Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolek to jak jamniczek

Jest chory
Ma rozciętą podusię w łapie i to strasznie
nie da się zeszyć tego
musi się zagoić
cholera, kretyni wywalają śmieci gdzie popadnie i karolek musiał wleźć na jakeś szkło...

Posted

Co smiechu warte,,,,,W koncu sama kiedys mialas w domu Amstafa....
A z tym miiem rotwailerowatym wygladasz super,,,no oczywiscie z Jozkiem lepiej ale,,,,
Ja niestety jeszcze mam tyg maraton w pracy nie mam czasu na dogo , ale w swieta usiade i amienie pierwwsza str Jozka i innych moich psiakow,,,
pozdrawiam i dbajcie o onie

Posted

Józio był dzisiaj taki żywy na spacerze,ze aż sie zdziwiłam...Zawsze chodziłam z nim średnim tempem i w ogóle, a dziś... Czulam się jak na maratonie:evil_lol:

Posted

Ja równiez życzę Wesołych Świąt:x-mas:Dogomaniakom i psiaczkom w schronie, aby z Nowym Rokiem ich los się odmienił.
PS.Babcia zabiera mnie na śniadanie,druga na obiad,a potem znów do pierwszej na kolacje...Wiec niestety dziś do schronu ni jak niestety nie mogę wpaść...:shake:

Posted

Joziek latal dzisiaj jak szalony po schronie. Rzeczywiscie dostal jakiejs mlodzienczej werwy :lol: Zawsze spacerowal jak starszy pan a od paru dni biega jak szczeniak, i o dziwo nie zaczepia malych psow-samcow :crazyeye: Kacperek krecil sie wokol Jozia a ten nie zwracal na niego uwagi.
Moze to wyciecie jajka wprowadzilo taka zmiane? :razz: Ale najdziwniejsza rzecza dla mnie bylo, ze kiedy wydarlam sie glosno Joooooooooooooooozek :lol: to za chwile przybiegla do mnie wielka, szaro-biala kula z grzywka i oparla sie o moje nogi, nastawiajac kudlaty lep do miziania :lol: (Jozek na moje nawolywania przewaznie byl gluchy :lol: moze to czyszczenie uszu mu pomoglo? albo to ja sie zmienilam :lol: )
Olka, mam kolejna rottkowa biede w schronie- pies jest boski! zakochalam sie chyba w tej rasie :loveu: i caly czas tesknie za Ursusem...

Aha, Jozek dzis podrywal ...ABRE! hahahahahaha