Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Józuś - ja też z Tobą, chyba wiesz o tym.

Jesteś nie tylko wielkim, pięknym psem - ale przede wszystkim będziesz doskonalym towarzyszem dla kogoś, kto jest samotny i spragniony bliskości wiernego przyjaciela.

Posted

Izabela.S napisał(a):
Byl pan, pokazywalysmy Jozia, moze w lutym po niego wroci :p

niech spada na drzewo,a przez ten czas,to co Jozek ma robic?szydełkowac?

Izo,prosze,sprawdz czy Jozek reaguje na imie BORYS?

Posted

No moze przyjdzie bo byl sie rozejrzec jakie mamy psiaki :roll:

Zawolalam z za winkla Boooorys. Dziewczyny patrzyly przez okno, po drugim zawolaniu Jozef wyszedl z budy i zaczal sie rozgladac.
Oprocz Jozka jeszcze 5 innych ogonow zaczelo machac :lol:
Wydaje mi sie ze reaguje ale.... i tak trzeba to sprawdzic ..

Posted

Czemu Borys? Jakiś ślad z przeszłości? Właśnie widziałam Józka na allegro, ma tam fantastyczne zdjęcie z (domyślam się) rudą sunią. :placz:Czeeemu ja nie mam własnego podwórka, może wtedy zamieszkałbyś z nami Józiu:-( ...

Posted

oJ A NASZ JOLUS DBALBY O SENDI!!!
ALE NIE MA POWORKA NIE MA PSA!!!
tAKIE CZASY!!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A JA JESTEM JEDNAK CALY CZAS ZA PANIAMI DLA TAKIEGO DUZEGO PSIAKA!!!

Posted

Ale mi pies wypłowiał, ruda - blondynką:cool1:
za często prana, była ale to wszystko przez jej pociąg do śmierdziuchowych tarzanek.................

Józek, do domu!

Posted

Ogolnie nie mam nic przeciwko panom do psiakow,,,ale gdy kojaze sobie Jozka i mezczyzne,,kojaza mi sie tylko 2 opcje,,,,
pierwsza,,facet ktory chcaial go ponoc do walk:placz: :placz: :placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
druga,,facet ktory umiescil go na blotnistej dzialce...:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Sniegu sporo;) Tylko wczoraj pod wieczór odwilż się zrobiła i troche mokro:roll:
Józefowe fotki z komputera w schronie;)

(jedna ogolona dla kontrastu:P)

No, to by było na tyle;) Może przy następnych odwiedzinach jeszcze coś wygrzebię;) Albo wkońcu ściągnę kogoś z aparatem to nowe fotki powstaną;)

Posted

Tak tak nie aktualne!!!!
Ja uwielbiam dlugowlose,,ale wtedy zmuszona bylam jego zaprowadzic do fryzjera!!!Plakac mi sie chcialo gdy z nim wracalam ,,na szczescie teraz odrosl,,,
Jest przepiekny,,kocham go i chcialabym zeby oprocz nas opiekunow schroniskowych komus tak samo zapadl gleboko w sercu,,,
On jest piekny ,kochany, milusinski!!!!
Zobaczcie biega z tyloma psami,,,a to tylko czesc,,potrafil pomykac z 10 suczkami po schronisku ,,gdy ja je wypuszczalam!!!!
On jest codem!!!!

Ma tez piekne portretowe gdzies zdjatka z Aza,,sa super,,i przy kociarni jak robili straszonko biednym podopiecznym Izy!!!!