę Józka w nowym domku szczęśliwego to nie uwierzę... Za wiele razy przychodziłam do schronu z myślą "dziś już nie zobaczę Józka, już jest w domu" a tu pach Józek siedzi...
Ile czasu można czekać...

Posted

Olka cos wie, ja tez wiem, ale nic nie napisze bo nie chce smutaskich komentarzy, ze to juz przerabialismy.

Jesli chodzi o Pania ze Slaska to... byla, przemyslala sprawe i.... powiedziala, ze Jozio jest jej. 23 maja idziemy razem ( zrobimy zrzute) z Jozkiem do fryca, trzeba mu skrocic kudly przed latem, ktore ma byc bardzo gorace. Jozek bedzie czekac na wyjazd na Slask, byc moze do listopada....
Tak wiem, juz taka historia byla i nic z niej nie wyszlo bo cos tam cos tam.....
Nawet jesli nie wypali Slask to Jozek ma juz obiecany dom w 3miescie, niestety dopiero za jakies 5-6 miesiecy :-( ...

Posted

Dwa domki na raz.Oby któryś wypalił. Trzymam mocno kciuki. Choć powątpiewam po tylu jego przygodach to jednak iskierka nadziei gdzieś się tli.:roll:

Posted

Ehh trudno jakos uwierzyc w to ze bedziemy mialy szanse zobaczyc Jozia z usmiechnieta mordka w nowym kochajacym domku... bo tylu odmowach, rezygnacjach jakos ciezko jest mi to sobie wyobrazic... Choc 2 domki to nie jeden, przeciez ktorys musi wypalic... Ale masz racje Sonia nadzieje zawsze warto miec ;) Choc wiesz nadzieja matka .... :P

Posted

Nie wiem kto dziś z kim wyszedł na spacer:evil_lol: Ja z Józkiem czy on ze mną.Prawie cały spacer truchtałam, taką werwę miał chłopak. a na koniec chyba byłam bardziej zmęczona niż on:evil_lol: tak to się nasz chłopak sprawuje

Posted

Heh... tak tak widzialam jak Józio dzisiaj strasznie prosil o spacerek, wyl, drapal :( Jak to Józio... ja Ci powiem Sonia ze ja uwielbiam te spacerki z nim, choc z reguly idzie wolno jak taki niedzwiedz ;)

Posted

On jest wspaniały. A spacerki z nim to sama przyjemność;) Ze mną też zazwyczaj pomału idzie i tak sobie spacerujemy i spacerujemy, ale wczoraj to tak czekał na ten spacerek że jak wkońcu wyszedł to go energia rozpierała:evil_lol:

Posted

Cholera!!!
Juzio nie ma jeszcze domku :mad:
Ludzie toż to wspaniały pies o którym niektórzy tylko mogą śnić!!!
Coś mi się zdaje że sama się wezmę za szukanie jemu domku :razz:

Posted

a co wszystko musi byc teraz juz w ajlepszm porzadku!!!!!!!!!!
co dwie kontrolerki to nie jedna!!!!!!!!!
a jesli ktos sobie bardzo by zyczyl kolejnej ,,to iza rowniez ma takie uprawnienia ,,,tylko ze z innej organizacji ,,ale ale ,,,tym lepiej!!!!!!!!!!!
tak wiec nie 2 ale 3 zgagi ,,,moga byc ,,,,,,a jesli jeszcze 4,5,6, to kogos tam jeszcze znajdziemy dla potrzeb,,,joziowych:razz: :razz: :razz: :razz:

Posted

ej ,,,no jak zgaga 1 moze zapomniec o zgadze2,,,zastanow sie!!!!
my to nie rozlaczne ptaszyska jestesmy!!!!
ale bedziemy wyrozumiale dla kogos kto na prawde pokocha naszego dziubaska!!!!!

Posted

kaerjot wiem ze ciezko uwierzyc po tylu nie udanych adopcjach ale trzeba miec nadzieje... W koncu po tylu "klapach" musi w koncu przyjsc ten najlepszy pod sloncem domek... Wiec miejmy nadzieje ze to wlasnie ten o ktorym tu teraz tak glosno :D

Posted

prosze wszystkich o uwage!!!!!!
jozek ma dom!!!
jedzie do naszej zosi!!! tak tej samej co miala naszego misia sopockiego!!!!
sama przyszla z zapytaniem do nas czy jozek jest nadal do wydania???a przeciez to prawda ,,,,on wciaz nie ma domu,,wiec po dlugich konsultacjach z iza,,,,,,,,,,postanowione pewnie za tydz pojedzie maluch nasz

Posted

Jezu normalnie szok :P Strasznie sie ciesze :multi: :multi: To chyba taki prezent na roczny pobyt w schronisku :P I to juz za tydzien? Cudnie :)
Tra lala a Jozio jedzie do domku a Jozio jedzie do domku... no nareszcie wszystkie kolezanki mu uciekly no i na niego byl juz najwyzszy czas :multi::multi:
Chyba czekalam na ta wiadomosc bo nareszcie czuje ze moge isc juz spokojnie spac :D

Posted

oby wszystko przebieglo w najlepszym porzadku!!!
i oby sie udalo w koncu!!!!
mam nadzieje ze to ten domek!!!!
ten jedyny i ostatni!!!i najlepszy!!!!
za bardzo go kochamy zeby teraz nie miec jakis uwag co do nowego domku!!!!
misiek oby wszystko sie ulozylo!!!!!!!!