Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jozio na piatek ma zamowiona wanne z masazem :p oraz nocke w luksusowym ogrzewanym boksie nr 5 ;)
W sobote jest dzien otwarty w schronie-wiadomo Swiatowy Dzien Kota. Moze uda mi sie jako kociarze znalezc dom dla Jozia- duzego, puchatego kotecka ;) trzeba miec nadzieje!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo proszę proszę...A ja taka niepoinformowana:oops: W sobotę akurat wybieram się do schronu, może będę świadkiem tego:cool3: Jeśli oczywiście dotoczę się po dzisiejszym obżarstwie:evil_lol:

Posted

Ja wystawiałam Józia w kilku portalach juz dawno temu. Ogłoszenia są nadal, tylko może trzeba je odświeżyć, nowe fotki wstawić. Coś nowego napisać. Jeśli trzeba to mogę się tym zająć.

Posted

Ludzie..naprawde Recze Ze Jozek Mimo Ze Jest Z Rasy Juzakow Jest Nie Grozny ,,bez Obawy Mozna Go Przygarnac,,niech Ktos W Koncu Da Mu Szanse,,,to Piekny Kochany Pies ,,,czy Tylko Dlatego Nie Ma Chetnych Bo To Taka Niebezpieczna Rasa
Zareczam Ze Krzywdy Nie Zrobi ,,no Chyba Ze Zadreczy Kogos Codziennymi Prosbami O Glaskanie ,,mizianie Itp

Posted

Ja to popieram. W życiu nie przejawił przy mnie żadnych oznak agresji. Chyba tylko raz w życiu słyszałam jak szczekał, bo rotkowaty kolega z boksu obok się wydzierał. Ale do ludzi?? zero, obcy go głaszczą i ic. W sobotę nawet jakaś obca Pani, podeszła dl śpiacego Józka zaglądała mu w uszko, odgarniała grzywkę, żeby zobaczyć oczka i nic.Pies anioł

Posted

Skacz Józefie. Józiowe koleżanki w boksie zmieniają się i zmieniają...a on ciągle czeka...Teraz jest z nim Biedka, mała suczka około 7 latek.