Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie moge uwierzyc,po prostu nie moge,ze on siedzi w schronisku.Dom znajdywały psy brzydkie,psy chore,psy stare.Tu jest przepiekny pies i NIC.
Boje sie,ze schronisko bedzie jego ostatnim przystankiem .
Wiem-dbaja o niego,jak moga,ale to tylko schronisko.

Posted

To niestety prawda...Choćby nie wiem jak dbano o psiaka to nie to samo co domek...A ja ciągle mam nadzieje że jeszcze mu się poszczęści w życiu;)

Posted

No cóz co racja to racja, schron mu domku nie zastapi... ale Józio zakochał się na wiosne :D w znalezionej przeze mnie suni mastifce tybetańskiej, nie odstępuje jej na krok, choc ona jest chyba troszke zmeczona jego zalotami ;) Ale na spacerach wygladaja razem przeslicznie, 2 włochate misie :D Hopkaj do góry wutrzaku ;)

Posted

Jak wracam z nim ze spaceru to w takim tempie wpada do boksu...Oczywiście, żeby znów pozalecać się do koleżanki...Wiosna robi swoje:evil_lol:

Posted

Napisała Kasia25 : "Okropne i niesprawiedliwe jest to, że ONI tak szybko odchodzą.............................

Pośpieszmy się, aby Józek miał te swoje szczęśliwe dni!"

Kochane - je wiem, że chodzi tu o mnie i o Józka. Ja wiem, że -jak to kiedyś napisałam - on jest mi 'przyrzeczon".

Wybaczcie - ale nie mam teraz ani siły ani ochoty - dosłownie na nic. Nie mogę, nie muszę i nie chcę teraz niczego - chcę tylko w spokoju dojść do siebie.

Piszę chaotycznie - wiem, że mam "pojemne serce" - ale ono musi być zdrowe, żeby dojrzeć do jakiejkolwiek decyzji.

I na dodatek - kto wymyślił te Święta - czy one muszą być akurat teraz ????????????

Posted

Zrobiłam taki banerek. Czy ktoś z Was wie jak go zapisać w "edycji podpisu", żeby po kliknięciu na niego otwierał się wątek? Żeby to nie było samo zdjęcie a zdjęcie z odsyłaczem?

Posted

Zosiu, Ty nie masz za co przepraszać, to ja byłam okrutna!
Sugerując się szczęściem.................... nie zajrzałam w głąb człowieka, nie wziełam pod uwage tego bólu, nieszczęscia..........................

PRZEPRASZAM

Posted

ale piekne ,,,alez mi sie to podoba!!!!
Wola co mozemy jeszcze zrobic zeby nasz bialas poszedl,,,?
to nie mozliwe ze on wciaz jest ,,,gdzie mozna go jeszcze dac? czy on jest gdzies w trojmiejskich?
kurczaczki wielkanocne musimy dac mu dom,,,tyle psiakow idzie a on nie!!!