Zosia4 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Oj tak, bo on też moje serce skradł. I wiele, wiele szczęścia dla Józia na tej nowej drodze życia. Quote
dusje Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 I tak oto Jozio ma duza rodzinke:lol: Jest mamcia Izabela, jest jej rodzinka i chrzestna mamunia Zosia, kochana Zosia:loveu: Zosia- piekna madroscia, slodka- swoimi myslami, niepowtarzalna-szczeroscia i urokiem duszy:loveu: Zosia......po prostu Zosia:loveu: I sa te Jozkowe ciotki ktore nie mogly dobrze spac przez niego. To one tak bardzo wierzyly w ten szczesliwy czas....ciotki klaniam sie do nog Quote
joaaa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę!!! :multi: Już tak dawno nie odzywałam się tutaj, bo co miałam powiedzieć?... Ale cały czas śledzę wątek w nadziei, że coś się zmieni. I wreszcie doczekałam się! A przede wszystkim doczekał się Józef!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dusje Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To teraz poprosimy o piekna fotke Jozia z jego Pania:lol: Prosimy, prosimy:lol: Nie dajcie nam dlugo czekac:multi: Quote
wiewiora1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 on jeszcze nie jest w domku,,musi jeszcze troche poczekac,,,ale juz niedlugo mam nadzieje ze zobacy jak to jest w nowym domku!!!! Quote
iwlajn Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To niech Iza pstryknie sobie z nim fotkę w schronisku:) Quote
Asia_M Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Józio, żyj długo i szczęśliwie w nowym domku!!!:multi: :multi: :multi: Quote
KamaG Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Asia_M napisał(a):Józio, żyj długo i szczęśliwie w nowym domku!!!:multi: :multi: :multi: przyłączam się do życzeń! wreszcie zaświeciło słonko dla Józia! Quote
iwlajn Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jeju, teraz uwielbiam ten wątek. Tak mi się miło robi jak pomyślę, że Józio zaklepany, że domek pewny, że te wszystkie złe przygody tak dobrze się skończą. Iza, jak tam Józio? Cieszy się słońcem i towarzystwem super wolontariuszek? - wiem bo poznałam:) Quote
Celina12 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :multi::multi::multi:-cudnie, cudnie....cudnie....Józku miej się dobrze....:loveu::loveu::loveu: Quote
Zosia4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A jak tam nasz Józek się ma ? Nikt do niego nie zagląda :placz: . Izabela - napisz choć parę słów co tam u Was. Jak tam Wasze wzajemne relacje ? Czy Józek czuje, że jest kochany ? Jak jego zdrowie ? Jak spędza czas ? Jak z jego apetytem ? Jak znosi tę wiecznie zmieniającą się pogodę ? Czy wychodzi na spacery ? Jak z jego stanem psychicznym ? W jakim boksie mieszka i z kim ? No i tych "jak" i "czy" jest jeszcze wiele ale proszę - napisz choć parę słów, bo tak nagle jakoś ucichłaś (i wszyscy też !!!! ). Może jakieś fotki ? Wiesz, że los Józka mnie bardzo obchodzi czyli mówiąc po polsku "leży mi na sercu". Bo jak się już "uczepię" jakiegoś psa, to chcę uczynić bardzo dużo (nie powiem, że wszystko, bo to zawsze "niewiadomoco" znaczy) żeby był szczęśliwy. Quote
brazowa1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 To moze ja na razie odpowiem,bo bylam pare dni temu w Gdyni-Jozek ma najwiekszy,nowy boks do dyspozycji, wysypany czystym piaseczkiem,w miejscu,ktore jest spokojne i nie meczy go zewszad szczekanie psow. Do towarzystwa ma jakas gruba sunie,ktora jednak wyglada na całkiem sympatyczna-przywital sie ze mna dostojnie.Wyglada dobrze. Quote
mama_Dorota Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Izunia się wystraszyła, że Zosia znowu zabierze kolejne nadmorskie cudo :evil_lol: Bardzo, bardzo się cieszę. Józio zostaje z ludziem, którego już pokochał całym swoim niedźwiedzim serduchem.:loveu: (Wreszcie nam Iza zmądrzała :razz: :lol: :loveu: ) Quote
wiewiora1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Moze iza jak znajdzie chwile czsasu to niecos maznie na watku ,,ale teraz to jest duzo pracy w schronie ,,pelno mlodych kotow ,,psow,,i pewnie brakuje rak do pracy,,biedna Iza !!!!! Quote
szuwar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Czy Józio już w domu? Co tam u niego słychać? Quote
Izabela.S Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzis Joziu przeszedl za Teczowy Most :-( Kochalam go bardzo i na zawsze pozostanie w moim sercu. Niestety jego serduszko nie chcialo juz bic... Bylam z nim do konca. Jest pochowany w lesie kolo naszej Abrusi. Dziekuje wszystkim. ktorym los Jozia nie byl obojetny. Zegnam sie z Wami bo ... Jozek byl ostatnim moim psem. serdecznie pozdrawiam iza. Przepraszam, za tresc i "suche" fakty. Dzis mi wszystko zobojetnialo :-( Quote
Neris Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Boże, Józiu... nie mogę uwierzyć... Życzyłam Ci szczęścia i nic z tego nie wyszło... Śpij spokojnie kochany. I tylko żal że nie mógł odejść na kanapie, we własnym domu... Quote
kaerjot Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Józku, bądź szczęśliwy za TM [*] [*] [*] Izo, proszę, jak będziesz mogła, napisz coś więcej. Co się stało? Dlaczego? Jak? I najważniesze: Proszę napisz, że on choć przez chwilę miał swój dom i swojego człowieka, że choć przez chwilę był szczęśliwy. Quote
Zosia4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Józeeeeeeeeeeek, dlaczego ?????????? Szczególnie mi los Józka nie był obojętny. Traktowałam go jak mojego psa chociaż nigdy go nie widziałam. Izabela - wiem jak bardzo go kochałas. Trzymaj się kochana. Wiem jak bardzo to boli. [*] :-( :-( :-( Quote
Jola_K Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 bardzo smutno... :( :( :( spij kochany ['] Quote
Izabela.S Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 wybaczcie, dzis nie mam sily nic pisac, moze za jakis czas. JOZEK MIAL SWOJ DOM, RODZINE, BYL KOCHANYM NIE TYLKO PRZEZE MNIE PSEM. Quote
brazowa1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 To straszne...jak niektore psy po prostu nie maja szczescia w zyciu,jakby jakies fatum nad nimi wisialo.Maja wyjatkowa urode,sa rasowe,wszyscy je kochaja (pół Dogo,cały personel schroniska,wolontariusze, interesuja sie nim osoby z zewnatrz,zna jego historie poł Gdyni i.....) i nic. Dobrze,ze mial chociaz Ciebie,Iza. Quote
Recommended Posts