Wola Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tak... ciągle czeka... a żal bo też fajna psina z niej Quote
loozerka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ja chcialam sie poskarzyc....banerek z Józkiem mi zniknął..nie wyswietla obrazka..:( ktos go usunął z serwera??? heheh, wystarczylo zglosic sprawe i wszystko jest ok :D Quote
wiewiora1 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 no bo bez banerka to tak lyso!!!!! Kiedy ten nasz misiek duzy ,puchaty pojdzie do domku!!!???? Czy jest on gdzies w ogloszeniach???wiem wiem glupio pytam p[ewnie wola juz o wszystko sie zatroszczyla dawno temu....dlatego nie moge uwierzyc ze nikt go nie chce!!!! Z wszystkich psow ktore zostawilam w schronisku w sopocie i w gdyni jego bym przygarnela pierwszego gdybym miala tylko mozliwosc ,,ale niestety!!! Ale pomarzyc sobie moge,,,dlugie spacery,,potem przechadzak nad jezioro dla popluskania sie bialasa,,, on jest takim spokojnym psem ,,ze tylko usiasc na podloge wziasc ksiazke od ang i zaczac sie uczyc majac przy sobie miekka poduche,,,bialawa ,,duza,,,wygodna i kochana!!!!! oj oj ,,kiedy ja bede mogla miec takiego psa jak Juzek!??:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Wola Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Gdybym wiedziała gdzie to bym go poogłaszała ale tu cioteczki się już tym pozajmowały. Gdzie w internecie nie wejdę to Józkowa mordka już widnieje... Fanów psiak ma wiele, dbają jak mogą i wszędzie ogłaszają... Mam nadzieje że w końcu przyniesie to oczekiwane efekty... To taki wspaniały psiak. Gdybym tylko miała warunki to bym go wzięła...Ale niestety:shake:... Nie wiem co jeszcze można zrobić... Myślałam już raz z Natalią(wolontariuszką) o jakiś akcjach na żywo.Jak zrobi się w pełni ciepło i czasu więcej będzie to się jeszcze pogada o tym ze schroniskiem Quote
Fifek_Miśki Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Józio się pokazuje ładnie :) A ja się nieśmiało przypominam o nowe foteczki wykąpanego Józka :loveu: Quote
natalia_aa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ahh Joziu... tak dlugo juz czekasz... kolezanka Jozia z boksu - mastiffka najrpawdopodobniej w sobote jedzie juz do nowego domku i biedak zostanie sam :( Badz cierpliwy skarbie i dla ciebie domek sie znajdzie... Quote
Izabela.S Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mialam telefon w sprawie Jozia... Byc moze w maju nowa pancia przyjedzie do Jozka... z bardzo daleka... zeby poznac naszego kudlacza. Zaciskac paluchy, kciuki i ogonki w supelki! :cool1: Quote
Neris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 W takim razie zaciskam kciuki podwójnie! I Dofinkę też o to poproszę, w końcu to jej narzeczony... Quote
akucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Józefie, trzymamy!!!! Tyle dziewczyn już miałeś, tyle rozstań za tobą :shake: Quote
Zosia4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Izabela.S napisał(a):Mialam telefon w sprawie Jozia... Byc moze w maju nowa pancia przyjedzie do Jozka... z bardzo daleka... zeby poznac naszego kudlacza. Zaciskac paluchy, kciuki i ogonki w supelki! :cool1: Nowa pańcia ? w maju ? z daleka ? - to brzmi jak "ja". Trzymam bardzo mocno kciuki, choć nie bardzo mam przekonanie. No - ale Józek musi znależć najlepszy dom jaki tylko można sobie wymarzyć. Quote
Wola Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 nowe wieści widzę:lol: To też trzymam kciuki za Józefa;) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
akucha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pokazuj się Józek póki co!!! Trzymamy zawzięcie! Quote
natalia_aa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No to ja oczywiscie tez trzymam kciuki za bialaska :D Dzisiaj biedak znowu sam zostal, sunia pojechala do domku... Jozio zdarzyl tylko byc na 3 godzinnym spacerku z narzeczona... Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
akucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Znowu mu dziewczynę zabrali... Józek też chce do domu!!! Quote
natalia_aa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No wlasnie Joziu :) Najwyszy czas zebys znalazl w koncu nowy domek... Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 oj ja juz nawet nie wierze w maj,,,chyba w malo rzeczy ostatnio wierze!!!! mam nadzieje ze beda ludziska do ciebie kudlaczu zagladac ,,bo ja ide na razie przed siebie i ciezko bedzie mi zagladac w najblizsze dni Quote
loozerka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 zajrzałam i trzymam kciuki za Józia- by mu sie w życiu udało... Quote
niekarolinka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 po prostu w to nie wierze... zawsze chcialam mieć jużaka i miał mieć na imie JÓŻIO!!! lub JÓZIA..... Tymczasem jest dalmatyńczyk.... Józiu, prosto ze snow...... życzę ci mnostwo szczęścia... niech już bedzie ten dom, trzymam kciuki bardzo mocno! Quote
Recommended Posts