Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najpierw było takei delikatne odradzanie państwu przez pracowników bo nie mieli zielonego pojęcia o tej rasie chcieli wziąć go do szczeniaka i do małego piszczącego dziecka co jest niewskazane...Józek mógłby sie wkurzyć a poza tym rzucił sie na psa i o mało sie nie pożarły więc stwierdzili ze moze faktycznie lepiej nie ryzykować...

Posted

[quote name='Neris']Pewnie, w końcu mam w domu jego narzeczoną...
A ja jego, rudą kumpelę. On tam został z tej trójki:-(

Nie wiem, czy mi wolno. Czy się Brazowa i Wiewióra nie pogniewają..............

Posted

Dofinka już nie musi siedzieć w schronie Ruda też ma ciepły domek, a Józio?? ciągle zmienia sublokatorki, bo one sobie idą do domków, a on biedny tylko patrzy co nowego mu sie trafi...Obecna kumpela juz troche czasu z nim siedzi i pewnie jeszcze długo posiedzi,bo nie jest młoda:shake: Czy tych ludzi naprawde nie opchodzi jaki psiak jest tylko muszą mu w metrykę zaglądać??

Posted

Wola napisał(a):
najpierw było takei delikatne odradzanie państwu przez pracowników bo nie mieli zielonego pojęcia o tej rasie chcieli wziąć go do szczeniaka i do małego piszczącego dziecka co jest niewskazane...Józek mógłby sie wkurzyć a poza tym rzucił sie na psa i o mało sie nie pożarły więc stwierdzili ze moze faktycznie lepiej nie ryzykować...

Dzięki za informację. Już się balam, że na obiad zjada wrzeszczące dzieci:evil_lol: .

Też uważam, że to nie jest dla niego odpowiedni dom.

Posted

Wola napisał(a):
Czy tych ludzi naprawde nie opchodzi jaki psiak jest tylko muszą mu w metrykę zaglądać??

Może trzeba zacząć mówić, że dam i gentelmenów o wiek się nie pyta :evil_lol:

Posted

Co tam lata czy któraś z pań które pytają sie o wiek psa przed adopcją chciałaby żeby jakiś szczeniak powiedział a ile pani ma lat?? a to ja nie ide bo pani za stara:evil_lol: no przepraszam bardzo ale taka prawda

Posted

Zdjecia ktorwe zostawilam w schroniskowym kompie sa calkowicie do dyspozycji wiec mozecie nimi dysponowac , pokazywac itp.
Sadzilam ze z tej 3 pierwszy pojdzie Jozek ,ale sie mylilam ,
Lozek nie moze isc do innego psa , bo to sie nie fajnie skaczy , Do malego dziecka tez nie , to jedak duzy pies i mimo moich zapewnien ze jest grzeczny nie mam zamiaru ryzykowac do dziecka.

Posted

Józio ogolony(co prawda już odrośnięty troche,ale to nie to co kiedyś) zaraz zacznie nam marznąć w tym schronie jesli nikt go nie zobaczy...