Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Józio i Abra to by chyba była para roku:evil_lol: Czyszczenie uszu naprawde pomaga.Mojej nigdy nie czyściłam w środku bo sie balam ze cos jej zrobie wiec tylko tą klapkę czyściłam, a sie okazało że tam w srodku to miała zatyczkę:oops: Weterynarz pokazał co i jak wyczyścił jej ucha a ta potem przez pare dni słuchać się zaczęła:lol: józio wariatek się cieszy bo święta sa, a w Nowy Rok trzeba wejść z optymistycznym nastawieniem;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczaki coraz bardzieje sie obawiam ze nasz Jozio skaczy swoja starosc w schronie,,,wszyscy sie nim tylko zachwycaja i na tym sie konczy,

Czarno to widze,,albo wstalam lewa noga????

Posted

To fakt ludzie sie nim zachwycają,ale ni widu ni słychu po jakimś domku...
Miejmy nadzieje ze ktoś się podejmie tego wyzwania i pokaze Józkowi domek;)

Posted

Ja...po raz pierwszy na watku choc znam twoja historie Joziu. Ludzie zycza sobie Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku. No coz, Swieta i juz po Swietach, podzielilismy sie oplatkiem i nikomu do glowy nie przyszlo ze ty tam jestes i czekasz. Pewnie w Wigilie ludzkim glosem prosiles o dobry dom.....Jesli moge Ci zyczyc Joziu to na pewno takiego domu i takiej pani jak Zosia....ona uwierzyla bez oplatka, ona zufalala bez oplatka, ona w Wigilie podzielila sie z Miskiem oplatkiem....

Posted

Ani słowa...Zero kontaktu...Zapytam jeszcze w schronie, ale raczej cisza... Taka pusta to była obietnica...Wszystkim ztrobiła złudną nadzieje... Tak nie wolno...Albo ktoś się decyduje albo niee...A jeśli już się zdecydował i doszedł do wniosku, że nie podoła, to niech chociaz o tym ma odwage powiedzieć a nie milknie...A biedny Józio nadal czeka na trochę ciepła i miejsce w czyimś serduszku...

Posted

Ściema - nie ściema ale to na pewno nie byl ten domek. W sumie dobrze, że się nie odezwal. Nawet bardzo dobrze, bo lepiej, że nie wyszlo nic za wcześnie niż za późno.
I takich domków nie chcemy.

Józek - i pomyśleć, że dokonywalam wyboru między Tobą i Miśkiem. I pomyśleć, że w tym wyborze przeważyla Twoja zjawiskowa uroda. Jesteś taki piękny, że Misiek przy Tobie nie mial żadnych szans na domek.

Tak mi przykro Józiu - mam strasznego dola i po prostu beczę...............
A jak ja beczę to i Misiek też .............

Posted

Ale pamiętam jak się cieszyliśmy, że pomimo wzięcia kaukaza pani chce jeszcze Józia...

Czy on wie ile nas go kocha? Żałuję że to nic nie daje, że nie udaje się ciągle wyczarować pieknego domku...

Posted

Józefowi wstawiono budę tam gdzie był na początku, przed biurem. Wszyscy bardzo dbają o Józia ale fakt, że sto razy lepiej by mu było w domku...

Posted

dlaczego nikt go nie chce???
Sama nie wiem!!!
Moze wiek ?? Moze rasa???
Ale przeciez to kochany pies ,,taka duza poducha,,,
No niech ktos w koncu sie odwazy i zadzwoni po niego!!!