Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Wola za wszystko co robisz dla tych psiakow,,,
To wiele dla nich znaczy ,,choc nie sa w stanie tego same powiedziec ,,wiec ja ich bidakow wyreczam i tlumacze ich gesty!!!
Jestes swietna!!!!
Zajelas sie tak pieknie zba na dogo razem z Iza i dzieki wam niedlugo moze uda sie jej opuscic schron!!!!

Nie mam slow zeby wyrazic swoja wdziecznosc,,,,
DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
Nic wielkiego;) Sama przyjemność;)
A Józio choć odrośnięty to jeszcze nie to co kiedyś...Teraz jest taki po środku;)(I tak jest śliczny) Tylko domek by się przydał...W ogrodzie to by się dopiero prezentował świetnie;)

Posted

Po tej nieudanej adopcji Jozio wrocil szary i brudny :shake:
Mylam go 2 razy szamponem, taka rekawica z plynem ale domyc nie moglam :shake:
Jest jakis szampon dla bialych psow? Najlepiej zeby na sucho go wyczyscic bo zimno jest i nie bede go kapac.

Posted

Mysle, ze latem musi byc obciety, moze nie az tak krotko jak poprzednio ale spojrzcie na jego lapy, on mial odparzone od siersci miejsca :-(
Ja jestem za lekkim przycieciem portek na lato ;)

Posted

P.Izo jest może Pani w schronie??Albo czy wie Pani Ile Czarli moze mieć lat i jeszcze jakies onfo o nim?? bo chcę sklecić historię;)
PS. znalazłam w necie szampon o nazwie FRANCODEX, lub GOTtLIEB szampon wybielający

Posted

Dzis mam wolny dzien, bede jutro w schronie to dopytam o wiek Czarliego.
Dzieki Sonia, pojde do zoologicznego i cos wybiore dla tego kudlacza, tylko bede potrzebowala jeszcze jednej pary rak do pracy przy nim 8-)

Posted

Czrli morze miec jakies 4,,5 lat ale dla pewnosci niech nasz kochany wecio to zobaczy???Co nie Iza!!!!!
Jozka nie trzeba bylo by obcinac gdyby podczas mojego urlopu chlopaki od czasu do czasu go wyczesali!!!
Nigdy wiecej juz tak nie bedzie musial byc ogolony!!!!!

Posted

Ja bym nie chciała tyle "wolnego" co P.Iza....bo co jestem w schronie to Pani jest, czy to tydzień czy niedziela...Dajmy trochę odpocząć człowiekowi:evil_lol:

Posted

nAWET GDY IZA MA WOLNE TO TAK JAKBY GO NIE MIALA,,,,,BO CALE DNIE ROZMYSLA O SWOICH KOTACH TERAZ I ROTACH PEWNIE TEZ II ZASTANAWIA SIE JAKA PODUSIE IM WYGRZEBAC,,JAKIE JEDZONKO NOWE PODAC,,KTOREGO DAC KOLEJNEGO DO KASTRACJI,,JAK ZAGADAC WETA ZEBY PORAZ 100ZERKNAL NA MALCA,,JAK NAMOWIC KOLEJNEGO PRZYBYLEGO CZLEKA NA ADOPCJE KTOREGOS Z JEJ PODOPIECZNYCH,,,
OJ ONA STRATEGIE OBMYSLA CALE DNIE,,,,CO NIE ZGAGO2:eviltong: :eviltong: :eviltong:

ZGAGA1:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

No widze, ze humorki dopisuja, oj dopisuja :evil_lol: usmialam sie tak, ze monitor zaplulam :D
Nawet dzis rano w telefonie tez uslyszalam A Ty izka za duzo wolnego nie masz? zostawiasz mnie z dzikimi kotami.
Jasne, ze obmyslam strategie, kogo wykastrowac, kogo przelozyc, kogo zaszczepic i tak dalej. Nawet z netu sciagnelam nowatorski pomysl do walki z panleukopenia, wydrukowalam to i wrecze wetom do poczytania. Stanowczo za duzo kotow umiera na te paskudna chorobe! Ja od jakiegos czasu mam spokoj w schronie ale latem, pamietasz Olka, byl koszmar.
Rottkow nie ma w schronie, jest tylko Waderek :lol: fajny miziak. Ostatnio tez urzadzam sobie pogaduszki z Tasmanem-pittbulem albo jakas mieszanka z ast. Jak wszystkie tego typu psy zawsze byly w boksach, Tasmanek jest w budynku bo przeciez ciocia iza powiedziala ze ma za malo siersci na brzuszku hahahahahaha :lol:
Wracajac do Jozia to dostal wieeeeeeelka bude wypchana sloma i ..... spi w niej :p Myslalam, ze ja oleje ale jak tylko bude mu zainstalowali to wszedl do niej i smacznie sobie spi.
Musze go wyprac bo wyglada jak mop wytarzany w sadzy ;)

Ja jezdem zgaga 2 a Ty zgaga 1 heheheheh

PODUSIA jest jedna! czerwone serce z napisaem I love you! Mial ja Ursus i mial ja Uzi :P :P :P

Posted

Strategie....Oj tak ich to wiele potrzeba...a ja nie widziałam dziedziczonej poduszeczki rottków:-( Czas nadrobić.Tasmanek fajny psiak:D a Waderek to taki sam rottek jak ja:megagrin::megagrin:

Posted

A pewnie Zgago 1 daj wetom tekst do przeczytania...niech sie chlopy doksztalcaj!!!A nie wydzwaniaja z zapytaniem czy zbyt wolnego nie dostajesz!!!!Najwyrazniej ktosik tu inny ma zbyt malo do roboty skoro telefon sie nie urywa!!!Oj chlopki chlopaki do roboty!!!!
Wiem ze te chorobsko zabija koty wiec troche wiecej info nikomu nie zaszkodzi!!!

Milych snow

ZGAGA1:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

a TAK KONKRETNIE TO GDZIE WZYSTKICH ZMYLO?????
sPICIE???NO NIE ZARTUJCIE,,,,TRZEBA ZYC,,U NAS W GAZECIE CHLOPACY WYCZYTALI ZE KONIEC SWIATA MA NASTAPIC ZA 5 LAT,,,!!!!!
nO NIESAMOWITE NOWINY,,TRZEBA SIE WIEC UZBROIC,,,,,,CHYBA W CIERPLIWOSC PRZED DZIWNYMI NEWSAMI!!!!
oK POBODKA!!!!!!

hhhhhheeeeejjjjjjj LUDDZZZIIIEEE:mad: :mad: :mad:
OK GLOPAWKA MNIE DOPADLA,,,RAZ JESTEM NIEDOBRA NA DOGO A POTEM ODWALAM BALANGI NA FORUM!!!!
oJ NIE POSKROMIONE ZE MNIE DZIEWUSZYSKO!!!!

ZGAGA1:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ja w nocy śpie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rano do szkoły to trzeba trochę pospać:eviltong: No dobra ale skoro koniec świata za 5 lat to trzeba chyba sypiać coraz krócej żeby coraz więcej czeprać z tego życia:cool3::cool3::cool3: Dobra, bo mi rano się udziela dziwny tok myślenia:eviltong: Idę się szykować do szkoły i psa oczywiście wyprowadzić;)