andzia69 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jakbyście miały za dużo chętnych na jużaka to w mordowni k. Wroclawia czeka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091&page=47 Quote
mama_Dorota Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O mamusiu Józek2! :placz: Ile on ma lat i jaki jest do ludzi? Quote
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Jejku Julek 2 jest przepiekny ,,zapewne brakuje mu takiej pielegnacji jaka ma nasz Kudlacz,,, Ten jest taki biedny ,,,na lancuchu,,,to koszmar!!! Musimy tez jemu jakos pomagac,,,!!! Quote
brazowa1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jozek przepraszam za OFF,ale pobudka wiewiorki z zeszłej nocy powinna przejsc do historii :lol: wszem i wobec ogłaszam,ze wiewiorka nie tylko nie naduzywa,ale nawet w ogole nie pije alkoholu :drink1: Quote
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Sorki ale u mnie byla ok 2 w nocy kiedy pisalam,,na dogo dodaja 2 godziny,,choc nie wiem dlaczego,,, I o tak wczesnej godzinie koncze prace!!!!ale tylko w pn i we wtorki w pozostale dni zawitac moge jeszcze pozniej,,,i jak zawsze trzezwa jak nic,,,nawet manager od czasu do czasu powtarza ze za kare musze wypic drinka,,,bo to dziwne zeby nic nie pijac alkocholowego Quote
wiewiora1 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: Quote
Wola Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Józio2....to straszne...Fakt widać różnicę między naszym a tamtym....Może agresywny dlatego nikt go nie uczesał i nie umył... Quote
wiewiora1 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 a CZY KTOS MA KONTAKT Z TYM PSEM CZY JEST W STANIE POWIEDZIEC JAKI ON JEST W STOSUNKU CHOCIAZBY DO LUDZI,,,jEST NA FORUM JAKAS WOLONTARIUSZKA OD NIEGO!!! SZCZERZE POWIEM JESLI JEST OK ALBO I DO ULOZENIA ,TO UWAZAM ZE PIERWSZENSTWO POWINIEN DOSTAC..BO NASZ MIZIAK MA DOBRZE W SCHRONIE A TEN NIE WIADOMO JAK DLUGO BEDZIE GNIL W TYM PARSZYWYM MIEJSCU,,, WIEM ZE NASZ jOZEK JEST EWENEMENTEM ALE MOZE TEN DRUGI TEZ JEST TAKIM MIZIAKIEM TYLKO ZE NIKT NIE DAL MU SZANSY.. jOLKOWI DALI SZANSE WSZYSCY ,,NAJPIERW JA A TERAZ WSZYSCY WSPANIALI WOLONTARIUSZE,,KTORZY SIE NIM OPIEKUJA NIE ZAPOMINAJAC O ICH PRZEWODNICZACEJ CIOCI iZIE ROCI,,, Quote
Wola Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nasz Józef faktycznie źle to nie ma...Ale wiadomo domek zawsze lepszy Quote
Norbitka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='wiewiora1']a CZY KTOS MA KONTAKT Z TYM PSEM CZY JEST W STANIE POWIEDZIEC JAKI ON JEST W STOSUNKU CHOCIAZBY DO LUDZI,,,jEST NA FORUM JAKAS WOLONTARIUSZKA OD NIEGO!!! SZCZERZE POWIEM JESLI JEST OK ALBO I DO ULOZENIA ,TO UWAZAM ZE PIERWSZENSTWO POWINIEN DOSTAC..BO NASZ MIZIAK MA DOBRZE W SCHRONIE A TEN NIE WIADOMO JAK DLUGO BEDZIE GNIL W TYM PARSZYWYM MIEJSCU,,, WIEM ZE NASZ jOZEK JEST EWENEMENTEM ALE MOZE TEN DRUGI TEZ JEST TAKIM MIZIAKIEM TYLKO ZE NIKT NIE DAL MU SZANSY.. jOLKOWI DALI SZANSE WSZYSCY ,,NAJPIERW JA A TERAZ WSZYSCY WSPANIALI WOLONTARIUSZE,,KTORZY SIE NIM OPIEKUJA NIE ZAPOMINAJAC O ICH PRZEWODNICZACEJ CIOCI iZIE ROCI,,, Myślę, że powinnaś pytac w tym wątku tylko, że z tego co widze dziewczyny maja pełne rece roboty z psami w wiele gorszym stanie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091&page=47 Quote
Wola Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Natalia, wolontariuszka, wczoraj ponformowała mnie, że Czarli ma dom:multi::multi: ten śliczny psiulo wąteczku mieć już nie musi;) Quote
wiewiora1 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 ALE SIE CIESZE ZE CZARLI MA DOMEK ON TAK DLUGO CZEKAL W SCHRONISKU NA SWOJA KOLEJ,,,DLUZEJ OO WIELE DLUZEJ NIZ JOZEKKK,,,!!!! sUPER TO PIEKNY PIES NA ZDJECIU WYSZEDL NAIWUSKA STARSZEGO ALE W RZECZYWISTOSCI TO PIEKNY CZARNY PIES I BEDZIE KOCHANYM DO LUDZI!!! A TERAZ CZAS NA JOZKA!!!! Quote
Wola Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 a mnie tam na tym zdjęciu bardzo się podoba;) Nawet nie wiem gdzie trafił, kto go wziął, ale Natalia złym ludziom by go nie poleciła więc myśle ze nie ma co sie martwić;) A na Józia też przyjdzie kolej;) Quote
wiewiora1 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 mi tez sie on podoba na tym zdjatku tylko ze wyglada jak posypany popiolem!!! a moze to zdjatko jest po niedzieli popielcowej:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wola Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A to nie środa jest popielcowa:evil_lol: No cóż mniejsza o to, każdy dzień do sypania dobry, poza tym tak dojrzalej i poważniej wygląda taki przypruszony:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 no jasne ze nie niedziela,,jestem genialna!!! Quote
Wola Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zaraz weekendzik, to zapewne wpadnę do schronu;) Zobaczę co i jak;) Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 I co nici ,,ani widu ani ????slychu??? Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: I co nici ,,ani widu ani ????slychu??? Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 JOLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p :p :p :p Quote
Wola Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Buziaka od dogomaniakowych fanów przekażę;) Quote
Recommended Posts