Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja własnie sobie węduję po stronach o Jużakach i znalazłam takowe zdanie
Owczarki południoworosyjskie mogą dożyć wielu lat.
Psy mające 10 czy 12 lat nie są rzadkością.
To dla ludzi których zniechęca wiek naszego Józia;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja własnie sobie węduję po stronach o Jużakach i znalazłam takowe zdanie
Owczarki południoworosyjskie żyją wiele lat i często się spotyka psy po 10-12 lat.
To dla ludzi których zniechęca wiek naszego Józia;)

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ciotki jest pierwsze zapytanie o Józka, jak jego stosunek do kotów ?

Nie wiem czy na dogo jest jeszcze zdjecie Jozia z Dofi i Azja :lol: Cala trojka stala pod... kocim wybiegiem z morderczym wzrokiem w oku :diabloti: Byc moze jedno nakrecalo drugie ale nie odwaze sie testowac na jakims moim kotku ;)
Jutro zobacze co Jozek porabia kolo kociego wybiegu.

Posted

Akucha, Dofi toleruje koty??? Wczoraj czytalam jej watek i to, co mi się wbiło w pamieć, to własnie, ze jednak nie toleruje-chyba nie pokrecilam watkow:hmmmm: Musiałaby chyba Neris powiedziec, bo juz zaczynam myślec, ze z Miśkiem u Zosi ją pomyliłam...
Ale trzymam kciuki za Józia, by on przeszedł dzisiejszy test przynajmniej na 3 ;)

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ja znalazłam trzy strony hodowli, żadnego forum czy czegos takiego nie znalazłam :shake: , a może napisać maile do tych hodowców co mają strony z prośbą o umieszczenie info o nim na swoich stronach :niewiem: tak kombinuje.

Napisać nie zaszkodzi. Może umieszczą info na stronie, a może będą znać kogoś, kto przygarnie takiego misia.

Posted

Dziewczyny podpoawiadaja, ze Jozek pierwszej mlodosci nie jest, przez dluga grzywe niedowidzi, wiec jesli kot bedzie schodzil mu z drogi to w sumie.... A to jest dom z ogrodem? jakie Pani ma warunki i skad jest?