Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spoko, nie za bardzo kumam ale spoko :oops:

ja bym chciała drugiego psa, ale.....zawsze to ale. Mieszkanie za małe zdecydowanie, szczególnie na dwa takie wielkoludy, no i ja wyjezdzam kilka razy w roku i trudno mi znalezc opiekę dla Lou a co dopiero dla dwóch :shake:

Posted

akucha ja na nowym osiedlu mieszkam niecaly tydzien ale widze tu paru potencjalnych kandydatow...:p
zreszta we wtorek do mojej znajomej przyjezdza mini labcia z kielc od erki :loveu: ,ktora tez ma tu watek :loveu:

Posted

Jozek prawdopodobnie cale zycie mieszkal w budzie.A raczej do budy on obecnie wcale nie wchodzi,tylko kladzie sie obok budy.

Jego panna azjatka poszla juz do ludzi (rodowodowa suka,prawdopodobnie z Rosji,bo jakis dziwny tatuaz miala),zostala mu do towarzystwa Deli bez lapy,ktora ma z nim bardzo dobre.Wtula sie w niego i spi,a do tego pewnie sie przy nim czuje.

Lulka,dziekuje za piekny opies Jozka.Mysle,ze teraz beda na niego chetni i wylapiemy najfajniejszego wlasciciela.

Posted

akucha ja sie nie smieje :oops:
gdyby nie to, ze on jest taki dominant ja bym go wziela do siebie :cool3:
ale tak nie ma sily...jeszcze teraz mnie Frotka yoraskiem obarczyla....
szukalam dla siebie jakiegos starszego dziadka - szczekacza ale pozniej sie wystraszylam troche , ze te moje kolosy zrobia mu krzywde...:oops:

Posted

[quote name='akucha']Ciotki, będę lać :mad: :mad: :mad:

Cioteczkę iwlajn zapraszamy do odwiedzin!!! Józefa poznała już ciotuchna????? Spodobał się????

Józef szuka domu do pilnowania!!!! Musi być dobra buda i kochający właściciel!!!! Znacznie podniesie średnią urody nowej posesji :evil_lol:, sąsiedzi będą zazdrośni!!!!

Mówisz- masz ciociu akucho. Ale nie można było dać mi wcześniej cynk, że tu kolejny piękniś z moich rejonów:mad:
Ale w końcu dotarłam do Józia:loveu: No co za pies, jak ja kocham tyyyyyyle pieska do przytulania. Dziewczyny skąd wy bierzecie takie super imiona. Jak nie Kluska, Bratanek, Gruby Jack:megagrin:( no nie mogę się nie śmiać), to Józek.

Tak myślę, że trzeba poszukać forum owczarków i tam go wstawić.