Wola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 najpierw było takei delikatne odradzanie państwu przez pracowników bo nie mieli zielonego pojęcia o tej rasie chcieli wziąć go do szczeniaka i do małego piszczącego dziecka co jest niewskazane...Józek mógłby sie wkurzyć a poza tym rzucił sie na psa i o mało sie nie pożarły więc stwierdzili ze moze faktycznie lepiej nie ryzykować... Quote
Neris Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pewnie, w końcu mam w domu jego narzeczoną... Quote
bona_46 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 biegnij szybko na pierwszą niedźwiadku! Quote
Kasia25 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Neris']Pewnie, w końcu mam w domu jego narzeczoną... A ja jego, rudą kumpelę. On tam został z tej trójki:-( Nie wiem, czy mi wolno. Czy się Brazowa i Wiewióra nie pogniewają.............. Quote
Neris Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Eeee, na pewno się nie pogniewają... Lubię te zdjęcia. Trzech muszkieterów... Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dofinka już nie musi siedzieć w schronie Ruda też ma ciepły domek, a Józio?? ciągle zmienia sublokatorki, bo one sobie idą do domków, a on biedny tylko patrzy co nowego mu sie trafi...Obecna kumpela juz troche czasu z nim siedzi i pewnie jeszcze długo posiedzi,bo nie jest młoda:shake: Czy tych ludzi naprawde nie opchodzi jaki psiak jest tylko muszą mu w metrykę zaglądać?? Quote
Ludek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wola napisał(a):najpierw było takei delikatne odradzanie państwu przez pracowników bo nie mieli zielonego pojęcia o tej rasie chcieli wziąć go do szczeniaka i do małego piszczącego dziecka co jest niewskazane...Józek mógłby sie wkurzyć a poza tym rzucił sie na psa i o mało sie nie pożarły więc stwierdzili ze moze faktycznie lepiej nie ryzykować... Dzięki za informację. Już się balam, że na obiad zjada wrzeszczące dzieci:evil_lol: . Też uważam, że to nie jest dla niego odpowiedni dom. Quote
kaerjot Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wola napisał(a): Czy tych ludzi naprawde nie opchodzi jaki psiak jest tylko muszą mu w metrykę zaglądać?? Może trzeba zacząć mówić, że dam i gentelmenów o wiek się nie pyta :evil_lol: Quote
Neris Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Właśnie. Po co komu w metrykę zaglądać? Liczy sie serce! Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Spalmy metryki i mówmy ze nie wiemy ale skoczny i radosny więc duchem napewno młody:evil_lol: Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Co tam lata czy któraś z pań które pytają sie o wiek psa przed adopcją chciałaby żeby jakiś szczeniak powiedział a ile pani ma lat?? a to ja nie ide bo pani za stara:evil_lol: no przepraszam bardzo ale taka prawda Quote
Neris Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Właśnie. Trzeba zacząć wypytywać o wiek aduptujących. Od razu zmienią front. Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Zdjecia ktorwe zostawilam w schroniskowym kompie sa calkowicie do dyspozycji wiec mozecie nimi dysponowac , pokazywac itp. Sadzilam ze z tej 3 pierwszy pojdzie Jozek ,ale sie mylilam , Lozek nie moze isc do innego psa , bo to sie nie fajnie skaczy , Do malego dziecka tez nie , to jedak duzy pies i mimo moich zapewnien ze jest grzeczny nie mam zamiaru ryzykowac do dziecka. Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dlatego też Józek dalej czeka na domek....Bez maluchów i psiaków...Oby się wkońcu znalazł:loveu: Quote
Wola Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Józio ogolony(co prawda już odrośnięty troche,ale to nie to co kiedyś) zaraz zacznie nam marznąć w tym schronie jesli nikt go nie zobaczy... Quote
Kasia25 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nikt właściwy jeszcze nie zauważył Józiczka. Smutne to:-( Quote
Wola Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Józiu skacz do znajomków z mojego podpisiku na pierwszą stronke. Quote
Wola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Józio domki odpowiedzialne napewno gdzieś są i ktoś Cie przygarnie i pokocha trzeba tylko cierpliwie czekać;) Quote
Recommended Posts