Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

probowalam jak sie dalo....niestety nie udalo mi sie przekonac Pana nie tyle co do Jozka co do jego wieku.....
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
przykro mi Joziek:oops:

Posted

Nic jeszcze nie jest do końca pewne , ale jak wczoraj zostałam poinformowana Józek prawdopodobnie zostanie przygarnięty przez holendrów... Oby to była prawda i wszystko dobrze sie skączyło a ja spokojnie mogła pojechać na wakacje... z usmiechniętą mina... Trzymam kciuki ...Bardzo bardzo bardzo mocno... O wszystkim poinformuje... na razie myslimy o jego kastracji na jego problemy hormonalne....będzie dobrze , mam taka nadzieję.....

Posted

OOOOOo, są chętni na Józia aż w Holandii??:cool3: Super, to ja też mocno trzymam kciuki:thumbs::thumbs:
Buziaki dla Józia przystojniaka.:loveu:

Posted

Dwa miesiace temu do Holandii (ale pańciostwo z polskimi korzeniami :) pojechal Kruszyna,lagodny dzadek kaukaz.I Jozek mialby byc jego sasiadem.

Wiec zaczynamy trzymac kciuki,przyda sie.

Posted

Caly czas czekamy na wiesci.W lipcu maja ponoc przyjechac i wtedy zapadnie decyzja-biora czy nie.Poty co,trzeba Jozka traktowac jak psa,ktory szuka domu.

Wielka niewiadoma.

Posted

Cały czas adopcja Józka do Holandii jest nadal wielką niewiadomą,,, wezmą czy nie... Ja od tygodnia czekam na jakiekolwiek wieści zarówno ze schroniska jak i z holandii...

Jak na razie to Józio do góry,,, Niech w końcu ktoś Cię zauważy i przygarnie... To na prawdę kochana psina

Posted

Gdyby wiesci byly na tyle powazne,ze ludzie zaczeliby rozmawiac ze schroniskiem,Wiewiora1 juz mialaby smsa od kierownictwa schronu.

Mozliwe,ze sprawa jeszcze w toku i nie nabrala mocy sprawczej.Oby!

Poty co,Jozek szuka domu.Ja nie moge w to uwierzyc,ze TAKI pies szuka domu,do niego powinny sie kolejki ustawic.Ten pies wyglada tak,ze dech zapiera,wielka,biala kula,pelna dostojenstwa i powagi.

Malo dostojnie wyglada tylko wtedy,gdy cieszy sie na widok wiewiory1,skacze i daje jej buziaki.Wiewiora1 go uwielbia.

Jest bardzo karny,wystarczy jedno slowo i wraca poslusznie do boksu.

Kurcze,ja wiem,ze to juzak,ale on naprawde jest lagodny.Gania go mix charcika ,a on pokorny przed ta suczka,az glupio.

Posted

Niby ci ludzie sa zainteresowani,ale nic nie jest postanowiona na 100 procent.Jezeli przyjada,beda sie decydowac na miejscu,po poznaniu psa.

Jozek jest boski,dlaczego nikt nie jest zainteresowany posiadaniem tak niezwyklego,rasowego psa???

Posted

brazowa1 napisał(a):
Niby ci ludzie sa zainteresowani,ale nic nie jest postanowiona na 100 procent.Jezeli przyjada,beda sie decydowac na miejscu,po poznaniu psa.

Jozek jest boski,dlaczego nikt nie jest zainteresowany posiadaniem tak niezwyklego,rasowego psa???

ja jestem zainteresowana ale ja go wziąć niestety nie mogę
czy to naprawdę jużak? czy tak tylko jużakopodobny
i jaki jest w stosunku do innych psów, kotów i tym podobnych

Posted

ehh bo jakaś babcia-sąsiadka radyjko sobie nastawiła na full :mad:
ale to pestka na wywczasach i o 6 potrafiłam się budzić :diabloti: :evil_lol:

Posted

Nie przyjechali.

Dzwonil tez pan,ale....nie przekonal mnie.Ma suke nowofunlandke i chcialby psa niewykastrowanego,bo "ciekawe szczeniaki moglyby byc".

No i chcialby dostawe do domu.Za duzo tych "ale"

Moze przesadzam?

Posted

brazowa1 napisał(a):
Nie przyjechali.

Dzwonil tez pan,ale....nie przekonal mnie.Ma suke nowofunlandke i chcialby psa niewykastrowanego,bo "ciekawe szczeniaki moglyby byc".

No i chcialby dostawe do domu.Za duzo tych "ale"

Moze przesadzam?

:shocked!: :stupid: :stormy-sad:
Idiota, jak nic idiooooooota.:2gunfire: