Rafka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Józio i Franio! Czas do nowych domków, na spokojna starość! Musimy cos znalezc!!!!! Quote
Lulka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 zgłaszam wykonanie zadania :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=109425897 Akucha jak zwykle pięknie zatekściła :loveu: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja mam takie pytanie? czy Józinek moze mieszkac na podworku w budzie czy musi mieszkac w mieszkaniu? jak traktuje inne zwierzeta?? Quote
Lulka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ale on samców nie toleruje:shake: a Twój byłby super! Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Lulka czy Ty mowiszo moim TZcie???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 qrka szkoda bo ja mam 2 psy i suke z tym, ze 2 to szczeniaki a jeden pies 10 m-czny ale na "swoim" dominuje...szkoda :shake: ... przygarnelabym Józinka Quote
Lulka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 spoko, nie za bardzo kumam ale spoko :oops: ja bym chciała drugiego psa, ale.....zawsze to ale. Mieszkanie za małe zdecydowanie, szczególnie na dwa takie wielkoludy, no i ja wyjezdzam kilka razy w roku i trudno mi znalezc opiekę dla Lou a co dopiero dla dwóch :shake: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 akucha ja na nowym osiedlu mieszkam niecaly tydzien ale widze tu paru potencjalnych kandydatow...:p zreszta we wtorek do mojej znajomej przyjezdza mini labcia z kielc od erki :loveu: ,ktora tez ma tu watek :loveu: Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 akucha - Joziu przepraszam, ze tu u ciebie - nie wiesz nic a jakims buldozku do adopcji? Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 qrcze najtrudniej znalezc dom psom, ktore z innymi psami sie nie zgadzaja...ehhh a myslalam, ze uda sie u mnie ale bede szukac dalej... Quote
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 wiem, wiem ..... i jaki piekny :loveu: az ciezko uwierzyc , ze takie psy sa w schronach:shake: Quote
brazowa1 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jozek prawdopodobnie cale zycie mieszkal w budzie.A raczej do budy on obecnie wcale nie wchodzi,tylko kladzie sie obok budy. Jego panna azjatka poszla juz do ludzi (rodowodowa suka,prawdopodobnie z Rosji,bo jakis dziwny tatuaz miala),zostala mu do towarzystwa Deli bez lapy,ktora ma z nim bardzo dobre.Wtula sie w niego i spi,a do tego pewnie sie przy nim czuje. Lulka,dziekuje za piekny opies Jozka.Mysle,ze teraz beda na niego chetni i wylapiemy najfajniejszego wlasciciela. Quote
kasia_m Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 akucha widze, ze juzak zatrudnil Cie w PR :evil_lol: :evil_lol: Quote
kasia_m Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 akucha ja sie nie smieje :oops: gdyby nie to, ze on jest taki dominant ja bym go wziela do siebie :cool3: ale tak nie ma sily...jeszcze teraz mnie Frotka yoraskiem obarczyla.... szukalam dla siebie jakiegos starszego dziadka - szczekacza ale pozniej sie wystraszylam troche , ze te moje kolosy zrobia mu krzywde...:oops: Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='akucha']Ciotki, będę lać :mad: :mad: :mad: Cioteczkę iwlajn zapraszamy do odwiedzin!!! Józefa poznała już ciotuchna????? Spodobał się???? Józef szuka domu do pilnowania!!!! Musi być dobra buda i kochający właściciel!!!! Znacznie podniesie średnią urody nowej posesji :evil_lol:, sąsiedzi będą zazdrośni!!!! Mówisz- masz ciociu akucho. Ale nie można było dać mi wcześniej cynk, że tu kolejny piękniś z moich rejonów:mad: Ale w końcu dotarłam do Józia:loveu: No co za pies, jak ja kocham tyyyyyyle pieska do przytulania. Dziewczyny skąd wy bierzecie takie super imiona. Jak nie Kluska, Bratanek, Gruby Jack:megagrin:( no nie mogę się nie śmiać), to Józek. Tak myślę, że trzeba poszukać forum owczarków i tam go wstawić. Quote
kasia_m Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Józiu do mnie nie dalo rady !!!!!!! szukamy innego domu!!! Quote
kasia_m Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ostatnio mam troche mniej czsu...nie zawsze pisze ale zagladam do przystojniaka systematycznie :loveu: Quote
Recommended Posts