Wola Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przepraszam za panią:lol: odruchowo. Oj tak Wiewióra Brutuska zobaczyć musisz bo toż to anioł nie pies;) Quote
Fifek_Miśki Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 I co Józuś u ciebie słychać?? szukaj wspaniałego domku kochany!!! Quote
Wola Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pogoda śliczna to fakt;) Pozazdrościć tylko spacerków;) Quote
Fifek_Miśki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja też tak po cichutku wam strasznie zazdroszcze tych spacerków z Józiem :loveu: ahhh, on tak strasznie mi mojego cacka przypomina na tym zdjęciu... :oops: Quote
Neris Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Józek WYKĄPANY!!!! Ależ teraz musi być bialuśki... Quote
Wola Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Wykąpany Józek!! No to takiego przystojniaka nikt nie przeoczy.Teraz tym bardziej musze się zebrać i pojechać w końcu w odwiedzinki;)Sobota niestety odpada ale postaram sie być w niedzielę;) Quote
wiewiora1 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 dobra a ja mam wolne w srode to tez wpadne!!! Quote
Fifek_Miśki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Taka piękna pogoda, pewnie Józio wyleguje się na słoneczku i czeka na cioteczki :loveu: może tak nieśmiało poproszę o nowe foteczki :oops: Quote
Wola Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A cioteczki odwiedziły i na spacer wyprowadziły:evil_lol: pogoda się pięknie do tego nadawała;) Quote
Fifek_Miśki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A cioteczki odwiedziły i na spacer wyprowadziły:evil_lol: aaaaa a ja tak zazdroszcze!! dziewczyny a powiedzcie mi czy Józio to mógłby mieszkać w domu czy on już przyzwyczajony na dworku przesiadywac? Quote
Wola Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Hmmm....sama nie wiem...Choć myślę, że nadawałby sie na dom.Ale oczywiście po długiej pracy nad nim, bo przyzwyczajony raczej do dworu. Sama jestem ciekawa jak to z nim jest Quote
wiewiora1 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 a ja mysle ze on do domu sie nadaje,,,to taki pieszczoch ktory przesiaduje z ludzmi ,,,nie wazne czy na dworzu czy w mieszkaniu,,a pozatym lata ma juz swoje i na wlasna poduche zasluguje sobie!!!! Jakby sie zachowywal w mieszakniu nie mam pojecia ale w kojcu byl czysty i probowal sie tam nie zalatwiac,,,,,, Ja dlatego nie chce zeby on poszedl gdzies do kojca i byl zamkniety ,,,chce dla niego przyjaciela i domu cieplego i takiego na jego stare lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Wola Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na stare lata każdemu sie należy pełna micha i posłanko w ciepłym domku;) Quote
Recommended Posts