Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj chyba jeszcze nie można było coś powiedzieć - no ale dzisiaj to już może można ?

A co się dzieje z takim rotkiem, który był tu pokazywany w mikołajowej czapce ? Z tego co pamiętam - wybrał Izę jako swoją panią. Imienia nie pamiętam - jakieś takie mocne było. Ma on tu swój wątek ?

Posted

Zosiu4, rottek to Ursus vel Igor. Rzeczywiscie pokochalismy sie bardzo, do tej pory tesknie za nim... Ursus wrocil do swojej panci tzn, przechodzi kwarantanne i za 2,5 miesiaca leci do swojej panci za granice. Jest u rodzinny- siostry wlascicielki Ursusa.
Jozek czeka na decyzje pewnej rodziny... troche to dlugo trwa i tez zaczynam tracic nadzieje :(

Posted

Za Ursusa trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!! (a tak właśnie pisałam, że ma jakieś mocne imię).

A teraz dywagacje luźne na temat Józka:

Sni mi się po nocach. Jakoś nie mogę przejść nad nim do porządku dziennego. Nieraz myślę, że on jest mi przyrzeczon.
Wiele czasu zajęło mi wymyślanie jakiejś sensownej logistyki w moim domu typu Misiek - Józek. I nigdy nic sensownego mi się nie wykluło. Może to jest po prostu niemożliwe :shake: .

Może by było możliwe gdybym tak trafiła z szóstką w kumulację. Wysyłam tego totka (w tę sobotę zapomniałam :oops: ). Byłabym wtedy tylko do dyspozycji tych dwóch pięknych panów (dwóch pięknych pań i jednego pięknego pana kotka).

Ech - marzenia ..............