Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku Julek 2 jest przepiekny ,,zapewne brakuje mu takiej pielegnacji jaka ma nasz Kudlacz,,,
Ten jest taki biedny ,,,na lancuchu,,,to koszmar!!!
Musimy tez jemu jakos pomagac,,,!!!

Posted

Jozek przepraszam za OFF,ale pobudka wiewiorki z zeszłej nocy powinna przejsc do historii :lol:
wszem i wobec ogłaszam,ze wiewiorka nie tylko nie naduzywa,ale nawet w ogole nie pije alkoholu :drink1:

Posted

Sorki ale u mnie byla ok 2 w nocy kiedy pisalam,,na dogo dodaja 2 godziny,,choc nie wiem dlaczego,,,
I o tak wczesnej godzinie koncze prace!!!!ale tylko w pn i we wtorki w pozostale dni zawitac moge jeszcze pozniej,,,i jak zawsze trzezwa jak nic,,,nawet manager od czasu do czasu powtarza ze za kare musze wypic drinka,,,bo to dziwne zeby nic nie pijac alkocholowego

Posted

a CZY KTOS MA KONTAKT Z TYM PSEM CZY JEST W STANIE POWIEDZIEC JAKI ON JEST W STOSUNKU CHOCIAZBY DO LUDZI,,,jEST NA FORUM JAKAS WOLONTARIUSZKA OD NIEGO!!!
SZCZERZE POWIEM JESLI JEST OK ALBO I DO ULOZENIA ,TO UWAZAM ZE PIERWSZENSTWO POWINIEN DOSTAC..BO NASZ MIZIAK MA DOBRZE W SCHRONIE A TEN NIE WIADOMO JAK DLUGO BEDZIE GNIL W TYM PARSZYWYM MIEJSCU,,,
WIEM ZE NASZ jOZEK JEST EWENEMENTEM ALE MOZE TEN DRUGI TEZ JEST TAKIM MIZIAKIEM TYLKO ZE NIKT NIE DAL MU SZANSY..
jOLKOWI DALI SZANSE WSZYSCY ,,NAJPIERW JA A TERAZ WSZYSCY WSPANIALI WOLONTARIUSZE,,KTORZY SIE NIM OPIEKUJA NIE ZAPOMINAJAC O ICH PRZEWODNICZACEJ CIOCI iZIE ROCI,,,

Posted

[quote name='wiewiora1']a CZY KTOS MA KONTAKT Z TYM PSEM CZY JEST W STANIE POWIEDZIEC JAKI ON JEST W STOSUNKU CHOCIAZBY DO LUDZI,,,jEST NA FORUM JAKAS WOLONTARIUSZKA OD NIEGO!!!
SZCZERZE POWIEM JESLI JEST OK ALBO I DO ULOZENIA ,TO UWAZAM ZE PIERWSZENSTWO POWINIEN DOSTAC..BO NASZ MIZIAK MA DOBRZE W SCHRONIE A TEN NIE WIADOMO JAK DLUGO BEDZIE GNIL W TYM PARSZYWYM MIEJSCU,,,
WIEM ZE NASZ jOZEK JEST EWENEMENTEM ALE MOZE TEN DRUGI TEZ JEST TAKIM MIZIAKIEM TYLKO ZE NIKT NIE DAL MU SZANSY..
jOLKOWI DALI SZANSE WSZYSCY ,,NAJPIERW JA A TERAZ WSZYSCY WSPANIALI WOLONTARIUSZE,,KTORZY SIE NIM OPIEKUJA NIE ZAPOMINAJAC O ICH PRZEWODNICZACEJ CIOCI iZIE ROCI,,,
Myślę, że powinnaś pytac w tym wątku tylko, że z tego co widze dziewczyny maja pełne rece roboty z psami w wiele gorszym stanie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091&page=47

Posted

ALE SIE CIESZE ZE CZARLI MA DOMEK ON TAK DLUGO CZEKAL W SCHRONISKU NA SWOJA KOLEJ,,,DLUZEJ OO WIELE DLUZEJ NIZ JOZEKKK,,,!!!!
sUPER TO PIEKNY PIES NA ZDJECIU WYSZEDL NAIWUSKA STARSZEGO ALE W RZECZYWISTOSCI TO PIEKNY CZARNY PIES I BEDZIE KOCHANYM DO LUDZI!!!
A TERAZ CZAS NA JOZKA!!!!

Posted

a mnie tam na tym zdjęciu bardzo się podoba;) Nawet nie wiem gdzie trafił, kto go wziął, ale Natalia złym ludziom by go nie poleciła więc myśle ze nie ma co sie martwić;) A na Józia też przyjdzie kolej;)

Posted

A to nie środa jest popielcowa:evil_lol: No cóż mniejsza o to, każdy dzień do sypania dobry, poza tym tak dojrzalej i poważniej wygląda taki przypruszony:evil_lol: