Neris Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Wiecie że gdydym mogła to już byłby u mnie, nie??? Tylko on by jamniki chłopcowe zeżarł... Quote
Neris Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Karolek to jak jamniczek Jest chory Ma rozciętą podusię w łapie i to strasznie nie da się zeszyć tego musi się zagoić cholera, kretyni wywalają śmieci gdzie popadnie i karolek musiał wleźć na jakeś szkło... Quote
Neris Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Józef dobrym psem jest i na pewno nic nie powie. Żałuję, że tak daleko mieszkam, nie mogę go osobiście potarmosić... Quote
iwlajn Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No Józefie piękny, pokaż się wszystkim. Quote
Zosia4 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Józek, Józek - jaki ty jesteś śliczny. Ciotki serce już dawno skradleś. Ech, dobrze, że Michu tego nie slyszy bo bym miala :mad: . Quote
Izabela.S Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Joziu moj Joziu, czyzbys swieta mial spedzic w schronie? :placz: Tak bardzo chcialabym domku dla Ciebie. Olka, pisze maila. Zobacz kim sie jeszcze zajmuje w schronie ;) Ja i rottek :-o smiechu warte :lol: A tutaj wiecej o Ursusiku-----> http://www.rottka.pl/pl/adopcja/adopcja/78,78.html Quote
wiewiora1 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Co smiechu warte,,,,,W koncu sama kiedys mialas w domu Amstafa.... A z tym miiem rotwailerowatym wygladasz super,,,no oczywiscie z Jozkiem lepiej ale,,,, Ja niestety jeszcze mam tyg maraton w pracy nie mam czasu na dogo , ale w swieta usiade i amienie pierwwsza str Jozka i innych moich psiakow,,, pozdrawiam i dbajcie o onie Quote
Neris Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Coś czuję że jednak czekają go święta w schronie... Szkoda... Quote
joaaa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dobrze, że chociaż dobrze się tam czuje. Józefie, buziaki!!! Quote
Wola Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Prezent pod choinkę tyle ze pod moja sie nie zmieści...Może ktoś ma taką wysoką w domku?? Quote
Wola Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Józio był dzisiaj taki żywy na spacerze,ze aż sie zdziwiłam...Zawsze chodziłam z nim średnim tempem i w ogóle, a dziś... Czulam się jak na maratonie:evil_lol: Quote
Wola Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Widać że Józef najpiękniej to się komponuje z tłem zimowym przy SWOIM domku, więc czekamy na człowieczka, który ten domek mu zaoferuje;) Quote
wiewiora1 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Kasia pocztowki sa super!!!!! Do jutra Quote
Izabela.S Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Kochani wolontariusze, licze na Wasze jutrzejsze odwiedziny u naszych futrzakow. Mam przepyszne papu dla kociakow i smaczki dla psow. Do zobaczenia! Quote
iberia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI śWIąT !!! Quote
Wola Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ja równiez życzę Wesołych Świąt:x-mas:Dogomaniakom i psiaczkom w schronie, aby z Nowym Rokiem ich los się odmienił. PS.Babcia zabiera mnie na śniadanie,druga na obiad,a potem znów do pierwszej na kolacje...Wiec niestety dziś do schronu ni jak niestety nie mogę wpaść...:shake: Quote
Izabela.S Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Joziek latal dzisiaj jak szalony po schronie. Rzeczywiscie dostal jakiejs mlodzienczej werwy :lol: Zawsze spacerowal jak starszy pan a od paru dni biega jak szczeniak, i o dziwo nie zaczepia malych psow-samcow :crazyeye: Kacperek krecil sie wokol Jozia a ten nie zwracal na niego uwagi. Moze to wyciecie jajka wprowadzilo taka zmiane? :razz: Ale najdziwniejsza rzecza dla mnie bylo, ze kiedy wydarlam sie glosno Joooooooooooooooozek :lol: to za chwile przybiegla do mnie wielka, szaro-biala kula z grzywka i oparla sie o moje nogi, nastawiajac kudlaty lep do miziania :lol: (Jozek na moje nawolywania przewaznie byl gluchy :lol: moze to czyszczenie uszu mu pomoglo? albo to ja sie zmienilam :lol: ) Olka, mam kolejna rottkowa biede w schronie- pies jest boski! zakochalam sie chyba w tej rasie :loveu: i caly czas tesknie za Ursusem... Aha, Jozek dzis podrywal ...ABRE! hahahahahaha Quote
Recommended Posts