Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Józek - no i cóż z Tobą zrobić ??????????

Gdybyś mi obiecal, że nie będziesz darl kotów z Miśkiem - to biorę Cię w ciemno.

Wiem, że nie obiecasz - wiem też, że jesteś psem wyjątkowym - i dlatego spędzasz mi sen z oczu.

Czy naprawdę nie ma nikogo kto by pokochal Józka ?????????????????

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Wola ale czy mi sie tylko zdaje czy na prawde tylko ja i ty zagladamy do Jozka????
No i coz my sie mozemy dziwic ze nikt go nie chce skoro nawet nie ma wielkiego zainteresowania wsrod bywlcow,,,
Mamy teraz piekna historie naszego Jozia...a tu nic,,,

Posted

Tak Tak;) Jak trafię do schroniska to wygrzebię z komputera nowe zdjątka, może i zrobi się nowe jak ktoś aparat przyniesie;) Może jeszcze tytuł zmienimy??ja chwilowo nie mam pomysłu...A co do zagladania to fakt...coraz mniej osob tu coś pisze...

Posted

tEKST JEST SWIETNY,,,OBY TYLKO WIECEJ LUDZI SIE ZACZELO ZGLASZAC NA TA STRONE TO BEDZIE SWIETNIE!!!
nARAZIE PUSTKA
wOLA JAK BEDZIESZ WYGRZEBYWAC ZDJATKA Z KOMPA SCHRONISKOWEGO..TO ZNJDZ TE GDZIE JEST JOZEK Z INNYMI PSIAKAMI,,,AZA ITP NIECH LUDZIE ZOBACZA ZE JEST OK DO INNYCH SUK I TP,,,,
WIEC IM WIECEJ ZDJATEK TYM LEPIEJPOZDRAWIAM

Posted

OK:) nie ma sprawy, poszukam sobie;)Fakt czasem jakieś zdjątko potrafi nieźle wzruszyć, chociaż to nie to samo co spojrzeć w oczka na żywo:roll:

Posted

wiewiora1 napisał(a):
Hej Wola ale czy mi sie tylko zdaje czy na prawde tylko ja i ty zagladamy do Jozka????
No i coz my sie mozemy dziwic ze nikt go nie chce skoro nawet nie ma wielkiego zainteresowania wsrod bywlcow,,,

Zagładam i ja. Tylko, że niewiele mogę zrobić, gdybym miała własne podwórko to z chęcią zabrałabym Józka, on jest pięęęknnny. No ale niestety nie mam możliwości. Będę pytać wśród znajomych, może...

Posted

Zawsze cień nadziei, że nawet jak nie Ty, to ktoś z Twoich znajomych, lub znajomych znajomych...itd...Im więcej ludzi wie o isnieniu Józka tym większe szanse na jego domek;)

Posted

wiewiora1 napisał(a):

Nie tylko Wy. Jestem zakochana w Józiu, wpadłam po uszy i zaglądam tu prawie co dzień. Ale niestety taki "maluszek" do mieszkanka w bloku się nie nadaje, w dodatku jako czwarty pies :placz: