Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale psiak jest zauważany...Może nie udało mu sie jeszcze trafić na właściwych ludzi ale wiele osób go docenia. Jest więc jakaś nadzieja;)

Posted

[quote name='maciaszek']Zrobiłam taki banerek. Czy ktoś z Was wie jak go zapisać w "edycji podpisu", żeby po kliknięciu na niego otwierał się wątek? Żeby to nie było samo zdjęcie a zdjęcie z odsyłaczem?

[/quote]

Teraz działa:)

Posted

Nawet Nikt Nowy Sie Nie Odzywa!!!!
Ja Sie Tylko Dziwie Ze Nie Udalo Sie Go Jeszcze Wydac Ludziom Ktorzy Przychodza Osobiscie Do Schronu ,,,to Juz Rok,,,nie Bylo Ani Jednej Osoby Ktora By Chciala Pomoc Staremu Duzemu Psu???
Wiem Wiem ,,,,zadaje Dziwne Pyt Jakbym Nie Znala Realiow Adopcji Schronu I Potrzeb ,marzen Ludzi O Mlodym Pieknym Psie...

Posted

Raz była sytuacja że chcieli Józka odwiedzający...Ale brali od nas przy tym szczeniaka bardzo ruchliwego a do tego coś jeszcze nie pasowało...Chyba dziecko było chore...(niestety nie pamiętam)

Posted

Ja pamietam te sytuacje. Brali Krzywa i szczeniaka, chcieli Jozia do dogoterapii bo dzidzia miala porazenie. Odmowilismy i wzieli Krzywa. Szczeniaka oddali jakies 2 tyg temu ...... znudzil sie bo wyrosl juz z malej kuleczki... bez komentarza :angryy:

Posted

Jasne, że ma - przecież nikt tam kartotek nie wertuje - no chyba, że ktoś pozna po twarzy i/lub zapamięta nazwisko.

Ale to już chyba tylko wtedy serce pracownika schroniska zapobiegnie przed kolejną tragedią - a nie dlatego żeby pozbyć się psa choć na jakiś czas.

Posted

Jozka podniesiemy z Zaba nadmorska i jej kompanami. Joziu ty sie nie ociagaj, pech nie trwa wiecznie....Widzisz synku, czasami trzeba czekac dluzej nawet jak ma sie taka urode i takie niezwykle cieple usposobienie. Tylko wyjatkowy czlowiek zasluguje na twoja milosc, tylko taki moze sie do ciebie przytulic i szepnac do ucha jak bardzo mu dobrze z toba.... tylko taki...

Posted

Ooooo Wooooola:loveu: Za offa sorry, ale czemuz to Zabuli nie odwiedzamy aaaa?:lol: Biegusiem do malenkiej z buziaczkiem:evil_lol: Nie martw sie, Jozio tez pojdzie w koncu do domeczku, bo jakze inaczej? Wiecie, odkad pamietam, byly i sa u nas te starsze psiaki i chyba tak juz pozostanie bo one maja w sobie cos niezwyklego, cos czego nie da zaden szczenior. Ta madrosc plynaca z kazdego ich spojrzenia, ten wdziek i opanowanie i to podziekowanie za kazdy glask......za przytulny kat....

Posted

wiecie ze robimy czasem wyjatki i kiedy ludzie zwracaja psa do schronu,,,to szukamy im innego,,,czasem bywa ze np w domu jest inny pies ,,,my nie gwarantujemy ze ten ktorego polecamy nie bedzie zabkow pokazywal lub co gorsza bo w warunkach domowych wszystko sie czasme zmienia diametralnie,,,dlatego jesli ludzie sa swietni ,,ale obawiaja sie o swoja pocieche ,,szukamy innego psa,,,bo w zawsze ktorys inny moze skorzystac,,,,
czasem jest tez tak ze ludzie ktorzy biora do firm,,pytaja na wstepie ze jesli pies nie bedzie sprawowal sie ,,i szczekal to czy jest mozliwosc,,,
i czasem ale jesli wiemy ze warunki sa super,,idziemy na to,,,,czasem sa psy ktore nie maja nawet 2%szans na domek i jesli nawet ktos zapewni im kojec ,bude,,dobre jedzenie i czasem glaskanko ,,to dajemy ,,bo nawet to jest lepsze od schronu
Ale bywaly tez przypadki gdzie jakis dziad upieral sie i chcial wymieniac w nieskonczonosc,,,ale poszlo sie wtedy z grubej rury!!!!!!!!
Wiec sa czasem ze tak brzydko zekne wymiany,,,ale to sa juz bardzo wnikliwe,,,i madrze przemyslane!!!!
Bo jesli w schronie sa przepelnenia trzeba robic wszystko zeby tego uniknac ,,,a w gdyni niestety tak jest bo jest to duze miasto i nieystannie przychodza nowe psy,,,nawet po 10 dziennie,,,,
ja pamietam ze glowa mi juz pekala gdzie moge umieszczac te psy,,,,zeby sie nie pogryzly ,

Posted

A tak nawiasem mowiac ,,to dlaczego ja i Iza mamy miano zgag??????
Bo zawsze robilysmy wiele rabanu jak do adopcji zabirala sie nieodpowiednia osoba jakis dziad ,,,albo matka z 5 dzieci szukajac maskotki na kilka dnia,,a jeszcze gorsza mlody chlopak dziwny chetny na amstafa,,,Robilysmu takie akcje ze az wszyscy musieli uciekac ,,ze nie wydamy i kropka,,,oczywiscie lud szedl do kierowniczki na co ona milo odp ,ze my tu rzadzimy przy zwierzkaach o nasze zdanie jest ostateczne,,,,
Wiec z nami latwo nie bylo,,,nie raz nam grozono ze jak nie wydamy tego czy tamtego psa ,,to beda na nas czekac przed schronem jak skaczymy prace,,,,Ale my twarde babki!!!!!
co nie Izuchna!!!!!.....oj czasy czasy Teraz zostala w schronie ino jedna zagaga,,,,:eviltong:

Posted

No ,,nawet raz policje mielismy ,,,bo grozby byly jak nic,,,i owy pan przechodzil przez plot schroniska,,,czepial sie mnie strasznie,,,klnal wyzywal,,Iza bronila swoja pierwsza zgage jak nic ,,ale ja mowilam ze nie warto,,niech sobie pogada pod nosem dziad jeden,,,
Ale to nie wazne,,,,wierzcie mi ,,ze jak sie chce i sie czlowiek uprze to zrobi wszystko zeby nie wydac jakiegos psa ludziom,,,ktorzy nie wygladaja najlepiej ....
Dlatego my zgagi 2 bylysmy niepowtarzalne!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

dlatego jak kiedys byl owy pan ktory chcial jozka a mi sie nie podobal i mialam potem slusznosc ,,to powiedzialam chlopakom ze on go nie dostanie i faceci wiedzili ze jak ja mowie to sie nie ugne,,,
A jak bylo z didi,,ile musilam atakow od siebie odpychac ,,zeby nie ydac ja babci ktora troche szalenstwa sie najadla,,,
I rownierz przez to wszystko Iza musialala i musi przechodzic czesto teraz,,,
Ale twarda babka z niej jak nic,,i gadane ma za 5,,,i jak sie uprze to nie ma mocnych,,,nie i juz ,,i moga grozic ile wlezie,,,
:mad: :mad: :mad:

Posted

Jednego dziadka skaczącego przez płot pamiętam:hmmmm: W wakacje jeśli dobrze mi się wydaje... To były przygody... Ludzie na prawdę mają ciekawe pomysły