Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela.S - nic nie napisałaś - czy w Swiatowym Dniu Kota jakiś kotek od Was znalazł dom ????

Czy byli ludzie i czy przynajmniej chociaż oglądali kociska ??

A Józka i tak kocham - to przecież nie tajemnica :iloveyou: .

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale napisz coś bliżej - kociaki znalazły dom -ale na Boga - coś bliżej o tym napisz.

To były młode czy stare kociaki, były zdrowe czy wymagające opieki ?????

Pisz - bo to przecież wymaga pisania.

Posted

Nie byłam przy żadnej adopcji...Dlatego nic więcej nie mówię(w biurze było za dużo osób więc ja sobie z piesiami na spacerki chodziłam;)) Gdybym cosik więcej wiedziała to na pewno bym powiedziała...Jeden był taki mniejszy na pewno...

Posted

P.Iza zabiegana pewnie w ostatnim czasie, dzień kota, wyjazd Żabki...Ale dziś będę w schronie i jeśli zastanę P.Izę to poproszę o zajrzenie;)

Posted

Juz jestem, bylam po Dniu kota na urlopie ;)
W kocie swieto oddalismy do adopcji 4 koty. To zadna rewelacja pod wzgledem ilosci za to wyadoptowane koty byly kotami szczegolnej troski, gdzie normalnie szukalyby dosc dlugo domu o ile wogole by go znalazly.
Zreszta po Dniu Kota caly tydzien byl koci bo kazdego dnia szedl jakis kociak do adopcji. Nawet rodzenstwo Macius i Malwinka poszly razem do wspolnego domu :)
Tyle o kotach a teraz Jozio... odpowiem na wszystkie pytania :)

Posted

Nie moja gwara, ale zrozumiałam co nie co...(do schronu nie dotarłam, okropnie się czułam rano...) Schron decyduje...Ale po wszystkich perypetiach Jozka jakoś nie mam zaufania do ludzi...Miejmy nadzieje ze się myle

Posted

Napisz mu, że w schronisku poświcają Józkowi dużo czasu i uwagi, znają swoje psy. To jest opinia wolontariuszy i pracowników, którzy obcują z nim codziennie. No i ten Pan mieszka tak daleko, że nie można ryzykować... Co zrobi jeśli się okaże, że jednak nie toleruje innych samców???

Posted

dokladnie nie bede tez komentowac,,,kurczki Jozek ma na prawdev pecha..same dziwne osoby sie nim interesuja..to jest okropne ze po tak pieknego i madrego psa zglaszaja sie sami postrzelency,,,szczeniakow sie im zachcialo...koszmar,,zaraz eksploduje,,,
coraz bardziej sie przekonuje ze panom nie chce go oddac,,za kazdym razem faceci pokacuja co potrafia nnajpierw dzialka a teraz szczeniaczki,,
slow mi brakuje,,,:placz:

Posted

do mnie tez dzwonił pan,ale sie chyba pomylił,bo pytał,czy on ma 10 miesiecy :) bo on szukał taniego,slicznego,rasowego juzaczka.
a pan,ktory robil panike,ze to moze byc jego zaginiony pies,chyba umarł,bo nagle zamilkł....

Posted

Józek, tak bardzo chcialabym sie juz Ciebie pozbyć z podpisu- drogą wyadoptowania do najlepszego domu na świecie, ktory doceni wszystkie Twoje zalety, w tym także mądrośc płynącą z wieku :))

Posted

brazowa1 napisał(a):

a pan,ktory robil panike,ze to moze byc jego zaginiony pies,chyba umarł,bo nagle zamilkł....

Brązowa, jak Ty coś powiesz:diabloti:

Posted

to ja sie teraz naraze wszystkim :diabloti: a ja cos wiem ale nie moge powiedziec zeby nie zapeszyc wiec prosze o pozytywne fluidy, zaciskane kciuki i nie wiem co jeszcze ale zmobilizujmy sie duchowo zeby Jozkowy dom wypalil :loveu: