Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No juz 4 maj a w sprawie Jozia cisza... pani miala przyjechac zobaczyc futrzaka, przywiesc dary dla schroniska a tu cisza... ja powoli trace nadzieje... Poki co skacz na gore slodziaku, przeciez musi byc gdzies czlowiek ktory wlasnie ciebie szuka :loveu:

Posted

Gabi wklejała go na jużakową stronę... Ja też tracę nadzieję na nowy dom dla Józka. Rok prawie minął jak wisi na dogo... Cały czas na Allegro :shake:

Posted

oj nie tylko mateusz!!! jozek nie toleruje zadnych samcow!!!! no taka rasa,,,,ale wiesz lata juz nie te ,,,ale ciezar jest ten sam jedno przygniecienie i bez tchu przeciwnik napastnik!!!

Posted

jak dlugo moze to trwac?
Gdy zobaczylam Jozka,bylam przekonana,ze znalezienie dla niego domu,to tylko kwestia umieszczenia zdjec w necie,ze zaraz bedzie kolejka i Jozek wyfrunie nam szczesliwy.A tu niedługo juz bedzie rok?tak? w wakacje?

Posted

1 maja minal rok jak Jozio jest w schronie. Wczoraj byla Pani zainteresowana Joziem... nic nie wiem wiecej. Widze tylko codziennie coraz bardziej smutnego i zrezygnowanego psa :(

Posted

szczerze a mi juz nerwy puszczaja gdy czytam sa chcetni zabiora go w maju,,,potem przyszla kobieta zakochala sie w nimi przyjezdza po niego za 2 miesiace,,,,,byl facet ma wspanialy ogrod,,i moze dac joziowi dom,,,,,Ile tego mozna sluchac wszyscy tylko obietnice skladaja a potem klapa ,,i nie dziwie sei ze jozek nie usmiecha sie jak niegdys,,,,,W koncu i le mozna minac okazji ,,,holandia,,maj ,,i co tam jeszcze bylo,,,,,,cholerka!!!! cholerka!!!!i niech nikt mi nie mowi oj nie denerwuj sie uda sie!!!! bo i nawet to juz mnie nie pociesza,,pies po prostu od roku gnije!!!!!A ludzie podchodza do tego jak ciuch wychodzacy z mody ,,a kupie go za miesiac a potem oo nie nie bedzie pasowal mi do ogrodu,,,szlak mnie bierze ,,,przepraszam,,,,!!!!jak zawsze z grubej rury ide!!!!i trudno!!!!

Posted

Kurczę...Ola może i prosto z mostu ale za to w samo sedno.Bo taka jest niestety prawda. Już tyle razy robiono nam nadzieje i nic... Jednak jak to mówią nadzieja umiera ostatnia więc ja wierzę że jeszcze będzie dobrze

Posted

Boze, za co Jozia spotyka taki podly los? Najlepsze schronisko nie zastapi mu ciepla kochanego i kochajacego czlowieka. Co za niesprawiedliwosc. Wiecie, gdybym nie miala tego co juz mam:lol: czyli 3 sieroty hau hau plus sierota miauczaca Jozio juz wylegiwalby sie w cieplych pieleszach.To taki piekny i serdeczny dla ludzi psiak. Marzy mi sie Zosia, ta jedna jedyna Zosia dla ktorej nie wiek psa sie liczy i nawet nie jego uroda. Czytajac jej posty czuje ze obie mamy jakies geriatryczne upodobania:evil_lol: Ciezko prosic Zosie o jakakolwiek nadzieje dla Jozka po jej tragicznych przejsciach wrecz traumatycznych, ale moze istnieje iskierka tej nadziei?