wiewiora1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ja mam nadzieje ze to wypali ,,,i bedzie to ten rawdziwy domek na ktory czekaay,, trzymam kciuki,,wiesz za co!!!! Quote
kaerjot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja nie mogę tak długo nie oddychać z wrażenia Quote
Izabela.S Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dziewczyny, nie oddychamy tylko trzymamy zacisniete kciukasy :lol: Quote
Neris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 IZABELO!!!!! Ja błagam!!!! Ja mam płuca zepsute, schorowane, daj żyć!!!! Quote
dzodzo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 prosze powiedzcie, że Józkowi sie wreszcie poszczęscilo!!!!! Quote
natalia_aa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No to ja tez mocno trzymam kciuki :) Niech mu sie w koncu poszczesci ;) Quote
KamaG Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dołączam swoje :kciuki: :kciuki: :kciuki: , kiedy będzie coś więcej wiadomo??? Quote
dzodzo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a w łodzkim schronisku jest maleńka sunia-jużaczek, może zgłaszal sie do Józia ktos kto by chciał młodszego? Quote
loozerka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no kurcze, jak zobaczylam, ze napisala Iza to juz myślalam, ze cos wiadomo..i nadal nic. ech :( Quote
akucha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A dzisiaj już mozna coś powiedzieć???? Józefie, co u ciebie??? Quote
Zosia4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wczoraj chyba jeszcze nie można było coś powiedzieć - no ale dzisiaj to już może można ? A co się dzieje z takim rotkiem, który był tu pokazywany w mikołajowej czapce ? Z tego co pamiętam - wybrał Izę jako swoją panią. Imienia nie pamiętam - jakieś takie mocne było. Ma on tu swój wątek ? Quote
Izabela.S Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Zosiu4, rottek to Ursus vel Igor. Rzeczywiscie pokochalismy sie bardzo, do tej pory tesknie za nim... Ursus wrocil do swojej panci tzn, przechodzi kwarantanne i za 2,5 miesiaca leci do swojej panci za granice. Jest u rodzinny- siostry wlascicielki Ursusa. Jozek czeka na decyzje pewnej rodziny... troche to dlugo trwa i tez zaczynam tracic nadzieje :( Quote
Zosia4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Za Ursusa trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!! (a tak właśnie pisałam, że ma jakieś mocne imię). A teraz dywagacje luźne na temat Józka: Sni mi się po nocach. Jakoś nie mogę przejść nad nim do porządku dziennego. Nieraz myślę, że on jest mi przyrzeczon. Wiele czasu zajęło mi wymyślanie jakiejś sensownej logistyki w moim domu typu Misiek - Józek. I nigdy nic sensownego mi się nie wykluło. Może to jest po prostu niemożliwe :shake: . Może by było możliwe gdybym tak trafiła z szóstką w kumulację. Wysyłam tego totka (w tę sobotę zapomniałam :oops: ). Byłabym wtedy tylko do dyspozycji tych dwóch pięknych panów (dwóch pięknych pań i jednego pięknego pana kotka). Ech - marzenia .............. Quote
wiewiora1 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Hej Hej Gdybym To Ja Wygrala 6 To U Mnie Jozek Mialby Zapewniony Domek,,,,a Na Razie Dalej Dzialamy Bo Co Do 6 To Marne Szanse Quote
wiewiora1 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 A MOZE JAKBY KTOS UMIAL TO MOZNA BY WRZUCIC jOZKA W OGLOSZENIA TROJMIEJSKIE I MOZE NA INNE STRONY GDZIE WIEKSZE SZANSE NA PRZYGARNIECIE NASZEGO BIALASKA Quote
Fusica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dziewczyny dawajcie go na ten wątek... Wprawdzie nie przypomina ani kaukaza ani podhalana, ale jest wielki, kudłaty... może się spodoba... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4038311#post4038311 Quote
Fifek_Miśki Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 i co z Józkiem? znalazł domek?? biedaku skacz do góry!! Quote
Recommended Posts