Zosia4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Józek - no i cóż z Tobą zrobić ?????????? Gdybyś mi obiecal, że nie będziesz darl kotów z Miśkiem - to biorę Cię w ciemno. Wiem, że nie obiecasz - wiem też, że jesteś psem wyjątkowym - i dlatego spędzasz mi sen z oczu. Czy naprawdę nie ma nikogo kto by pokochal Józka ????????????????? Quote
supergoga Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ja wstawionego mam psiaka w portale netowe i tez cisza - taki piekny pies. Może musiałabym odświeżyc tekst i fotki zmienić? Sama nie wiem. Quote
Wola Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Co za los...biedny Józio ciągle czeka...a domku ni widu ni słychu Quote
wiewiora1 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 No to niedlugo bedziemy mieli pieknie opisana historie naszego Jozia ,,moze chwyci kogos za serducho!!!1 Quote
Wola Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pierwsza stronka już nowa:)Może się coś zmieni... Quote
wiewiora1 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Hej Wola ale czy mi sie tylko zdaje czy na prawde tylko ja i ty zagladamy do Jozka???? No i coz my sie mozemy dziwic ze nikt go nie chce skoro nawet nie ma wielkiego zainteresowania wsrod bywlcow,,, Mamy teraz piekna historie naszego Jozia...a tu nic,,, Quote
Kasia25 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ja zaglądam! I historie czytałam, piękna robi wrażenie, tak jak Józek choć widziałam go przez chwile Quote
wiewiora1 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Wola napisala ten tekst ,uwazam ze jest bardzo dobry i moze w koncu kogos ruszy za serducho jeszcze jak uda sie jej wrzucic zdjatka to bedzie komplet Quote
Kasia25 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Mnie ruszył! Tekst rzeczywiście bardzo dobry. To będą jeszcze foty, nowe? Quote
Wola Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tak Tak;) Jak trafię do schroniska to wygrzebię z komputera nowe zdjątka, może i zrobi się nowe jak ktoś aparat przyniesie;) Może jeszcze tytuł zmienimy??ja chwilowo nie mam pomysłu...A co do zagladania to fakt...coraz mniej osob tu coś pisze... Quote
wiewiora1 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 tEKST JEST SWIETNY,,,OBY TYLKO WIECEJ LUDZI SIE ZACZELO ZGLASZAC NA TA STRONE TO BEDZIE SWIETNIE!!! nARAZIE PUSTKA wOLA JAK BEDZIESZ WYGRZEBYWAC ZDJATKA Z KOMPA SCHRONISKOWEGO..TO ZNJDZ TE GDZIE JEST JOZEK Z INNYMI PSIAKAMI,,,AZA ITP NIECH LUDZIE ZOBACZA ZE JEST OK DO INNYCH SUK I TP,,,, WIEC IM WIECEJ ZDJATEK TYM LEPIEJPOZDRAWIAM Quote
Wola Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 OK:) nie ma sprawy, poszukam sobie;)Fakt czasem jakieś zdjątko potrafi nieźle wzruszyć, chociaż to nie to samo co spojrzeć w oczka na żywo:roll: Quote
KamaG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 wiewiora1 napisał(a):Hej Wola ale czy mi sie tylko zdaje czy na prawde tylko ja i ty zagladamy do Jozka???? No i coz my sie mozemy dziwic ze nikt go nie chce skoro nawet nie ma wielkiego zainteresowania wsrod bywlcow,,, Mamy teraz piekna historie naszego Jozia...a tu nic,,, Zagładam i ja. Tylko, że niewiele mogę zrobić, gdybym miała własne podwórko to z chęcią zabrałabym Józka, on jest pięęęknnny. No ale niestety nie mam możliwości. Będę pytać wśród znajomych, może... Quote
wiewiora1 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Moze i wiele nie mozesz zdzialac ,tak jak ja czy Wola,,ale zapewne milo jest gdy wielu ludkow zaglada do Jozka Dzieki wiec za odwiedziny i zapraszamy czesciej Quote
Wola Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zawsze cień nadziei, że nawet jak nie Ty, to ktoś z Twoich znajomych, lub znajomych znajomych...itd...Im więcej ludzi wie o isnieniu Józka tym większe szanse na jego domek;) Quote
mama_Dorota Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 wiewiora1 napisał(a):Hej Wola ale czy mi sie tylko zdaje czy na prawde tylko ja i ty zagladamy do Jozka???? No i coz my sie mozemy dziwic ze nikt go nie chce skoro nawet nie ma wielkiego zainteresowania wsrod bywlcow,,, Mamy teraz piekna historie naszego Jozia...a tu nic,,, Nie tylko Wy. Jestem zakochana w Józiu, wpadłam po uszy i zaglądam tu prawie co dzień. Ale niestety taki "maluszek" do mieszkanka w bloku się nie nadaje, w dodatku jako czwarty pies :placz: Quote
Wola Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Znam to, bo ja sama też w bloku mieszkam i mam jednego sporego psa, a to juz max ścisku... Quote
loozerka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zaglądac, to i ja zagladam...co z tego, jak pomoc nie moge? A chcialabym bardzo, by Józio szybciutko zniknął z mojego banerka...ekspresem, prosto do swojego domku:) Quote
Recommended Posts