Wola Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Józio mikołaj będzie miał wyprawę po mieście;) co za wieści pomysł mi się podoba coś ciekawego i niespotykanego;) Quote
Zosia4 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 O jeja - Józek w czapce mikolajowej. W czerwonym będzie mu taaaak do twarzy. A wiecie co - ja coś czulam, że coś fajnego się wydarzy. I tu muszę się po cichu przyznać, że kupilam sobie dziś te nieszczęsne dwa ptysie. Ale nic to, jak bedziemy świętować to kupię ich duuużo więcej. Iza - nie zapomnij o zdjęciach naszego mikolaja nadmorskiego, koniecznie dokumentacja musi być w czapce. Jakiś Mikolaj chyba mu do licha pożyczy :eviltong: . Quote
Izabela.S Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Wolontariusze,zbiorka w schronie w niedziele o 12.00 :) idziemy na festyn :) Nie czekamy na spoznialskich ;) Quote
kaerjot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Zdjęcia zróbcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę Quote
Wola Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Będę wcześniej;) bo jeszcze Lalę chce odwiedzić;) Quote
Izabela.S Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dzis dwa psiaki ze Schroniska "Ciapkowo" kwestowaly na festynie Mikolajow. Jozio i Ursus swietnie sie sprawdzili w roli Mikolajow. Chcialabym bardzo podziekowac Sonii i Natalii za pomoc przy futrzakach i rozdawaniu ulotek. Nie moglabym wziasc dwoch psow, i to jakich! Olbrzymow w czerwonych czapach :) Pogoda troszke nie sprzyjala bo padal deszcz co widac zreszta po Joziu :) Wzbudzalismy wielkie zainteresowanie, ludzie robili psiakom zdjecia, pytali skad jestesmy. Dziewczyny nawiazaly kontakty z ludzmi, ktorzy chccieliby pomoc schronisku. Mysle, ze jak dotra do domu to same o tym napisza. A to Ursus. Jest w schronie od tygodnia i nie wiem dlaczego upodobal sobie mnie...;) szczerze mowiac, boje sie rotkow ale ten to cud miod i orzeszki :lol: Quote
Izabela.S Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 I jeszcze raz Ursusik :lol: :loveu: Quote
Zosia4 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Przepiekne Mikolaje, cudne. Tylko śniegu brakuje, ale to widać wszędzie go brakuje. Śliczne psiaki, śliczny Józio, śliczny Ursus. Zwlaszcza ten drugi budzi respekt. Ale skoro piszesz, że jest lagodny, to widać wszystkie Wasze psiaki są takie fajne. Tylko dlaczego bez domków ???????? Quote
supergoga Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Rewelacyjny pomysł i wspaniałe Mikołajki. Ja nie wiem, czemu Józio nie ma domu. Mam go od tak dawna w portalach netowych i ciągle cisza. Może powstawiam te fotki w czapeczkach, to się ruszy. Quote
Izabela.S Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ursusik ma chyba dom tylko jego ludki nie wpadli na pomysl zeby zadzwonic do schronu :roll: Jest niesamowicie ulozony, zna wszystkie komendy i lubi blondynki :lol: Supergoga powstawiaj foty Jozia w czapeczce, moze mikolaj kogos chwyci za serce? Jozio pomagal innym psiakom ze schronu, zebrac pieniazki na swiateczne smakolyki dla nich... Quote
iwlajn Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 To już wiem dlaczego z rana tyle Mikołajów jechało na motorach. Aż im zdjęcia chciałam zrobić ale nie zdążyłam. Wyglądali super. A te dwa Misie w czapkach to pomysł pierwsza klasa. A nikomu na festynie nie wpadł w oko Józio? Iza z rottweilerem Ci do twarzy. :) Quote
Wola Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Już dorwałam się do kompa;) Ślicznie psiaki wyszły;) A więc dojechałam z Natalią i Józiem na skwerek.Józio był niesamowicie grzeczny przez całą drogę.Zanim założyłyśmy mu czapkę ludzie zwracali na niego uwagę ale patrzyli raczej jak na ładnego psa z właścielem.Ale jak wmieszałyśmy się w tłum mikołajów z mikołajowym Józiem i wszystkim mówiłyśmy ze jesteśmy ze schronu ludzie byli pełni zdumienia,że jak takie cudo moze siedzieć w schronie.Ludzie robili sobie mnustwo zdjęć z naszym futrzakiem.Nawet mikołaje go sobie uwietrznili;) Kobieta dała nam na siebie namiary gdybyśmy kiedyś potrzebowali wykąpać Józia, bo sama na duzego psiaka chłopaka wiec wziąć go nie moze.Ludzie byli cudowni, psiaki im się bardzo podobały, sadze że na gwiazdkowy przysmak przybędzie troche pieniążków.Trzeba chwytać takie okazje żeby własnie pokazać nasze psiule,bo ludzi to chwyta za serduszka;) PS.P.Izo nie ma za co.Jak dla mnie było bardzo fajnie, chętnie piszę się na takie kolejne eskapady;) Quote
Ludek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Chłopaki się super prezentują na zdjęciach :) Quote
wiewiora1 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Wiam wiem to byla koniecznosc ,,ale Jozio w kagancu wyglada okropnie!!!!!! Maqm nadzieje ze juz nigdy nie bedzie musial go nosic A Rotek jest swietny,,, ale Iza nie bierz go bo kotki jemu moga zasmakowac,,,,i tyle pracy na nic w twoim domku...:multi: Quote
kaerjot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Jak ja bym chciała, żeby taki Mikołaj mnie odwiedził. Oba cudne. Quote
joaaa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cudne Mikołaje!!! Chociaż jeden nieco brudnawy! :diabloti: Quote
Wola Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Oj tam brudnawy:evil_lol:Pogoda nie taka to chłopak się zabłocił;) Quote
natalia_aa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Widzę, że Sonia już ładnie opisała całą mikołajkową imprezę. Doodam tylko, że zapoznałyśmy się jeszcze z panią, która powiedziała, że powinniśmy zorganizować koncert charytatywny na rzecz zwierzaków z Ciapkowa. Dała nam namiary na jednego z muzyków jazzowych z teatru miejskiego, który chętnie występuje wnatakich imprezach. Myślę, że to całkiem niezły pomysł. Powinniśmy spróbować zorganizować taki koncert i zabrać się za to w przyszłym roku. ;) PS: Iza przy następnym wypadzie też możesz na mnie liczyć. Chętnie pomogę. ;) Quote
Wola Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Juz teraz musiałybyśmy pomyśleć o miejscu, a za miejsce trzeba by zapłacić... Ale ogólnie mi też pomysł się spodobał;) Pożyjemy zobaczymy;) Quote
kaerjot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Przepraszam, że zmienię temat, ale co z Józkiem? Quote
Wola Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 To my żeśmy trochę odbiegły od wątkowego tematu na taki ogólniejszy... No Józio czeka na domek, domki były ale zaden nie wypalił...czekamy na inne propozycje Quote
joaaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kurcze, kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego jescze nie mam domku!!!!!!!!!! Quote
Neris Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A ta pani z ospą w domu? Może się jeszcze objawi? Quote
Recommended Posts