Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Załapał się Józek na dwa spacery rano:eviltong: raz sobie pochodziliśmy po lesie, a drugi raz dla towarzystwa kolezance z boksu:loveu: Ta koleżanka jest pełna energii, naprawdę świetna, nieduża 1,5 roku a w schronisku od około 8 miesięcy....bidulka...

Posted

Magdziak napisał(a):
i dobrze, że mnie wywaliło z netu..
Mówie nie! - sobie...a właściwie to mój TZ mówi nie...:shake:
Jej...a ja się zakochałam.......

To może da się powolutku przekonać Twój TZ, próbuj, a może nawet sam się zakocha??:loveu:

Posted

Przeczytałam wątek do którego link jest powyżej i zobacztłam zdjęcia...Jestem w szoku...Jak w ogóle można doprowadzić do takiego stanu...Przy tym obrazie nasze schronisko to psi raj....Trzeba przeciez coś z tym zrobić

Posted

Kamkam napisał(a):
To może da się powolutku przekonać Twój TZ, próbuj, a może nawet sam się zakocha??:loveu:

Niestety kaerjot ma rację - TZ to na szczęście głos zdrowego rozsądku...póki co na utrzymaniu mamy 7 kotów i jedną sunie...to i tak już spory zwierzyniec (rybek nie licze :lol: ).
Będę trzymać kciuki za dobry los dla futrzaka!! Jest cudny!!

Posted

ooookurcze ,,ja przeczytalam!!!!
i nie moge uwieryc ,,ze cos takiego moglo sie zdarzyc....pod naszym nosem umieraly psy ,,,walaly sie ich ciala w rowie,,,na pysku tego psa na zdjeciu jest wymalowana prosba o przezycie,,,doslownie nie moge w to uwierzyc!!!
kurcze to trwalo na pewno kilka miesiecy!!!czy nikt tego z urzednikow nie widzial???
dokladnie umieralnia dla zwierzat....!!!! mysle ze prezes Gebert tego nie przepusci ,,to twarda kobieta i walczy o los zwierzat i tego nie daruje zapewno jak i inni,,,
az chce sie plakac!!!!!

Posted

Plakat Józia??:confused::confused:a ja chyba nie wiem o co chodzi...Czy podjęto już jakies kroki co do tego paskudnego schroniska?? ukarano tą kobiete?? odebrano jej psy?

Posted

Magdziak napisał(a):
Niestety kaerjot ma rację - TZ to na szczęście głos zdrowego rozsądku...póki co na utrzymaniu mamy 7 kotów i jedną sunie...to i tak już spory zwierzyniec (rybek nie licze :lol: ).
Będę trzymać kciuki za dobry los dla futrzaka!! Jest cudny!!

no jak tak to ja rozumiem, u nas głosem zdrowego rozsądku jest mama:evil_lol:
mamy dwa boksery i nawet nie zaczynam już tematu, bo był problem z przygarnięciem tego drugiego, a w Józku się kocham juz od dawna:loveu: