brazowa1 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='akucha'][SIZE="3"]Cioteczki, dlaczego nie odwiedzaci Józefa :placz: Chłopak smutny jest, zabrali mu dziewczynę :placz: Spokojnie ciotko Akucho,wirtualnie moze go wiewiora1 rzadko dowiedza,ale realnie zajmuje sie nim codziennie.Nawet w schronie niezle sie Jozek urzadzil,ma sie ten urok :) Quote
kasia_m Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 czy mozna tego psa zaproponowac komus kto nie bedzie wklejal fotek z nowego domu? teraz wole juz zapytac bo po watku zebulki wiem, ze z tym bywa ciezko Quote
kasia_m Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 wiadomosci beda choc z fotkami bedzie ciezko ale dom dobry..wiem, ze ludzie tu nie lubia oddawac do takich domkow dlatego z gory uprzedzam i pytam czy w ogole zaczynac temat..:oops: Quote
kasia_m Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 akucha zapytam jutro -zobaczymy co Pan powie, mieszka w bieszczadach Quote
kasia_m Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jezeli Pan sie zdecyduje to sam go przytarga...chyba, ze Joziek nie da sie przytargac:evil_lol: Quote
kasia_m Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 akucha napisał(a):Juz milczę...:cool1: i czekam na wiadomośc od Ciebie... ale by było...milczę!!! moze byc jednak ciezko jezeli chodzi o wiek...dlugo trzeba bedzie pertraktowac....:cool3: Quote
wiewiora1 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Oj mOj Józek nie ma szczęścia... a muszę dla niego znależć dobry dobry dom... Ostatnio mam dużo psów , ktorymi muszę się zajmować , dlatego żadko zaglądam na strone Józia... Dlatego wielkie dzieki za pomoc wszystkim zaangażowanym w adopcje Jozka.... Jutro jak znajdę czas zrobie jemu nowe zdjęcia i za kilka dni powinny być nowe zdjęcia na dogo... Musze znależć jemu dom ,,, niedługo dluzszy czas nie będzie mnie w schronisku i nie będzie osoby która zajmie sie moim malym.... więc oby się udało... Quote
kasia_m Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dziewczyny dajcie plz nowe zdjecia Jozka...Pan chcial Jozaka od Emira ale ktos nam zwinal go sprzed nosa...tamten pies mial 2 lata ten ma 10 i stad wahania Pana...dajmy mu jeszcze troche czasu:oops: Quote
wiewiora1 Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Przyznam się . że bardzo się boję z wydawaniem Józka... ostatnio był bardzo miły pan , który zachwycał się zarówno nim jak i kaukazem dośc agresywnym.... Co się okazało po wnikliwych wypytywaniach hodowców i konkretnych ludzi , mężczyzna prawdopodobnie ma w planach rozkręcenie psich walk.... Może to i plotka ale wiem ze teraz muszę wszystko dokładnie sprawdzać... Kurcze Józek to kochany pies , łagodny, posłuszny ..Dziś znowu go kąpalam bo ma lekkie przezadzenia na sierści... Oczywiście stał potulnie jak baranek ,bez kagańca, bez warknięcia... Już dawno nie spotkalam tak poslusznego , i wspaniałego psa... Może i ma swoje lata ale jest uroczy,uroczy , uroczy ... Coś mało osób go odwiedza. . ale mam nadzieję , ze sie któregoś bliskiego dnia uda... Trzymam najmocniej w świecie kciuki... Ktoś chce milusińskiego pieszczocha za kompana... on jest najwsanialszym kandydatem do tego Quote
kasia_m Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 dziewczyny jedyna rzecz z jaka musialby walczyc Jozek u tego faceta to nuda ....:evil_lol: Quote
kasia_m Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 bo facet mieszka w lesie i jest rzezbiarzem - stad chce duzego psa, ktory bedzie straszyl wygladem , najlepiej jakiegos miska. on mieszka tam sam i pies do towarzystwa potrzebny. do walki z nuda...:evil_lol: Quote
kasia_m Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 qrka rozmawialam z nim dzis poprosil o jeszcze kilka dni.... on chcial psa do lat 3 a jak jest z Jozkiem wiemy... postaram sie...:cool3: Quote
Dorothy Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 w razie gdyby sie nie zdecydowal, to jest jeden pies , mlody, do lat 3, bo ma tylko 10 miesiecy, pieeekny, wielki, ktorego mi bardzo zal,:-( moze wzialby go... przypomina mi mojego Bertusia, takie wielkie nieporadne zrozpaczone dziecko :-( :-( zaraz wkleje fotke i link schronisko Bydgoszcz Numer katalogowy: 2446/766 Imię: DRAGON (SMOK) Płeć: pies Wiek: 10 miesięcy! Wielkość: ogromny Sterylizacja: TAK Oddany z powodu wyjazdu właścicieli za granicę. zachowuje sie jak dziecko oddane do sierocińca. Smutny i tęskni. Żal patrzeć. I pocieszyć Go trudno.Jest owczarkiem kaukaskim, który będzie bardzo duży i silny. Trzeba dla Niego dużego domu z ogrodem, działki ogromnej.Na razie smutny ale bardzo miły.Jak poweseleje zrobimy lepsze zdjęcie. Quote
Dorothy Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 wkleilam:-) on rozdziera moje serce spac przez niego nie moge....:placz: Quote
brazowa1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Wiewora1 jest niezmiennie zachwycona Jozkiem...zlego slowa na niego nie pozwoli powiedziec.No bo co mozna powiedziec o psie,ktory naprawde jest OK?Nawet,gdy jest juzakiem? Quote
wiewiora1 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 On nie musi być psem pilnujacym. to na prawdę maskotka, wspaniały towarzysz Zapewne pojawi sie na zdjęciach robionych przez fotografa na niedzielnej imprezie. może tam poruszy czyjeś serca. Fakt na razie ma male problemy z sierścia, kąpie go i pryskam srodkami ale wydaje mi się ze to nie jest nic poważnego ... Szukamy szukamy dalej... moze ktoś go w końcu wezmie i da mu prawdziwy dom Quote
joaaa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jest taki genialny preparat na sierść, nazywa się Efa Olie. To sa aminokwasy i mikroelementy, daje sie też przy chorobach skórnych. Wypróbowałam!!! :p Tylko niestety wychodzi dużo na dużego psa. I ucałowania dla Józefa!!! :loveu: Quote
Recommended Posts