wiewiora1 Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Może allegro coś da.. Sądziłam , że będzie łaywiej z jego adopcją ... Jednak to nie takie łatwe z powodu jego wieku... Trzymam dalej kciuki Quote
kasia_m Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 probowalam jak sie dalo....niestety nie udalo mi sie przekonac Pana nie tyle co do Jozka co do jego wieku..... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: przykro mi Joziek:oops: Quote
wiewiora1 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Józek właśnie jest na plakacie ... jak i wiele innych psów... Moze cos to da choc nie wiem... Quote
wiewiora1 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Nic jeszcze nie jest do końca pewne , ale jak wczoraj zostałam poinformowana Józek prawdopodobnie zostanie przygarnięty przez holendrów... Oby to była prawda i wszystko dobrze sie skączyło a ja spokojnie mogła pojechać na wakacje... z usmiechniętą mina... Trzymam kciuki ...Bardzo bardzo bardzo mocno... O wszystkim poinformuje... na razie myslimy o jego kastracji na jego problemy hormonalne....będzie dobrze , mam taka nadzieję..... Quote
iwlajn Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 OOOOOo, są chętni na Józia aż w Holandii??:cool3: Super, to ja też mocno trzymam kciuki:thumbs::thumbs: Buziaki dla Józia przystojniaka.:loveu: Quote
brazowa1 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dwa miesiace temu do Holandii (ale pańciostwo z polskimi korzeniami :) pojechal Kruszyna,lagodny dzadek kaukaz.I Jozek mialby byc jego sasiadem. Wiec zaczynamy trzymac kciuki,przyda sie. Quote
brazowa1 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zaraz jade do Jozka,opowiem Wam,jak sie zachowuje :) Quote
wiewiora1 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Caly czas czekamy na wiesci.W lipcu maja ponoc przyjechac i wtedy zapadnie decyzja-biora czy nie.Poty co,trzeba Jozka traktowac jak psa,ktory szuka domu. Wielka niewiadoma. Quote
wiewiora1 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Cały czas adopcja Józka do Holandii jest nadal wielką niewiadomą,,, wezmą czy nie... Ja od tygodnia czekam na jakiekolwiek wieści zarówno ze schroniska jak i z holandii... Jak na razie to Józio do góry,,, Niech w końcu ktoś Cię zauważy i przygarnie... To na prawdę kochana psina Quote
brazowa1 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gdyby wiesci byly na tyle powazne,ze ludzie zaczeliby rozmawiac ze schroniskiem,Wiewiora1 juz mialaby smsa od kierownictwa schronu. Mozliwe,ze sprawa jeszcze w toku i nie nabrala mocy sprawczej.Oby! Poty co,Jozek szuka domu.Ja nie moge w to uwierzyc,ze TAKI pies szuka domu,do niego powinny sie kolejki ustawic.Ten pies wyglada tak,ze dech zapiera,wielka,biala kula,pelna dostojenstwa i powagi. Malo dostojnie wyglada tylko wtedy,gdy cieszy sie na widok wiewiory1,skacze i daje jej buziaki.Wiewiora1 go uwielbia. Jest bardzo karny,wystarczy jedno slowo i wraca poslusznie do boksu. Kurcze,ja wiem,ze to juzak,ale on naprawde jest lagodny.Gania go mix charcika ,a on pokorny przed ta suczka,az glupio. Quote
brazowa1 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Niby ci ludzie sa zainteresowani,ale nic nie jest postanowiona na 100 procent.Jezeli przyjada,beda sie decydowac na miejscu,po poznaniu psa. Jozek jest boski,dlaczego nikt nie jest zainteresowany posiadaniem tak niezwyklego,rasowego psa??? Quote
irma Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 brazowa1 napisał(a):Niby ci ludzie sa zainteresowani,ale nic nie jest postanowiona na 100 procent.Jezeli przyjada,beda sie decydowac na miejscu,po poznaniu psa. Jozek jest boski,dlaczego nikt nie jest zainteresowany posiadaniem tak niezwyklego,rasowego psa??? ja jestem zainteresowana ale ja go wziąć niestety nie mogę czy to naprawdę jużak? czy tak tylko jużakopodobny i jaki jest w stosunku do innych psów, kotów i tym podobnych Quote
Lulka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Józek szuka również domu na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=117139113 Quote
joaaa Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A co z tą Holandią??? [SIZE="1"]Lulka, o której Ty wstajesz w niedzielę? :crazyeye: Quote
Lulka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 ehh bo jakaś babcia-sąsiadka radyjko sobie nastawiła na full :mad: ale to pestka na wywczasach i o 6 potrafiłam się budzić :diabloti: :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nie przyjechali. Dzwonil tez pan,ale....nie przekonal mnie.Ma suke nowofunlandke i chcialby psa niewykastrowanego,bo "ciekawe szczeniaki moglyby byc". No i chcialby dostawe do domu.Za duzo tych "ale" Moze przesadzam? Quote
niufa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 brazowa1 napisał(a):Nie przyjechali. Dzwonil tez pan,ale....nie przekonal mnie.Ma suke nowofunlandke i chcialby psa niewykastrowanego,bo "ciekawe szczeniaki moglyby byc". No i chcialby dostawe do domu.Za duzo tych "ale" Moze przesadzam? :shocked!: :stupid: :stormy-sad: Idiota, jak nic idiooooooota.:2gunfire: Quote
iwlajn Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Józiu taki piękny, kochany zalotnik czeka na dobry domek i nową koleżankę!! Quote
brazowa1 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kolejny promyk nadzieki,ale nauczona doswiadczeniem juz sie nie fascynuje.3 sierpnia przyjezdzaja goscie z Holandii (info od wiewiory1),obejrzec psa. Zycie pokaze. Oby! Quote
Recommended Posts