Izabela.S Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jozio na piatek ma zamowiona wanne z masazem :p oraz nocke w luksusowym ogrzewanym boksie nr 5 ;) W sobote jest dzien otwarty w schronie-wiadomo Swiatowy Dzien Kota. Moze uda mi sie jako kociarze znalezc dom dla Jozia- duzego, puchatego kotecka ;) trzeba miec nadzieje! Quote
Wola Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ooo proszę proszę...A ja taka niepoinformowana:oops: W sobotę akurat wybieram się do schronu, może będę świadkiem tego:cool3: Jeśli oczywiście dotoczę się po dzisiejszym obżarstwie:evil_lol: Quote
Wola Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Skaczemy jesli jeszcze siły są po obżarstwie Józefie:evil_lol: Quote
Wola Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Józefie cóż tam u Ciebie słychać? Gdzie ten domeczek dla Ciebie Quote
akucha Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Józefie, czy ty kiedyś znajdziesz dom??? Quote
Wola Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Józef czeka i czeka...Hmm...Może są jeszcze inne podobne strony do dogo gdzie można by go było wystawić?? Quote
dzodzo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 przypuszczam ze Józek jest wystawiany gdzieś w necie jeszcze????dobki z naszego wątku "nadzieja dobermana" sa w wielu miejscach umieszczane i to naprawde pomaga Quote
supergoga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja wystawiałam Józia w kilku portalach juz dawno temu. Ogłoszenia są nadal, tylko może trzeba je odświeżyć, nowe fotki wstawić. Coś nowego napisać. Jeśli trzeba to mogę się tym zająć. Quote
Wola Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Byłabym bardzo wdzięczna;) Chętnie pomogę, jakieś informacje, czy nowe foteczki jeśli trzeba będzie Quote
wiewiora1 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ludzie..naprawde Recze Ze Jozek Mimo Ze Jest Z Rasy Juzakow Jest Nie Grozny ,,bez Obawy Mozna Go Przygarnac,,niech Ktos W Koncu Da Mu Szanse,,,to Piekny Kochany Pies ,,,czy Tylko Dlatego Nie Ma Chetnych Bo To Taka Niebezpieczna Rasa Zareczam Ze Krzywdy Nie Zrobi ,,no Chyba Ze Zadreczy Kogos Codziennymi Prosbami O Glaskanie ,,mizianie Itp Quote
Wola Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja to popieram. W życiu nie przejawił przy mnie żadnych oznak agresji. Chyba tylko raz w życiu słyszałam jak szczekał, bo rotkowaty kolega z boksu obok się wydzierał. Ale do ludzi?? zero, obcy go głaszczą i ic. W sobotę nawet jakaś obca Pani, podeszła dl śpiacego Józka zaglądała mu w uszko, odgarniała grzywkę, żeby zobaczyć oczka i nic.Pies anioł Quote
Neris Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Zgubił mi się wątek Józka! Nie wiem dlaczego znikł z subskrypcji. Ale już mam... Cześć olbrzymie! Domku nadal nie ma... Quote
Wola Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kiedyś też mi wątek jeden zniknął z subskrypcji...Dziwna sprawa. Quote
Wola Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Skacz Józefie. Józiowe koleżanki w boksie zmieniają się i zmieniają...a on ciągle czeka...Teraz jest z nim Biedka, mała suczka około 7 latek. Quote
Neris Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć Józek... ludzie są ślepi, mówię Ci... Quote
Recommended Posts