Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja chcialam sie poskarzyc....banerek z Józkiem mi zniknął..nie wyswietla obrazka..:( ktos go usunął z serwera???

heheh, wystarczylo zglosic sprawe i wszystko jest ok :D

Posted

no bo bez banerka to tak lyso!!!!!
Kiedy ten nasz misiek duzy ,puchaty pojdzie do domku!!!????
Czy jest on gdzies w ogloszeniach???wiem wiem glupio pytam p[ewnie wola juz o wszystko sie zatroszczyla dawno temu....dlatego nie moge uwierzyc ze nikt go nie chce!!!!

Z wszystkich psow ktore zostawilam w schronisku w sopocie i w gdyni jego bym przygarnela pierwszego gdybym miala tylko mozliwosc ,,ale niestety!!!
Ale pomarzyc sobie moge,,,dlugie spacery,,potem przechadzak nad jezioro dla popluskania sie bialasa,,,
on jest takim spokojnym psem ,,ze tylko usiasc na podloge wziasc ksiazke od ang i zaczac sie uczyc majac przy sobie miekka poduche,,,bialawa ,,duza,,,wygodna i kochana!!!!!
oj oj ,,kiedy ja bede mogla miec takiego psa jak Juzek!??:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Gdybym wiedziała gdzie to bym go poogłaszała ale tu cioteczki się już tym pozajmowały. Gdzie w internecie nie wejdę to Józkowa mordka już widnieje...
Fanów psiak ma wiele, dbają jak mogą i wszędzie ogłaszają...
Mam nadzieje że w końcu przyniesie to oczekiwane efekty...
To taki wspaniały psiak. Gdybym tylko miała warunki to bym go wzięła...Ale niestety:shake:... Nie wiem co jeszcze można zrobić... Myślałam już raz z Natalią(wolontariuszką) o jakiś akcjach na żywo.Jak zrobi się w pełni ciepło i czasu więcej będzie to się jeszcze pogada o tym ze schroniskiem

Posted

Ahh Joziu... tak dlugo juz czekasz... kolezanka Jozia z boksu - mastiffka najrpawdopodobniej w sobote jedzie juz do nowego domku i biedak zostanie sam :( Badz cierpliwy skarbie i dla ciebie domek sie znajdzie...

Posted

Mialam telefon w sprawie Jozia... Byc moze w maju nowa pancia przyjedzie do Jozka... z bardzo daleka... zeby poznac naszego kudlacza.
Zaciskac paluchy, kciuki i ogonki w supelki! :cool1:

Posted

Izabela.S napisał(a):
Mialam telefon w sprawie Jozia... Byc moze w maju nowa pancia przyjedzie do Jozka... z bardzo daleka... zeby poznac naszego kudlacza.
Zaciskac paluchy, kciuki i ogonki w supelki! :cool1:

Nowa pańcia ? w maju ? z daleka ? - to brzmi jak "ja".
Trzymam bardzo mocno kciuki, choć nie bardzo mam przekonanie.
No - ale Józek musi znależć najlepszy dom jaki tylko można sobie wymarzyć.

Posted

oj ja juz nawet nie wierze w maj,,,chyba w malo rzeczy ostatnio wierze!!!!
mam nadzieje ze beda ludziska do ciebie kudlaczu zagladac ,,bo ja ide na razie przed siebie i ciezko bedzie mi zagladac w najblizsze dni

Posted

po prostu w to nie wierze... zawsze chcialam mieć jużaka i miał mieć na imie JÓŻIO!!! lub JÓZIA.....
Tymczasem jest dalmatyńczyk....
Józiu, prosto ze snow...... życzę ci mnostwo szczęścia... niech już bedzie ten dom, trzymam kciuki bardzo mocno!