iwlajn Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wola witaj po dłuuuuuuuuugiej nieobecności:Rose::smilecol: Quote
Wola Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam Witam:multi: No Józku do domu czas...Ja tu miałam nadzieje, że jak wróce to Twój wateczek będzie juz przeniesiony do "już w nowym domu"... Teraz chora ale jak wyzdrowieje to wpadnę w odwiedzinki do Ciebie futrzaku;) Quote
iwlajn Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 brazowa1 napisał(a):ktos sie pyta o JOzka,wysle im numer do schroniska,najlepiej dopytywac sie u jego opiekunek i niech one weryfikuja chetnych :) To ja podałam Twoje namiary w starych ogłoszeniach ale już zmieniłam na Izy. Quote
Wola Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To czekamy na wieści.Moze to własnie ten domek:kciuki: Quote
Izabela.S Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zupelnie nie na temat Jozia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4273926#post4273926 Prosze pomozcie mi chociaz watek podnosic, pies bardzo potrzebuje domu :placz: Quote
Wola Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Bidulek...Kolejny psiunio, któremu los nie sprzyja...Miejmy nadzieje że się ułoży...:shake: Józefie i Tobie tez domeczku życzę. Quote
akucha Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Cześć Wola :lol:, dobrze, że znowu jesteś! Józek weteran dogo, prosi o dom!!! Quote
Izabela.S Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kolejny domek pyta o Jozia. Przepraszam, ze pisze tak bez entuzjazmu ale za duzo bylo tych domkow, z ktorych nic nie wyszlo. Pan mysli. Zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: Joziu zrobil sie ogromnym naciagaczem :p Codziennie sa wolontariusze i codziennie Jozek idzie na dlugi spacer. Jakos tak skumal, ze co wpadnie wolontariusz to trzeba zrobic mine biedy, powyc troche w boksie i..... wtedy jest spacer z kazdym wolontariuszem, po pare razy dziennie :p Jozek mieszka teraz z mlodziutka ONka. Quote
Wola Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ach te jego towarzyszki.Co przyjeżdżam jakaś inna panna mu towarzyszy:evil_lol: Może któryś z tych domków wkońcu się okaże własciwy;) Quote
Izabela.S Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dzis sliczna pogoda, Jozio bedzie spacerowac po lesie :) Quote
Wola Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A ja zazdroszczę...Bo też bym sobie poszła na spacerek.Słoneczko świeci, a tu jeszcze dzień lub dwa w domku dla pewności trzeba posiedzieć po chorobie... Moja sunia przez to ciągle z bratem wychodzi a ten to jej nie wybiega, bo mu sie nie chce(leniuch). Józefie miłych wędrówek życzę;) Quote
Celina12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 U nas leje , zimno i pochmurno.:shake: Józefie...ciesz się spacerkiem i słonkiem...a domku-odezwij się...czekamy.... Quote
Wola Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wczoraj popołudniu nas też przyszły chmurki deszcz...A dziś od rana znów słońce.Niech ta pogoda się wkońcu zdecyduje:) Quote
Wola Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cisza na Józkowym wątku... Gdzie ten domek sie podziewa? Quote
iwlajn Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Izabela.S napisał(a):Kolejny domek pyta o Jozia. Przepraszam, ze pisze tak bez entuzjazmu ale za duzo bylo tych domkow, z ktorych nic nie wyszlo. Pan mysli. Zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: Trzymam kciuki za mądrą decyzję. Quote
Izabela.S Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wola :mad: co to za pani? :lol: czuje sie jak babcia :evil_lol: Nowy domek jeszcze milczy. Quote
wiewiora1 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 I dalej nic ?????? Ja wlasnie wrocilam z camden ,,uwielbiam to miejsce ,,chodza tam sami dziwaczni ludzie ,,a co ja normalna jestem czy co???? kiedy wracalam ze znajoma opowiadalam ze gdybym mogla to wzielabym Jozka albo kiedys naszego Trola albo sznauca z sopotu ,,(byle psy),,,i sie zdziwilam ze ja milosniiczka suk ,,,tesknie za samcami,,,ale za to jakimi ,,,!!!!!Trol i sznauc maja dom ,,,teraz tylko Jozek czeka //prosze niech mu sie w koncu uda,,,, A i IZA rozmawialysmy dlugo o rotkach i mowilam jak bardzo je kochasz,,,i na wzajem!!!! Quote
wiewiora1 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Taki Piekny Pies Taki Kochany I Taki Oddany!!!! Coz Moge Wiecej Dodac,,,on Nie Jest Taki Stary...uwierzcie Duchem Jest Bardzo Mlody Biega Czesto Jak Szalony ,,wiec Prosze Niech Mu Sie W Koncu Uda!!!! Quote
Izabela.S Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jozek hop do gory! Wiewiora zobacz jaki "moj" Brusiu ladny :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54606 Quote
Recommended Posts