Izabela.S Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 moj nr fona 667-628-358 Na ten powinni sie dodzwonic :roll: Quote
Izabela.S Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 oczywiscie mam, zapomnialam napisac :oops: izabela.s@wp.pl Quote
Fifek_Miśki Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Józio bardzo chciałby mieć swój domek...czemu taki pies nie ma swojego pana... Quote
iwlajn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gabi, a Lalę odwiedzasz?? A co do hodowli to chyba nic wielkiego umieścić info o Józku na stronce. Jak się psy kocha i można tak niewielkim kosztem pomóc... nie rozumiem... Quote
Magdziak Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 za Jozka trzymam kciuki...i zmiękczam TZ, bo do pilnowania ogrodu też jest potrzebny pies...(problem sterylizacji Delmuchy by odpadł bo Jozek wykastrowany)...- bo ja sie w Jozku zakochalam (nie tylko ja jedna :-)) - poki co trzymam kciuki za slicznote!! Quote
iwlajn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 loozerka napisał(a):wrzuce Józka na strone AFN :) Loozerka, to tam można wrzucać pieski?? Quote
wiewiora1 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 aLE WIESZ ZE ON W OGRODZIE BY NIE WYTRZYMAL ,,,BO JAK GO RAZ POGLASZCZESZ TO BEDZIE TSAL TAK WIECZNOSC I SIE NIE RUSZY,,U NIEGO ZACHETA DO GLASKANIA JEST BARDZO SMIESZNA BO ROBI TO Z TAKA POWAGA ,,PRZYBLIZA SIE CORAZ BARDZIEJ NIE POSTRZEZENIE ,,PRZYBLIZA PRZYBLIZA I W PEWNYM MOMENCIE PRAWIE ZE MA SIE SLABA STABILIZACJE STANIA BO JOZEK W POLOWE WPYCHA SIE CIALSKIEM W CZLOWIEKA ,,,ON JEST TAKI KOCHANY,,,OPANOWANY I SPOKOJNY,,,CI CO Z NIM MIELI SZCZESCIE PRZEBYWAC W SCHRONIE WIEDZA TO,,TAK MI BRAKUJE KONTAKTU Z PSAMI ,,I TEJ GROMADKI KROCZACEJ PO SCHRONIE,,,CHOC TERAZ EWNIE KIEROWNICZKA ODETCHNELA ZE JUZ TYLE PSOW SIE NIE PALETA PO SCHRONIE JAK NA MOJEJ KADENCJI,,,,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akucha Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja zaglądam do Józka, ale nie piszę, bo mnie już jego sytuacja trochę przygnębnia... Będę hopać!!! Prosiłam dziś Kasie, żeby zrobiła mu minibanerek, będziemy go nosić razem z sopockimi psami. Józek jeden się ostała na dogo z gdyńskich psów Wiewióry :-( Wszystkie w nowych domach. Quote
loozerka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='iwlajn']Loozerka, to tam można wrzucać pieski?? Mozna, można je dodawac do galerii www.afn.pl Quote
romenka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Niemożliwe żeby taki piękny pies nie znalazł jeszcze domu!!!Gdzie ci ludzie mają oczy??????? Quote
iwlajn Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='loozerka']Mozna, można je dodawac do galerii www.afn.pl Super, Loozerka, nie wiedziałam, że AFN ma swoją stronkę:multi: Quote
kaerjot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Józek, maszeruj na początek i wypatruj domku Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Józiu-dzis masz Imieninki,więc wszystkiego najlepszego-życzę Ci jak najszybciej superowego DOMKU!!!!:loveu: Quote
loozerka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 iwlajn napisał(a):Super, Loozerka, nie wiedziałam, że AFN ma swoją stronkę:multi: No ma,ma. To dzieki eszy, ktora dala swoj serwer, jak i zrobila strone. Całosc ma naprawde rece i nogi - z forum, galeria adopcyjna, super:) Quote
brazowa1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ktos sie pyta o JOzka,wysle im numer do schroniska,najlepiej dopytywac sie u jego opiekunek i niech one weryfikuja chetnych :) Quote
Betbet Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Podnoszę go w górę bo gdzieś mi zniknął!!!!!!!!!!! Quote
iwlajn Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Gabryjella']http://www.owczarekpoludnioworosyjski.izet.pl/pomoc.htm Super Gabi:multi::multi: Quote
mama_Dorota Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Fifek_Miśki napisał(a):Józio bardzo chciałby mieć swój domek...czemu taki pies nie ma swojego pana... Nie ma, bo cały czas czeka kiedy niebiosa się zlitują nad mamą_Dorotą i sprezentują jej jakiś domek z baaaaaaardzo dużym terenem dla psiaków. Tyle tylko, że niebiosom się jakoś nie spieszy a Dorocie i psiakom tak! :mad: :mad: :mad: Quote
Wola Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nadrobiłam już wszystko w Józkowym wątku po tak długiej nieobecności. Przepraszam(brak dostepu do neta). JAK JA TĘSKNIE ZA SCHRONISKIEM.(chora jestem i poza brakiem dostępu do internetu ominęła mnie tez ciapkowa wizyta..wcześniej weekend też zajęty...) I tak nie wiedziałam co dzieje się z ciapkami przez ostanie 2,5 tygodnia...myślałam ze oszaleje...Ale już nadrabiam;) Widzę że tu się wszystko rusza.Józka poogłaszano i Lalę...Może wkońcu domki się znajdą;) Quote
Recommended Posts