wiewiora1 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dom dom dom dom :-o :-o :-o :-o :-o :-o Quote
Wola Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Załapał się Józek na dwa spacery rano:eviltong: raz sobie pochodziliśmy po lesie, a drugi raz dla towarzystwa kolezance z boksu:loveu: Ta koleżanka jest pełna energii, naprawdę świetna, nieduża 1,5 roku a w schronisku od około 8 miesięcy....bidulka... Quote
Magdziak Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 i dobrze, że mnie wywaliło z netu.. Mówie nie! - sobie...a właściwie to mój TZ mówi nie...:shake: Jej...a ja się zakochałam....... Quote
Wola Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ach....Coraz częściej słyszę na dogo zakochałam się,ale TZ nie...Ehh...Szkoda...A moze jednak da się przekonać??:cool3: Quote
KamaG Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Magdziak napisał(a):i dobrze, że mnie wywaliło z netu.. Mówie nie! - sobie...a właściwie to mój TZ mówi nie...:shake: Jej...a ja się zakochałam....... To może da się powolutku przekonać Twój TZ, próbuj, a może nawet sam się zakocha??:loveu: Quote
andzia69 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ponieważ wkleiłam tu juzaka z Ligoty przeczytajcie art.o samej Ligocie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42977 Quote
Wola Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Przeczytałam wątek do którego link jest powyżej i zobacztłam zdjęcia...Jestem w szoku...Jak w ogóle można doprowadzić do takiego stanu...Przy tym obrazie nasze schronisko to psi raj....Trzeba przeciez coś z tym zrobić Quote
Magdziak Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Kamkam napisał(a):To może da się powolutku przekonać Twój TZ, próbuj, a może nawet sam się zakocha??:loveu: Niestety kaerjot ma rację - TZ to na szczęście głos zdrowego rozsądku...póki co na utrzymaniu mamy 7 kotów i jedną sunie...to i tak już spory zwierzyniec (rybek nie licze :lol: ). Będę trzymać kciuki za dobry los dla futrzaka!! Jest cudny!! Quote
wiewiora1 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ooookurcze ,,ja przeczytalam!!!! i nie moge uwieryc ,,ze cos takiego moglo sie zdarzyc....pod naszym nosem umieraly psy ,,,walaly sie ich ciala w rowie,,,na pysku tego psa na zdjeciu jest wymalowana prosba o przezycie,,,doslownie nie moge w to uwierzyc!!! kurcze to trwalo na pewno kilka miesiecy!!!czy nikt tego z urzednikow nie widzial??? dokladnie umieralnia dla zwierzat....!!!! mysle ze prezes Gebert tego nie przepusci ,,to twarda kobieta i walczy o los zwierzat i tego nie daruje zapewno jak i inni,,, az chce sie plakac!!!!! Quote
wiewiora1 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 dziewczyny schroniskowe ,,a macie moze gdzies na wierzchu ten plakat Jozia???zrobcie zdjatko i wrzuccie je na dogo,,,pochwalmy sie naszym jozkiem,,,,co nie ??? Quote
Wola Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Plakat Józia??:confused::confused:a ja chyba nie wiem o co chodzi...Czy podjęto już jakies kroki co do tego paskudnego schroniska?? ukarano tą kobiete?? odebrano jej psy? Quote
Magdziak Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ..... a ja tylko sobie podczytuje o rasie.......i nawet jakby finansowo u nas było lepiej (oby!) to chyba nie bardzo ...bo koty na podwórku też są... Quote
KamaG Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Magdziak napisał(a):Niestety kaerjot ma rację - TZ to na szczęście głos zdrowego rozsądku...póki co na utrzymaniu mamy 7 kotów i jedną sunie...to i tak już spory zwierzyniec (rybek nie licze :lol: ). Będę trzymać kciuki za dobry los dla futrzaka!! Jest cudny!! no jak tak to ja rozumiem, u nas głosem zdrowego rozsądku jest mama:evil_lol: mamy dwa boksery i nawet nie zaczynam już tematu, bo był problem z przygarnięciem tego drugiego, a w Józku się kocham juz od dawna:loveu: Quote
akucha Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Józek toleruje tylko dziewczynki, taki jest :evil_lol: Podnoszę wielkie cudo!!! Quote
Zosia4 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kamkam napisał(a): a w Józku się kocham juz od dawna:loveu: No to jesteśmy z jednej półki. Quote
Wola Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Miłośników Jużakowatego Józka coraz więcej widzę;) I oby tak dalej, tylko gdzie ten domek się podział? Quote
Recommended Posts