Zosia4 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Józuś - ja też z Tobą, chyba wiesz o tym. Jesteś nie tylko wielkim, pięknym psem - ale przede wszystkim będziesz doskonalym towarzyszem dla kogoś, kto jest samotny i spragniony bliskości wiernego przyjaciela. Quote
Wola Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dreptusianko od rana żeby śniadanko lepiej smakowało;) Quote
KamaG Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Józek hopaj do góry, pokaż się na pierwszej biały niedźwiedziu!!! Quote
Izabela.S Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Byl pan, pokazywalysmy Jozia, moze w lutym po niego wroci :p Quote
Zosia4 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jaki pan, kiedy ? Jak to - może po niego wróci ? No i dlaczego "może" ? Quote
brazowa1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Izabela.S napisał(a):Byl pan, pokazywalysmy Jozia, moze w lutym po niego wroci :p niech spada na drzewo,a przez ten czas,to co Jozek ma robic?szydełkowac? Izo,prosze,sprawdz czy Jozek reaguje na imie BORYS? Quote
Izabela.S Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No moze przyjdzie bo byl sie rozejrzec jakie mamy psiaki :roll: Zawolalam z za winkla Boooorys. Dziewczyny patrzyly przez okno, po drugim zawolaniu Jozef wyszedl z budy i zaczal sie rozgladac. Oprocz Jozka jeszcze 5 innych ogonow zaczelo machac :lol: Wydaje mi sie ze reaguje ale.... i tak trzeba to sprawdzic .. Quote
KamaG Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Czemu Borys? Jakiś ślad z przeszłości? Właśnie widziałam Józka na allegro, ma tam fantastyczne zdjęcie z (domyślam się) rudą sunią. :placz:Czeeemu ja nie mam własnego podwórka, może wtedy zamieszkałbyś z nami Józiu:-( ... Quote
Kasia25 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Oj, gdybym ja miała podwórko........... to Józef znów czyściłby uszy rudej Sendi............... Quote
wiewiora1 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 oJ A NASZ JOLUS DBALBY O SENDI!!! ALE NIE MA POWORKA NIE MA PSA!!! tAKIE CZASY!!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A JA JESTEM JEDNAK CALY CZAS ZA PANIAMI DLA TAKIEGO DUZEGO PSIAKA!!! Quote
Kasia25 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale mi pies wypłowiał, ruda - blondynką:cool1: za często prana, była ale to wszystko przez jej pociąg do śmierdziuchowych tarzanek................. Józek, do domu! Quote
Wola Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jakaś cicha nadzieja?? Własnie czemu Borys?? (jak jest pan, to niech będzie pan, ale ja też wolę Panie do psiaków) Quote
wiewiora1 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Ogolnie nie mam nic przeciwko panom do psiakow,,,ale gdy kojaze sobie Jozka i mezczyzne,,kojaza mi sie tylko 2 opcje,,,, pierwsza,,facet ktory chcaial go ponoc do walk:placz: :placz: :placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: druga,,facet ktory umiescil go na blotnistej dzialce...:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Wola Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 To fakt Józio z mężczyznami nie ma dobrych wspomnień, ale a nóż widelec ten okażę się dobrym człekiem;) Quote
Kasia25 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Józek, niechaj w końcu dom cię znajdzie!! Quote
loozerka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Józek jest przepiekny, a teraz, na tej pokrywie snieznej, wygladałby bosko :) Quote
Izabela.S Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mamy cala mase sniegu, po same pachy :lol: Quote
Wola Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Sniegu sporo;) Tylko wczoraj pod wieczór odwilż się zrobiła i troche mokro:roll: Józefowe fotki z komputera w schronie;) (jedna ogolona dla kontrastu:P) No, to by było na tyle;) Może przy następnych odwiedzinach jeszcze coś wygrzebię;) Albo wkońcu ściągnę kogoś z aparatem to nowe fotki powstaną;) Quote
loozerka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 to lyse, mam nadzieje, ze nie jest aktualne? NIkt nie wystrzygł Józia na zimę :)? Quote
wiewiora1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Tak tak nie aktualne!!!! Ja uwielbiam dlugowlose,,ale wtedy zmuszona bylam jego zaprowadzic do fryzjera!!!Plakac mi sie chcialo gdy z nim wracalam ,,na szczescie teraz odrosl,,, Jest przepiekny,,kocham go i chcialabym zeby oprocz nas opiekunow schroniskowych komus tak samo zapadl gleboko w sercu,,, On jest piekny ,kochany, milusinski!!!! Zobaczcie biega z tyloma psami,,,a to tylko czesc,,potrafil pomykac z 10 suczkami po schronisku ,,gdy ja je wypuszczalam!!!! On jest codem!!!! Ma tez piekne portretowe gdzies zdjatka z Aza,,sa super,,i przy kociarni jak robili straszonko biednym podopiecznym Izy!!!! Quote
Recommended Posts