Wola Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ja własnie sobie węduję po stronach o Jużakach i znalazłam takowe zdanie Owczarki południoworosyjskie mogą dożyć wielu lat. Psy mające 10 czy 12 lat nie są rzadkością. To dla ludzi których zniechęca wiek naszego Józia;) Quote
Wola Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ja własnie sobie węduję po stronach o Jużakach i znalazłam takowe zdanie Owczarki południoworosyjskie żyją wiele lat i często się spotyka psy po 10-12 lat. To dla ludzi których zniechęca wiek naszego Józia;) Quote
Wola Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jak dla mnie tekst ok;) Wiem że jest gdzies jeszcze ogłoszony bo jak wpisałam Jużak na googlach to mi się pokazało ogłoszenie naszego Józia, tylko nie pamiętam na jakiej to stronie;) Już znalazłam;) jest tutaj http://www.pieskiswiat.fora.pl/about1675.html Quote
Izabela.S Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dodalam Jozia na forum rottkow w dziale "Inne psy potrzebuja pomocy". Zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: Quote
Kasia25 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Józek, Józkiem a co na allegro robi mój Sendul?;) Dobra robota Gabi!:razz: Quote
Kasia25 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Byłoby trudno, bo ona nawet z TZtem nie wyjdzie:lol: Chybaże na rączki ale nie polecam, to może tylko kasia:evil_lol: No ale TU Józek jest gwiazdą!!!!!!!!!!! Quote
Wola Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Widzę że ogloszenia Józkowe idą w ruch:cool3: Może coś się wkońcu ruszy Quote
Kasia25 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Oj, Gabi chcesz zrównać józkowe szanse do zera:p Quote
Wola Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Józio dzisiaj miał dzionek dobry;) dwa sparecy w ciągu 1,5h. Dużo ludków było...ruch jak na ryneczku:evil_lol: Quote
loozerka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Józku, dobrze, ze masz kogoś, kto dba o Ciebie i pokazuje Ci świat i daje pobiegac po trawce :) Quote
Wola Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Józio jest w schronie naprawde dobrze traktowany, ale to nie to samo co wlasny domek z własną trawką... Quote
Izabela.S Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Gabryjella napisał(a):Ciotki jest pierwsze zapytanie o Józka, jak jego stosunek do kotów ? Nie wiem czy na dogo jest jeszcze zdjecie Jozia z Dofi i Azja :lol: Cala trojka stala pod... kocim wybiegiem z morderczym wzrokiem w oku :diabloti: Byc moze jedno nakrecalo drugie ale nie odwaze sie testowac na jakims moim kotku ;) Jutro zobacze co Jozek porabia kolo kociego wybiegu. Quote
loozerka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Akucha, Dofi toleruje koty??? Wczoraj czytalam jej watek i to, co mi się wbiło w pamieć, to własnie, ze jednak nie toleruje-chyba nie pokrecilam watkow:hmmmm: Musiałaby chyba Neris powiedziec, bo juz zaczynam myślec, ze z Miśkiem u Zosi ją pomyliłam... Ale trzymam kciuki za Józia, by on przeszedł dzisiejszy test przynajmniej na 3 ;) Quote
Ludek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Gabryjella napisał(a):Ja znalazłam trzy strony hodowli, żadnego forum czy czegos takiego nie znalazłam :shake: , a może napisać maile do tych hodowców co mają strony z prośbą o umieszczenie info o nim na swoich stronach :niewiem: tak kombinuje. Napisać nie zaszkodzi. Może umieszczą info na stronie, a może będą znać kogoś, kto przygarnie takiego misia. Quote
Izabela.S Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dziewczyny podpoawiadaja, ze Jozek pierwszej mlodosci nie jest, przez dluga grzywe niedowidzi, wiec jesli kot bedzie schodzil mu z drogi to w sumie.... A to jest dom z ogrodem? jakie Pani ma warunki i skad jest? Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pomożcie proszę zdobyć Ostródzie i Uciechowowi karmę, oddajcie głos- tu są informacje: OSTRÓDA UCIECHÓW przepraszam za zaśmiecenie wątku , ale staram sie propagować, gdzie mogę. Te schroniska potrzebują bardzo pomocy Quote
Wola Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Niestety te linki mi nie wchodzą...nie wiem czemu... Quote
loozerka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wola, te u mnie w poście Ci nie wchodzą? Az dziwne... ale do jedengo przynajmniej watku mozesz wejsc przez moj podpis, a tam juz jest reszta linkow Quote
Wola Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Już wchodzi;) wtedy poprostu mialam jakieś problemy z komputerem:roll: Quote
wiewiora1 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Gdzie dziewczyny??? Nikt cie nie odwiedza ..Taki samotny jestes,,dobrze ze chociaz w schronie masz grono fanow Quote
Recommended Posts