Wola Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Józio przytulak do wzięcia od zaraz....Gdzie Ci ludzie się podziewają?? Quote
joaaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Józefie, mam nadzieję, ze Nowy Rok przyniesie ci dom!!!!!!!!!! Quote
Wola Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Józio skacz słonko. Domek napewno gdzieś jest i niebawem się znajdzie;) Quote
wiewiora1 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 nO ZARAZ ISE ZALAMIE,,nAPISALAM NOWA HISTORIE NA PIERWSZA STRONE I MI SIE WYKASOWALO ,,BO MUSIALAM JESZCZE RAZ WPISAC SWOJA NAZWE,, wIEC DZIS JUZ NIE MAMA NERWOW,,MOZE INNYM RAZEM,,, Quote
wiewiora1 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Czyzby wszyscy opuscili Jozia???? Quote
Wola Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A ja zaglądam;) Regularnie. Szkoda tylko ze ktoś z wolnym dla niego domkiem nie zagląda... Quote
Kasia25 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Co myślicie o tym? Ma zostać, czy zrobić nowy? Quote
Kasia25 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Przyjdzie Gabryjella i podlinkuje a wiewióra sobie, coś wybierze (chyba;) ). Gabi przyjdziesz, prawda? Quote
Kasia25 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dziękiiiiiiiiiiiii Gabi:multi: P.S a co myślisz o napisie? Zostawić, czy zmienić na jakiś inszy? __________________ Quote
Kasia25 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Na tym ostatnim zrobiłam z niego PUDLA:oops: Czaszkę mu przerobiłam, tak wyszło no:roll: Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Łomatko, ale to przesliczny pies, naprawde az dziw, ze nikt go nie wział, takie łądne psy szybciej domy znajdują. Moze tylko ta wielkosc, jednak do małego mieszkania, to on chyba nie bardzo....ale jest boooski :loveu: Quote
Wola Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Poszukiwany jest duży dom dla dużego Józefa, czy ktoś jest w stanie go ofiarować? Józio czeka i czeka...Może wkońcu Noworoczne życzenia zaczną się spełniać;) bo na Nowy Rok wszystkim psiakom domków życzę;) PS.Prosze o pomoc.(czy widać w ogóle mój banerek?) bawiłam się i zrobilam sobie nowy...ale nie wiem gdzie go wcięło...nie chce sie pokazać... Quote
Kasia25 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wola, ja Tylko widzę dwa krzyżyki czerwone.:cool1: Józio - Jużak super pies Quote
wiewiora1 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 no to moze na strone Jozakow trzeba go wrzycic ,,sama juz nie wiem gdzie,,zakaladam sie ze wiele osob po prostu nie wie ze mamy takie codo:p Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A pytalyscie pajunie o ewentualna pomoc? Moze zechce go ktos zaadoptowac z Niemiec a ona moze go wrzucic na stronke:lol: Quote
Wola Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dwa czerwone krzyżyki? to ciekawostka...A miał być taki piękny banerek Quote
Wola Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Próbuję i próbuję juz na wszelakie sposoby....A jakies "ggg" to odrazu pokazuje///doszłam do tego nareszcie:) Quote
Recommended Posts